ohyeah Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ohyeah said: Ekmek said: Yok yav? Niye 110 sayfa o zaman topic? boş konusmalardan dolayı. pff neyse tartışın girin birbirinize hatta hemen bana ayar verin o tayfa gelsin buraya. 2 bilgi paylaşılmasın hemen tartışılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hani bana da baş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 "WotLK Bilgilerini Tartışalım" adlı bir başlık komik olurdu herhalde :p Şaka bir kenara, ortada dönen tartışma seviyesizleşmedikçe, kullanılan üslup kabalaşmadıkça ve tartışma WotLK etrafında dönüyorsa, sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Gangren said: "WotLK Bilgilerini Tartışalım" adlı bir başlık komik olurdu herhalde :p Şaka bir kenara, ortada dönen tartışma seviyesizleşmedikçe, kullanılan üslup kabalaşmadıkça ve tartışma WotLK etrafında dönüyorsa, sorun yok :) hocam sende çok mu op bize gelen slow yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 gangren ne anlar wowdan adam druid ZUHAHAHAHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ohyeah said: Ekmek said: wotlk bilgilerini bölümün ismi WOTLK bilgilerini tartışalım deil. WOTLK bilgileri. verdigin bu ayar sorası ohyeah said: hatta hemen bana ayar verin o tayfa gelsin buraya. 2 bilgi paylaşılmasın hemen tartışılsın bunu demen de güzel olmuş /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cons said: gangren ne anlar wowdan adam druid ZUHAHAHAHa :( bende druidim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sen hem lock hem druidsin aga. dahada beter lock yani......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben direk susim dimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bende rogue um gerçi neyime konuşuyosam. muhteşem üçlü rogue lock druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 MEET YA XECUTIONAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben Mage'im :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cons said: bende rogue um gerçi neyime konuşuyosam. muhteşem üçlü rogue lock druid senin agzını açman hata :P gıcıgım roguelara ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Masquerade said: Ben Mage'im :( ya siz imbalaşıosunuz yeni talentlerle sıs bakim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Destro speci oyundan kaldırılsın. Stun yedikten sonra immune olunsun 2. stuna 20 sn. Molten fury %50 ye cekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 RAWR * Rogue energy mechanics have now been changed, they now return energy every 1/10th of a second instead of 20 every 2, this change makes energy generation more fluid. * Kick: This ability is no longer affected by the global cooldown. mage mi rogue mu karar veremiyorum lolol Yeni energy mekaniği; http://youtube.com/watch?v=h97iAMhd7Z8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben acc u dondurdum wotlk de bi gelicem sudan çıkmış balık gibi olucam yemin ederim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Şu video daha net, http://vimeo.com/1427758 ayrıca. SWIRLY BALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 İyi olmuş, byebye Tick Counter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tickleri ayarlayamayan beceriksiz veletlerde rogue oynasın diye yapmışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Druid nasıl peki? Aynı değişiklik druide de yapılmıştır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Potion Sickness now affects ALL POTIONS, including mana and health potions. Ciddi mi bu ya. 1 Combat boyunca sadece 1 Potion içilebiliyor yani? umarım bugdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 asıl druide yapılması lazımdı benca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ehh 1 energy yüzünden kick vuramamak çok koyuyordu, evet i am teh worst rogue ever :P ama burst yönünden bir zayıflama olacak. Relentlessdan gelen energy instant olmadığından extra ability vurmak biraz daha geç olacak. ama tabi şu hali daha güzel :p kickden gcd kalkması da sürpriz oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 Sonraki 67.sayfa (Toplam 186 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Hani bana da baş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 "WotLK Bilgilerini Tartışalım" adlı bir başlık komik olurdu herhalde :p Şaka bir kenara, ortada dönen tartışma seviyesizleşmedikçe, kullanılan üslup kabalaşmadıkça ve tartışma WotLK etrafında dönüyorsa, sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Gangren said: "WotLK Bilgilerini Tartışalım" adlı bir başlık komik olurdu herhalde :p Şaka bir kenara, ortada dönen tartışma seviyesizleşmedikçe, kullanılan üslup kabalaşmadıkça ve tartışma WotLK etrafında dönüyorsa, sorun yok :) hocam sende çok mu op bize gelen slow yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 gangren ne anlar wowdan adam druid ZUHAHAHAHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ohyeah said: Ekmek said: wotlk bilgilerini bölümün ismi WOTLK bilgilerini tartışalım deil. WOTLK bilgileri. verdigin bu ayar sorası ohyeah said: hatta hemen bana ayar verin o tayfa gelsin buraya. 2 bilgi paylaşılmasın hemen tartışılsın bunu demen de güzel olmuş /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cons said: gangren ne anlar wowdan adam druid ZUHAHAHAHa :( bende druidim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 sen hem lock hem druidsin aga. dahada beter lock yani......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben direk susim dimi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 bende rogue um gerçi neyime konuşuyosam. muhteşem üçlü rogue lock druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 MEET YA XECUTIONAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Ben Mage'im :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Cons said: bende rogue um gerçi neyime konuşuyosam. muhteşem üçlü rogue lock druid senin agzını açman hata :P gıcıgım roguelara ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Masquerade said: Ben Mage'im :( ya siz imbalaşıosunuz yeni talentlerle sıs bakim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Destro speci oyundan kaldırılsın. Stun yedikten sonra immune olunsun 2. stuna 20 sn. Molten fury %50 ye cekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 RAWR * Rogue energy mechanics have now been changed, they now return energy every 1/10th of a second instead of 20 every 2, this change makes energy generation more fluid. * Kick: This ability is no longer affected by the global cooldown. mage mi rogue mu karar veremiyorum lolol Yeni energy mekaniği; http://youtube.com/watch?v=h97iAMhd7Z8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ben acc u dondurdum wotlk de bi gelicem sudan çıkmış balık gibi olucam yemin ederim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Şu video daha net, http://vimeo.com/1427758 ayrıca. SWIRLY BALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 İyi olmuş, byebye Tick Counter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 tickleri ayarlayamayan beceriksiz veletlerde rogue oynasın diye yapmışlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Druid nasıl peki? Aynı değişiklik druide de yapılmıştır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Potion Sickness now affects ALL POTIONS, including mana and health potions. Ciddi mi bu ya. 1 Combat boyunca sadece 1 Potion içilebiliyor yani? umarım bugdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 asıl druide yapılması lazımdı benca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 ehh 1 energy yüzünden kick vuramamak çok koyuyordu, evet i am teh worst rogue ever :P ama burst yönünden bir zayıflama olacak. Relentlessdan gelen energy instant olmadığından extra ability vurmak biraz daha geç olacak. ama tabi şu hali daha güzel :p kickden gcd kalkması da sürpriz oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar