Cons Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 *İşte Karanlık Çağlar böyle başlamıştı.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 glyph nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 tradeble enchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bu yeni gelen meslekle mi alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 yok onla alakalı olanların adı glyph mi olacak bilmiyorum da. bunlar bop, yani vendorlarda satılan enchantlar. sadece shamanın kullanabilecegi bi glyphmis o da. glyphe ornek olarak sunları veriyim daha iyi anlarsın. http://www.wowhead.com/?item=30845 http://www.wowhead.com/?item=30845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 @toggie yok hocam burda bahsettiğimiz glypler direk inscription'ın yaptığı ve BoP olmayan şeyler. Yani WoLK'la bereber bunları direk AH'de falan görücez. Hatta aşağıda verdiğim resimde görünen şekilde bir sayfamız olacak, oraya monte edecez bu glyph'leri Tabi WoLk'ta gene BoP olan ve reple alınanları olacaktırda burda genelde bahsettiklerimiz direk ins'le yapılanlar. http://images.wikia.com/wowwiki/images/7/7f/Glyphs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 iste dedim ya incelemedim. inscription ile gelecek olanların isminin glyph oldugunu bilmiyodum yani, ogrendim ama saol. ilginc olmus. ha bu arada enchanting ile de artık trade edilebilen seyler yapılabiliecekti yanlıs hatırlamıyosam? yani mongoose için matları vermek yerine, direk ah'den mongoose'u alıp kullanabilecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Evet ench'ker AH'ye koyulacak. Tabi hepsi koyulacakmı, yoksa sadece bir kısmımı koyulacak onu zamanla görecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 millete basabildiğin enchantlar satılabilecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 pre-wotlk ler satılmaz bence oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 enchant ler ucuzlıycaz öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 simdilik sadece onemli daha dogrusu replace olmayan enchantlar o sekilde. ara enchantlar olur mu olmaz mi belli degil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 warrior polish e başlamışlar, arms dan bikaç talent arttırabilcek fury warriorlar pve arms da daha aşşa inmeye zorlanmış ama unrelenting assault 2 tier inmiş pvp için hafif bi buff olabilir, ben şahsen daha ciddi talent değişiklikleri bekliyorum, rogue gibi pure dps bir class ın aldığı janjanlı talentların yanında çok salakça talentlar alıyor warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Düzelmesini umuyorum, warriorlardan renkli değişiklikler umuyorum. Çok tekdüze bir oynanışı var artık. Hafiften eklentiler yapsalar çok eğlenceli bir sınıf olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 mulgear6 said: engineer mounttan haber var mı? :D (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya, chopper'a binmek için mutlaka kasacağım engineering. Hatta herkese kastırıp Born To Be Wild diye guild kurmak, easy rider moduna girmek lazım acilen. Edit: Oha *burn* yazmışım born yerine. Steppenwolf mezarında dönmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 choppermı geldi? ulan adamlar warda mmorpg tarihinin en iğrenc mountunu yaptılar cucelere (chocobo dan bile kötü evet) burda chopper var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 "BORN" to be wild ahah geçen gangrene ben de onu demiştim siteyi ararken alıcam yanıma Belf hatunu gidicem sonra gün batımına dogru arkada BORN TO BE WILD çalarken hatta motor çetesi kurucam eheh süfer olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Çüş burn yazmışım. Neyse biz geçicez bizimkiler 70 olunca Frostmane'e. Orada olanlar varsa kurarız bi chopper gang. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sırf çete için gelirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Frostmane'de demin kanalda 14 kişi vardı, WotLK'da nasıl olur bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ya birak ya ne frostmane i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Herkes Stormscale'e geçsin bence. Geçmezlerse bne gelicem Frostmane'e. Ama geçsenize olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 stormscale in pvp si imba hergunbi şehre raid fix en az 3 tane av premade fix :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar