FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 toggie said: str nin copluk olması kotu oldu ama. str ve agi totemlerini birlikte kullanıyoduk negzel. hem birlesicek bunlar wotlk ile. Totemler için bişey değişmiyecektir emninim. Artık ikiside 120-130 gibi bişey verir ve aynı değerde veriri. Böylece biz gene aynı AP'yi ve aynı criti alırız. Oturanboaa said: Agi ap verirse agi den aldıımız crit chance i kesin düşürürler böle bırakmazlar. Ve yeni gelen "maelstorm weapons" la daha büyük mana pool gerekicek bize yani kısacası oyunda int gem i takan tek class olabiliriz^^ Totem twist yapıp genede mana yetirmiyormuydu abi shamanlar, totemler artık tek ordan kalan mana ilede instant büyü atacaz işte. Dahası artık full hunter itemi kullanacağımız için mail giyecez int sorunuda olmayacak. Sonuçta int sorununa sebep olan, özellikle düşük tier seviyesinde paso leather giymemizdi. Hoş int gem taksak nolur ondanda 1 ap geliyorda genede biz agi abanıcaz belli o. Crit değerinide düşürmezler merak etme, hunter ne kadar alıyorsa bizde o kadar alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sanırım ben wotlka druid olarak devam edicem. Healer charım hıc olmadı ve, guildlerin isteklerine cevap verebilecek bir karakterim olsun, sona doğru gideyim istiyorum. Shaman kız arkadasımın charı, nasıl olsa 70 ve oynamıyor, olmadı onu 80 yapar bakarım kasmaya gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 acaba bende 80 de druidi resto mu yapsam dps için lock var nasılsa mantıgıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Direk fresh realmde 55 e kadar druidle powerlevel sonra DK gibi birşey var kafamda. Hele şu DK ların başlangıç questlerini okuduktan sora... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Başka bir serverda 55 charın olması yetiyor, illa o serverda gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Değiştirildi o Freemoon galiba, kesin emin değilim gerçi. O servera L55 transfer etmen veya levellaman lazım diye okuduğumu hatırlıyorum bir süre önceç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 O serverda açabilmen için 55 level karakterin olması lazım. Düşünsene fresh realm herkes DK açıo level55ten başlıyor :). İmkansız hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Hımm değiştirildimi bilmiyorum ama fresh serverda level 55 başlamak problemi konusunda haklısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Wotlc de tbc de olduğu gibi ilk düşen yeşil epixlerin pabucunu dama atacak mı yine ? Yoksa bu sefer adam gibi ayarlayacaklar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 yok pabucunu dama atcak gibi görünmüo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sunwell itemini geçen ilk dropun resmi altta var. Yani taaa level 78 olupta instancedan düşen mavi itemi alana kadar sunwell itemleriniz üstünüzde kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 1hafta yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Oturanboaa said: 1hafta yani:) /lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ortalama bi oyuncu için 5+ gün played time gerekicek diye bi laf vardı, tbcden zor olucakmış 10 lvlı atlamak. Tabi yine 1 ay sürmez toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 1 ay sürsün ne farkeder ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ben sadece akşamları 2-3 saat oynayarak 3 haftada zor level 70 olmuştum. Daha zor olacaksa benim 2 ayı bulur artık hergünde online olamıyorum benim kızla ilgilenmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abi 2 char var herbirini 80 yapcas eh bizde gece iş sorası anca oynuoruz demek ki 3 4 haftamızı buna verices sora yok yeni repleri kas yeni dungeon heroiclerini şeyet ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bak ben o konuda şanslıyım allahtan. Benim 2 char 2 farklı hesapta. Takacam shamanın kıçına holy paladini followda, onlar beraber level 80 olurlar. Hem shamanı direk enchte kasabiliyorum bu sayade sonuçta raidde gibi tüm manasını karşıdaki mobu öldürmeye harcıyor, alt+tab'la palaya geçip rahat rahat healda atıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 FreEmoon said: Sunwell itemini geçen ilk dropun resmi altta var. Yani taaa level 78 olupta instancedan düşen mavi itemi alana kadar sunwell itemleriniz üstünüzde kalacak. ama ama o itemla bunu karşılaştırmak gerekio bence: Fang of Kalecgos ki bu item da o lvl 78 itemdan iyi hala?edik: haste rating farkı agility farkını bertaraf edio mu bilemedim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Grafiklerde bir değişim falan var mı Wotlk'de? Bir upgrade, ne biliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 gozum korkmaya başladı ben en iyisi twink 70 olim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Açıkça belirtilen bir gelişme yok. Ancak şöyle bir açıklama yapıldı: "Daha yüksek sistemlere sahip olanların yararlanabileceği birkaç geliştirme olacak." İlk örnek Shadow. 1 - 6 arasında bir scale ile shadow özelliğini açabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 @Dworgian Ben Crux of the Apocalypse bunla karşılaştırmıştım ve bundan bile iyi görünmüştü gözüme. Sen niye o silahta daha kötü dedinki baya fazla dps üstüne 2 katı haste var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Farklı dagger tipleri ama, Crux 1.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 FreEmoon said: @Dworgian Ben Crux of the Apocalypse bunla karşılaştırmıştım ve bundan bile iyi görünmüştü gözüme. Sen niye o silahta daha kötü dedinki baya fazla dps üstüne 2 katı haste var ya. ya ondan iyi olamaz bi kere socket var o silahta, ayrıca agility var stamina var ve dps i yaklaşık aynı. nie kötü dedim: ben druid oynadıgımdan silah üstündeki "dps" kısmna bakmıorum zira silahla vurmuoruz ya biz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar