Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 anubarak ın 5man boss u olması arthas ın 10 kişi kesilebilcek olmasından saçma değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 axedice said: Dworgian hem Xaenin'i tanımıyorsun (ki bu hafta O'nun kutlu doğum haftası), hem de wow bilgisi şudur budur diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışıyorsun. Olmuyor. ZORUNDAMIYIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Gangren said: Yeter beyler, konuyu saptırmayın. Evet Xaenin'e geri döenlim lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hah gelelim oraya. Arthas'ı 10 kişi kesmek niye saçma? Mesela Kiljadenı düz ovada 25 kişi kesse ben de saçma derdim ama işin içine sunwellin avatarı girdi ve azerothtaydı. Arthasta da kesinlikle çevreden bi yardım alıcak raiderlar. Niye saçma? Illidianı kesmeye de saçma diyorlardı. Hikaye hiç ilerlemesin, kahramanlar hiç ölmesin ve herşey sabit mi kalsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 "Ya sabır ya selamet" de yazdırdınız şu oyun forumunda ya brafo Tanımadığınız insanlarla böyle dalga geçebilmek ayrı bi marifet. Tebrik ediorum gerçekten. edik: ufak edik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Son uyarı beyler, yeter, birşeyi de bokunu çıkartmadan yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Wiki'ye gerek yok, halkın arasına karıştım. Gangrenim kızmasın hath. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 axedice said: Hah gelelim oraya. Arthas'ı 10 kişi kesmek niye saçma? Mesela Kiljadenı düz ovada 25 kişi kesse ben de saçma derdim ama işin içine sunwellin avatarı girdi ve azerothtaydı. Arthasta da kesinlikle çevreden bi yardım alıcak raiderlar. Niye saçma? Illidianı kesmeye de saçma diyorlardı. Hikaye hiç ilerlemesin, kahramanlar hiç ölmesin ve herşey sabit mi kalsın? Yok kesilsin ben hiç öyle şeylerde değilim. Benim söylemeye çalıştığım daha çok bu tarz bir elemanı 5 mande harcamak hemde level 71-72'de harcamak yazık bence. Koyarsın Naxxdan sonraki ilk 25 man'e son boss olarak çiçek gibi olur. Daha girilen ilk instanceda son boss yapmak noluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Anubarak o kadar imba birşey değildi ya, yapmayın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Hepiniz böyle düşündüğüne göre ben W3'te gözümde fazla büyütmüşüm demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Cantona said: Ek olarak Mage'in arcane treesinde köklü değişiklikler yapmış Blizzard. http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents2.html Xae muhabbetinde kaynadı bu ehahe. Fire'a da bir revamp gelebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 anub'arak i mid-lvl instance da harcamak acayip salaklik. tabi soyle bi blue postlar da var "Anub'Arak will also be a primary character for player interaction" ve "we’d definitely like to involve Anub’Arak as a primary character outside of raiding" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 @Cantona Yok kaynamadıda arcane be abi, salla arcanei hiç sevemedim. Diğerlerine bir düzenleme gelsin konuşuruz :D. Ama arcanede %6 ice lance damage çok şeker olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 %6 spell haste iyiymiş onun dışında kötü olmuş arcane. Spirit talentını yukarı almışlar da spirit üzerinden crit veren talent ı kaldırmışlar? Improved frostfire bolt istiyorum arkadaşım. Casting time ı 2.5 sn yapsın crit bonusunu da%100 arttırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 @Gangren umarım çözüm olarak konuyu kitlemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Geyiğine koyduğunuz klavyede bile sheep ve conjure water var sadece. Sonra niye qq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Care police kimliğimi koymamak için zor tutuyorum kendimi, gangren bak kıymetini bil euhah Anub'arak eskiden kendi halkının kralıydı ama crypt lord olduktan sonra tek özelliği diğerlerinden biraz daha güçlü olması. Yoksa hikayede öyle çok imba olarak geçmiyor. Mage talentları hakkında bi yorum yapamıyorum, Xaenin gibi imba bi meyc varken bize huşuyla oturup dinlemek düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 /sigh /pat /camp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 @Freemoon Yok, raistlinthewiz'i uyardım ÖM'den. Sürdüren olursa, hoş olmayacak bildireyim. 80 - 90 sayfalık gayet bilgilendirici bir başlığı kitlemek yerine, sizi bir süreliğine "kitlerim", yine bu başlık devam eder. Lütfen "Tamam" dendiği yerde durmasını bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 axedice said: Hah gelelim oraya. Arthas'ı 10 kişi kesmek niye saçma? Mesela Kiljadenı düz ovada 25 kişi kesse ben de saçma derdim ama işin içine sunwellin avatarı girdi ve azerothtaydı. Arthasta da kesinlikle çevreden bi yardım alıcak raiderlar. Niye saçma? Illidianı kesmeye de saçma diyorlardı. Hikaye hiç ilerlemesin, kahramanlar hiç ölmesin ve herşey sabit mi kalsın? Np Magni lichking'e tek atar bizde kenardan bakarız. bu arada anubarak imba imba, en azından naxxda 10 man 25 man kesiceği,miz crypt lord'dan cok daha imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 WC3'te çok imba değildi, ama loreda önemi bir yeri var Anub'arak'ın aslında. Heyvan Azjol Nerub'un eski kralı, az buz deil yani. Ama gel gör ki Blizzard ve Chris abimiz LoreLoL konusunda çokta vefalı değil bildiğiniz üzere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 evet cüceye bir puan, naxx daki crypt lorddan en azından daha güclü olması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 arthas ölmedne önce, mighty one diye hitap ediyodu amcaya sonucta, arthasın sımarıklı goz onune alınırsa boru değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yok be abi, adam arthasın kankasıydı, hem de daha önce de dendiği gibi azjol-nerub'ub eski traitor kralıydı. Lore'u geçtim, WC3 campaigninde bile %90a varan mitigationı vardı, icecrown citadelde arthastan önceki bosslardan biri olup physical damage'a nerdeyse tamamen immune olup, ne biliyim; mother shahraz gibisinden falan, resistance armor değil de, daha farklı özel bir hazırlık gerektiren, arthasa gitmeden önce bir cockblock, bir gear check, bir retard check artık ne derseniz o tarzda bir boss olmasını beklerdim. Evet. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar