Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Yavaş yavaş, 22.2 tane gemslotu gerekli 10k artması için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Niye ya bütün 30 olanları 45 yapmıyacakmı adamlar. her gemde 15 stam gelicek. %10 kingsten %5 talentten 1 gemden 17.3 stam gelicek. 1000/17.3 = 58 gem (ohaa buda çokmuş :D) Olsun genede 4k falan artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 1 stam SotF ve bi talentle daha 13.4 hp verio benim bildigim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: Bu Thunderstorm'a büyük ihtimal casttime gelir, az da olsa. Hoş bi büyü bence böle kalsa ii not: şamanım yoq :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 thunderstormla living bomb karşılaştırmak hata bi kere. thunderstorm tier 11 için gayet normal bir talent bence, living bomb asıl değişmesi gereken, aşırı yetersiz şu anki haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Living Bomb'u toptan elden geçirmek lazım ona lafımız yok zatende. Thunderstorm biraz fazla güçlü olmuş. Aslında çok uğraştım PvE'de alamıyorum ama PvP'de vazgeçilmez olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 pvpde güzel olabilir dediğin gibi ama pvede almak bile hata çünkü storm earth and fire pve için gereksiz, thunderstorm da anca solo grind falan yaparken bi işe yarar. şu an en mantıklı raid pve speci enh gibi duruyor, maelstrom weapon + ele. devastation. + lava burst üçlüsü pek eğlenceli olcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Ben şöyle bir elem shaman pve talenti yaptım, gayette güzel göründü gözüme (bu arada farkında olmayanlar için elemantel oath baya değişmiş tam PvE'lik olmuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 http://wotlk.wowhead.com/?talent=hi0AoZhxxcoxzIekguV şöyle bi spec baya iyi olur diye düşünüyorum pve için, spell crit melee crit aynı stat olacağı için elemental devastation baya işe yarayacaktır diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 rogue'un cdleri kısa dersiniz bir de. thunderstorm nedir öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 @Sparkcaster Güzel olmuşta kurtları almadan olmaz ama. Her 2 dakikada bir 45 saniye boyunca savaşacak 2 kurttan bahsediyoruz. Ciddi dps yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Parlak Mageler evet blue post mageleri parlatacaklarmıs bakalım ... Coming soon, so soon ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Suyu, sheepi ve portalı engineer, alch ve inscripterlara verip komple kaldıryorlarmış mage'i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 omg omg omg blizz_gm_lol said: We've been very busy trying to get everything working for other classes. We'll be doing a polish pass of the Mage very soon. ohyeah... gief more l33t LOLOL polish plx plx plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 FreEmoon said: Suyu, sheepi ve portalı engineer, alch ve inscripterlara verip komple kaldıryorlarmış mage'i :D en basit ve kökten çözüm. tüm mageleri warlock yapsınlar oldu bitti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 dynamic shadows.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Gangren said: Buraya yazıyorum, WotLK'in son content patchi (Arthas'ı enable edecekleri) bu gem(ler) Unique-Equipped olmaktan çıkar :p BoP gemler ne zaman unique equip'ten cıktı abi. Anca heroiclerden dusenler cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Sparkcaster said: http://wotlk.wowhead.com/?talent=hi0AoZhxxcoxzIekguV şöyle bi spec baya iyi olur diye düşünüyorum pve için, spell crit melee crit aynı stat olacağı için elemental devastation baya işe yarayacaktır diye düşünüyorum Talentta özellikle crit rating diye belirtmiyorsa (conviction gibi mesela) sadece melee crit verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 uff o değilde şimdi tekrar slam için cycle cıkartmak gerekicek pfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Peki cüce bi pve fury warrior olarak armsdan 2handed spec alıcak mısın bu konudaki düşüncelerin nedir? Çok acaip oldu lan warrior talentları heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Warriorlar inatla Heroic Leap'in Arms'a verilmesini istiyor, halbüki o zaman oyunda çatçut yatmayacak sınıf kalmaz, Charge, intercept, heroic leap comboları havada uçuşur. Yok öyle yağma. Atın blade stormunuzu takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 cidden cok abuk oldular, en son post vardı bi tane 2h spec işe yarıcakmı yaramıycakmı dualwield yaparken emin değiliz diye. ama heroci leap almıycağımızı düşünürsek ki almıycaz sanırım bi "ahaha zıplıyorum lan!!!" yapmak dısında max dps için verimli değil. Deepwound her şekilde 2h specten iyi, titan's gripte öle, geriye vazgecebiliceğimiz cok bişi kalmıyor zaten, furious resolve zaten almak lazım, imp execute almazsak imp ww 2/3 presicion 3/3 bloodsurge alabiliyoruzki guzel oluyo. şimdi soru bloodsurge'un ne kadar verimli olucağı zaten 0.5 slam castinin ninsta olması cokda inanılmaz bişey değil ama attack cycle'ı sıfırlamaması cokda inanaılmaz birşey. yanı nasıl bir cycle izlemek gerektiğini kestremiyorum şu anda -%20 hasteli silahlar 3.60 hızlı 2h lar araya kac global girer, attacklar arası cokmu rage sıkıntısı cekeriz, offhand'e hızlı onehand alsak daha mı ritmik dahamı akıcı dps yaparız ama white dmg'ımız dümezmi falan filan cart curt yanı... öle be axedice'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Hiiiç yormayın kafanızı. En optimizeyi bulurlar sizde kullanırsınız. Çok boş zamanı olmayan biri için bu tarz şeyleri kendi başına öğrenmek akıl karı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 second wind, imp intercept, imp hamstring dısında cok hayatı bişey varmıki arms'da artık, ms'i hunterlar roguelar atsın, warriorlarda +%5 stam, heroic leap, 2x2h ww, insta slamlerle falan kafa kırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 axedice said: Sparkcaster said: http://wotlk.wowhead.com/?talent=hi0AoZhxxcoxzIekguV şöyle bi spec baya iyi olur diye düşünüyorum pve için, spell crit melee crit aynı stat olacağı için elemental devastation baya işe yarayacaktır diye düşünüyorum Talentta özellikle crit rating diye belirtmiyorsa (conviction gibi mesela) sadece melee crit verir. ben itemların üstünde olan crit ratinglerden bahsetmistim, eğer onlarıda fazla miktarda melee/spell diye ayırmazlarsa http://static.mmo-champion.com/mmoc/images/wotlk/items/rare/rareitem_067.jpg tarzı itemların spell crit de verdigini düsünürsek shocklarla baya bi crit şansımız olur ve elem devastation işe yarar diye düşünüyorum. warrior işine gelince valla speed penalty çok kötü yapıyor titans grip i, bikaç video izledim de pek öyle ahım şahım bir fark yok şu anki damage lerle, ki şu an ulaşılan maksimum dps haste sayesinde (fazla rage gen bol bol heroic strike) olduğundan bilemiyorum 2hander kullanmak ne kadar efektif olcak ,bekleyip görmek lazım. Ayrıca prot spec değiştirilirken paladin ve druid e inanılmaz tank bufflarının gelmesi prot warriorları ağlatacak raidler basladığında, zaten yeterince kötü bi fury dps (diğer classlara göre) ve nerflenmiş arms pvp(sword ve mace spec nerfü dw nerf ü, overpowerın damage bonusunun kaldırılması vs vs ) varken pek warrior oynayasım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar