Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

Bende ihtimal vermiyorum ama durup dururken değişmesi de tuhafıma gitti doğrusu. Hazır alfada oynayan biri kontrol ederse içimiz rahatlasın.

10 saniye olayı doğru ise elem shamanlar için olay bambaşka bir boyuta gelicekte o bakımdan (PvE için direk beleşten %20 crit demek bu, PvP'yi saymıyorum bile zaten.)

Ne zamandır patch gelmiyor diye canlarımı sıkıldı site sahiplerinin bilmiyorum artık.
Sosyal ağlarda paylaş

En büyük instance Nebubian empire olcakmış. Northrend in tamamı kadar diyen var^^ Ama tabi daa offical bişi yok

Edit: Lore dada Nerubian empire ın northrend in tamamı kadar olduu sölenio hatta wc3 te ek paketinde de arthas ve anubarak frozen throne kestirmeden gitmek için kullanmışlardı tüneli ve forgotten one la karşılaşmışlardı.

Yani muhtemelen bu instance da anubarak+çakma cthun görme ihtimalimiz yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Reseti ne kadar olcakmış 1 ay mı? :D

Büyük instance = binlerce hatta onbinlerce trash mob demek. Aman kalsın ben almim. hele birde her instance'ın 10 manide olacağı için ben casual olarak hepsine girecem demek bu. Aman allah korusun. 5 saat içerde kalıp 2. bossa yeni gelmek istemem şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek instance olmaz tabi blizzard artık classis haline getirdii hub lar gibi olur. Blackrock mountain 4 instance - auchanadaudanandubai (typo?) 4 instance - Coilfang 4instance vs...

Ama ben artık şöle brd kadar büyük bi 5men instance istiorm ya. Tbc 5men leri resmen uç uca bağlanmış bikaç koridordan ibaret ve aşırı kısa resmen çoğu yarım saatte bitio.

Bide şu itemlarda diminishing value olayını kaldırabilseler de instance lar değerini yitirmese tam süper olcak.
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef WoLK ile o instancelar çok daha hızlı değer kaybedicek bence. Çünkü oyundaki item çeşitliliği hızla azaltılıyor.

Healer-caster dps itemleri zaten tek potada eridi bile. Üstüne DK, retro pala, warrior itemleride tek tipe getirilmeye çalışılıyor. Tank itemler zaten bu pala talentlerin yeniden dizayn edilmesi ile eminim tek tipe inecek bile (hatta palaya block-parry vs yaptıkça mana veren bişey eklerlerse tam dediğime gelir olay artık)

Bu demekki nerdeyse her instancedan beklediğiniz itemin düşme şansı %30-40 gibi olacak ve kısa sürede o instance'ı bir daha yapma sebebiniz sadece rep+badge olacak. Bu olay TBC'deki gibi kadar bile sürmeyecek. Özellikle raidlerde dahada ciddi fark edecek bu. Hemen herkez tüm itemleri tamamlayana kadar 1 item bile disench olmayacak.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Malesef WoLK ile o instancelar çok daha hızlı değer kaybedicek bence. Çünkü oyundaki item çeşitliliği hızla azaltılıyor.

Healer-caster dps itemleri zaten tek potada eridi bile. Üstüne DK, retro pala, warrior itemleride tek tipe getirilmeye çalışılıyor. Tank itemler zaten bu pala talentlerin yeniden dizayn edilmesi ile eminim tek tipe inecek bile (hatta palaya block-parry vs yaptıkça mana veren bişey eklerlerse tam dediğime gelir olay artık)

Bu demekki nerdeyse her instancedan beklediğiniz itemin düşme şansı %30-40 gibi olacak ve kısa sürede o instance'ı bir daha yapma sebebiniz sadece rep+badge olacak. Bu olay TBC'deki gibi kadar bile sürmeyecek. Özellikle raidlerde dahada ciddi fark edecek bu. Hemen herkez tüm itemleri tamamlayana kadar 1 item bile disench olmayacak.

Milyonlarca bot gibi giyinmis player var millet sadece kendini pve yaparken history progress diye kandiriyor.

Ben anlamiyorum Blizard icin cokmu zor item cesitliligini arttirmak ve degisik modellemeler yapmak.Set ıtem gıbı seyler koymak.Bunları kesınlıkle bır kasıtla yapmıyorlar ya baska bır oyunda surucekler yada bır kac exp sonra oo bakın set ıtem ekledık artık eskı ıteml modellemelerı yok bıllıons of ıtems ready for your wısh.

Cok yuzeysel ve kiytirik calisiyorlar yillardir.Milletde anca pvp yada pve progressdeki aptalliklara /cry yapsin.

Wotkl tabiki TBC kadar surmeyecek nasilsa 497320 portal var, sezercık gıbı ordan buraya gırer cıkarız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...