Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS WoW 70 Rogue Troll/Twink/oldWorld 60 Rogue NE

ConneX

Öne çıkan mesajlar

Özellikle mümkünse Ankaradan birine SAtmak istiyorum fiyat Account için 750 civarı düşünüyorum! Takas yapmam, Bırakıyorum
burdan private mesaj atarsaniz daha cok memnun olurum ayrıca ankarada olanlar için cep telefonum 0532 282 3037 adım Kadir
Acc için Migrate açık şu an RPPVP The venture co. serverında ve PVP serverlara Migrate edebilirsiniz.
70 Rogue Troll
Armory de karşınıza nasıl çıkar bilmeme ama itemlerini saymakla bitmez, kısaca Full epix
2 parça t4
1 parça t5 Lady Vashdan Kafalık.
4 parça yeni badge vendordan alınmış fist main weapon ve pant ile yüzük ve belt
Boss set için 300 hit 2k civarı AP
ve Moblar için kasılmış 220 hit ile bol chance to hit le proclayan parçalar ve 2k AP ya da 2,5k civarı AP ( fistle birlikte %30 crit)
BS Dragon strike MAce en yuksek upgerad lisi
ENginnering den X11 kafalık
HErbiryere exaletd Armoryden görürsünüz
BS ve Engineering yanında Cokking de tüm recipler ve Fishing de 500 yakın skill veren tüm boot lucky hat ve diğer herşey. Herçeşit epic uçan binek nether ray netherdragon ve Karadan düşen midnight ile 4k gold ile 30-35 parça patlatılıp ench. kasılmaya hazır green lootlar ayrıca Fire/Frost/shadow/naturel setler ile yaklaşık 250 resil PVP set ve stamina 10 k oluyor PVP gladitor set ile galdiator sword ve mace ile Dagger istersen KAradan Prince den Malchezan ve offhand sun blade dahil bir çok dagger. ve MH den düsen deli main fist
yaklaşık 80 gün online time var. şu an armoryde bulunan gearlarin cogu chance to hit le olanlar ayrica ZA dan Berserker Call falanda var ve blood lust trinket de var ve tabi worgen kolye falan chance to hit ile haste veren şu an uzerindeki itemleri AP ile değiştirince çok fark ediyor.
The World of Warcraft Armory

19 Lvl İmba Twink Hunter
çok güçlü bir karakter tek başıma beş kşiyi aldığımı bilirim Warsonglarda
Areana master trinketi de var ayrıca lucky fish hat ve en kral enchler yapılmıştır. DPs ve Stamina seti var ayrıca 4k da goldu var bu Jaedanar REalminde (PVP)

60 lvl Old World NE Rogue
uzerinde hala t2 ler var eskilerin imbalaraindan full epic ayrıca full AP kasilmis deli bir setide var. seni çok hızlı 70 levela taşır ve eski dünyadaan heryere attun. bir çok kasılmış itemleri var ayrıca fire set hal iş yapar Kor'gall (PVP) realmde hala birçok guild tanır eski arkadaşlarla irtibata geçince Guildi hazır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...