ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Özellikle mümkünse Ankaradan birine SAtmak istiyorum fiyat Account için 750 civarı düşünüyorum! Takas yapmam, Bırakıyorum burdan private mesaj atarsaniz daha cok memnun olurum ayrıca ankarada olanlar için cep telefonum 0532 282 3037 adım Kadir Acc için Migrate açık şu an RPPVP The venture co. serverında ve PVP serverlara Migrate edebilirsiniz. 70 Rogue Troll Armory de karşınıza nasıl çıkar bilmeme ama itemlerini saymakla bitmez, kısaca Full epix 2 parça t4 1 parça t5 Lady Vashdan Kafalık. 4 parça yeni badge vendordan alınmış fist main weapon ve pant ile yüzük ve belt Boss set için 300 hit 2k civarı AP ve Moblar için kasılmış 220 hit ile bol chance to hit le proclayan parçalar ve 2k AP ya da 2,5k civarı AP ( fistle birlikte %30 crit) BS Dragon strike MAce en yuksek upgerad lisi ENginnering den X11 kafalık HErbiryere exaletd Armoryden görürsünüz BS ve Engineering yanında Cokking de tüm recipler ve Fishing de 500 yakın skill veren tüm boot lucky hat ve diğer herşey. Herçeşit epic uçan binek nether ray netherdragon ve Karadan düşen midnight ile 4k gold ile 30-35 parça patlatılıp ench. kasılmaya hazır green lootlar ayrıca Fire/Frost/shadow/naturel setler ile yaklaşık 250 resil PVP set ve stamina 10 k oluyor PVP gladitor set ile galdiator sword ve mace ile Dagger istersen KAradan Prince den Malchezan ve offhand sun blade dahil bir çok dagger. ve MH den düsen deli main fist yaklaşık 80 gün online time var. şu an armoryde bulunan gearlarin cogu chance to hit le olanlar ayrica ZA dan Berserker Call falanda var ve blood lust trinket de var ve tabi worgen kolye falan chance to hit ile haste veren şu an uzerindeki itemleri AP ile değiştirince çok fark ediyor. The World of Warcraft Armory 19 Lvl İmba Twink Hunter çok güçlü bir karakter tek başıma beş kşiyi aldığımı bilirim Warsonglarda Areana master trinketi de var ayrıca lucky fish hat ve en kral enchler yapılmıştır. DPs ve Stamina seti var ayrıca 4k da goldu var bu Jaedanar REalminde (PVP) The World of Warcraft Armory 60 lvl Old World NE Rogue uzerinde hala t2 ler var eskilerin imbalaraindan full epic ayrıca full AP kasilmis deli bir setide var. seni çok hızlı 70 levela taşır ve eski dünyadaan heryere attun. bir çok kasılmış itemleri var ayrıca fire set hal iş yapar Kor'gall (PVP) realmde hala birçok guild tanır eski arkadaşlarla irtibata geçince Guildi hazır. The World of Warcraft Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 750 ye satıyorsan al benimkinide sat 250 si sana kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 baltalamak gibi olmasın ama full T6 charlar 600-700 den gidiyor bu aralar. Biraz pahalı olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Baya pahalı olmuş aslında ama karakterlerde ciddi gold var, 8k civarı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 gold da muhim deilde 750 civari derken, ciddi alıcı istediğim için not ettim bana teklifini verir bende düşünürüm. bir kaç satana baktım onlara göre bir fiyat biçtim tabi onlar da yuksek fiyat mı bilemiyeceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 inşallah satarsın o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 ok aşırı talebi değerlendirerek fiyati 600 civarlarina cekmeye karar aldim, en azindan bir private mesaj yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ya son fiyat 580 bu arada 10k oldu gold artik alin be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 param olsa kesin alırdım kacırmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sonunda sen bana dusuceksın gene hanı 600 a alıolardı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Son mesaj YAKALADIM! modunda asdasd Satarsın umarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bu arada ben satamazkenbir yandan gold kasıp bir yandan da fiyati assagi cekip duruyorum ve artik 580 ytl den assagi inmeyecegim gold da acc de 10k yı buldu gittikce de articaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Günceldir Arkadaşlar Gold desen var para desen az istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ya olmadı goldlarını satıyorum the venture co . da 6k gold 115 ytl jaedenar da 4k gold 75 ytl accyi alın derim eben ama siz bilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 parayı alıyım dıcemde gene fıyat cok dıosun sıtelerde saten 8k g falan verıyorlar o fıyata dusurursen fıyatı pm at bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Evet bazı gelişmeler oldu arkadaşlar ACc fiyatını 485 ytl ye çektim ayrıca main charin olduğu The venture co. da 5k gold + 1k lık epic gem de yanında , sadece jaedanar da ki 4k goldu alıcam geri hepsi bu. kısacası Fiyat 485 TYl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sykronised Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aH AH Dostum zamanında 450 dedım vermedın cat alıodum gorodunmu bak noldu benım param hıc oldu..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Dostum tam o senin alıcan dönem dediğim gibi bir atladı ben alıyom diye sonra da oyaladı ve vacgeçti yoksa verirdim sana ya neyse ben bundan kurtulmalıyım en kısa zamanda bence tek düşündüğüm bu şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Evet fiyatı 445 e çektim bu sefer 10k gold da dahil dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yahu millet free up! diyor WoW bu AOC de bekleneni bulamadanız işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Free Up! 475 ytl ilk WoW box ve TBC box ayrıca cahrda 6k gold ve armoryden gorduyseniz deli AP hit li ayrıca PVP setli Full epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 güncellenmistir 475 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 yeminle her ifkre acığım bana fiyat teklifinde bulunun gerekirse tek tek satayım charları acc istersen fiyatda anlasalım olmadı gold derseniz onları satayım telim de bu 0532 282 3037 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yuwi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hoca fitillemek gibi olmasında 8/8 tier 6 warlock u 700 den zorla sattım ben ya senin bu fiyat baya bi uçuk olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConneX Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 yahu ilk belirttiğim fiyatta forum kuralalrından sebep düzeltme yapamıyorum en iyisi yeni topic acayım benim fiuyat orada ilk yazımda 750 idi şu an 475 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar