Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 tıkla bu siteye erişim engellenmiştir çıkıyor mu sizdede yada ben hayal mi görüyorum ehe (sitenin başka yerlerinde yok gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Gangren said: Sunwell Isle he yeni patch de oynamadım ben doğru :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 hah :p howl of terror shadowbolt shadow cleave charge metamorph abilityler bunlar :P warlock love resmen hehe eskiden şakasına derdik , warlock kesmek için raid düzenlicz , boss modunda gezio adamlar die de... bu kadar göstere göstere boss modunda gezebileceklerini de düsünmemiştim :D minik birer illidan lan bunnar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 çakma illidan olmuş bu gfdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 wotlk gelince rogue um shamanım yalan olacak gibi.ilk lock 80 lerim :D melee ye mi giriyo bu halde? giriyosa nasıl vuruyo?spelldmg a göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Ya herşey iyi güzelde, o demon form Demonology'nin dibinde. Sen gidip petin güçlensin, onla birlikte dahada güçlü olalım diye 51 puan veriyorsun sonrade form değişiyorsun pet yok oluyor. Bana acayip saçma ve kullanışsız geldi. İnsan bu formu destonun sonuna koyar bari, hiç olmassa demon formda atılan shadow volley vs falanda daha güçlenmiş olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 e ama zaten 45 sn mi ne.ow shit button yani.bunu açıp grind yapıcak değiliz. canında fulleniyo bunu kullanınca. işler kötüye gidince basacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 magic mi peki ^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oha ne magici ya degil magic falan calınmaz spellsteale (herhalde dimi çalışmasın , lock buffplz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 kılıc kaybolmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yeni patch gelmiş alpha ya:) Shaman talentları açıklanmış. Enhancement ı okudum :p Göze çarpanlar... Imp shamanistic rage: beast within gibi ama dmg vermio. Axe spelization: %25 crit chance with axes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 %25 crit chance? ahahaha güldüm. aynı treeye flurry+%25 crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Pardon abi yanlış yazmışm chance diil. Crit strike a %25 dmg bonus. warriorlarn arms talent ı gibi. Impale midi neydi öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 %20 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Oooooo Shaman. give a source plz, my preciousssss Aha buldum bu shaman, bu da rogue Allah allah, shaman acayip bişey olmuş. Ench desen başka bir süper olmuş, resto başka, elem başka. Üstelik ne kadar salak saçma talent varsa işe yarar hale getirmişler. Hele hele Elem shamanların itemlerinden tek spell hit almasalar bile nerdeyse sürekli %100 hitle oynayacak olmalarıda ayrı bir dengesizlik olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 - Hit Rating, Critical Strike Rating, and Haste Rating now modify both melee attacks and spells. Edit: daha çok dk düşünülerek yapılmış ama sonuçta bütün hybridlerin işine yarayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 FreEmoon said: Oooooo Shaman. give a source plz, my preciousssss Aha buldum bu shaman, bu da rogue Allah allah, shaman acayip bişey olmuş. Ench desen başka bir süper olmuş, resto başka, elem başka. Üstelik ne kadar salak saçma talent varsa işe yarar hale getirmişler. Hele hele Elem shamanların itemlerinden tek spell hit almasalar bile nerdeyse sürekli %100 hitle oynayacak olmalarıda ayrı bir dengesizlik olmuş :D acılmıyor site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Gangren said: Değerleri kesinlikle azaltılır. 30k mana değilde, daha az bir örnek ile denemek daha mantıklı olur tahmimimce, bir de özellikle şu son Spell Damage değişikliklerini göze almak lazım. En son bu mesajda kalımıştı konu o sebeple buna alıntı yaptım. Talent değişmiş, artık %5-10-15-20-25 damage diye gidiyor puan verdikçe ama %1 sabit kalıyor. Yani +%25 crit damage karşılığı %1 mana kaybediyorsun. hozceri said: acılmıyor site Açılıyorda acayip bir yoğunluk var o sebeple zor açılıyor. 2-3 kere daha dene girecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Juzz, o dedigin fake buyuk ihtimalle, cunku damage and healing yaziyor hala. Oysa ki artik spell power var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Penthesilea said: Juzz, o dedigin fake buyuk ihtimalle, cunku damage and healing yaziyor hala. Oysa ki artik spell power var Ben spell-heal birleşmesinden bahsetmemiştim ama her ikisi de açıklandı yeni patch notlarında var. said: - Hit Rating, Critical Strike Rating, and Haste Rating now modify both melee attacks and spells. - Spellpower: All items and effects which grant bonuses to spell damage and spell healing are being consolidated into a single stat, Spellpower. This stat will appear with the same values found on items which grant “increased spell damage and healing” such as on typical Mage and Warlock itemization. For classes which do not heal, they should see no change in the character sheet other than new tooltip wording. Healing characters will see their bonus healing numbers on the character sheet decrease, however, all healing spells have been modified to receive more benefit from spellpower than they received from bonus healing, with a net effect of no change to the amount healed by their spells. Some talents have had to be rebalanced to accommodate this change, but the amount healed will remain roughly the same. In addition, some talents will provide only healing spell power. Alpha forumlarından alıntı. alpha accessi olan arkadaş girip kontrol edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Shadow dance biraz imba olmuş gibi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 I concur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Yaa şimdi bu mana pool lar çok bufflancak falan denio ya... İtemlern verdii intellect mi artıcak (tbc staminası gibi) yok intellectin verdii mana mı arıcak? Scorch? Sen bilirsin?:P Bide siege weapon deneme şansı oldumu kimsenin? Sur yıkma olayı falan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Sage said: Shadow dance biraz imba olmuş gibi. :D ahaha evet çok cafcaflı bişi olmuş. tam assassin havası katmış :) backstab'ın energy costunu da 15 energy azaltıyorsun talent ile. dagger rogueları geri istemiş blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 yahu talent linkleri acilmiyo :( Forbidden nedir ya of :( yutup mu lan orasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar