FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 @c.m.w Hocam sana basit bir tavsiye, sanıyorum klavyende "n" tuşu ile "b" tuşu çalışmıyor. Şimdi n yazacağın zaman özel bir karakter, b koyacağın zaman başka bir özel karakter kouyorsun elinin altında olanlardan birini. Mesela < > _ ? ; bunlardan birini seçebilirsin, zaten klavyede var bunlar. Ve tüm yazını alışkanlık olarak notepedde yada worldde yaz. Yazı bitince düzen-değiştire gir üste değişecek harfi altta ise forumdan falan biryerden kopyaladığın "n" harfini yaz tümünü değiştir de. Aynı şeyi "b" içinde yap, Direk world safyası hep açık dursun, en fazla 15 saniye kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 yaw bu boomkin'in buglı(sadece rank 5'i) typhon'una denk gelen varmı? Bossları sololuyorlarmış şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 daha tüm patchleri çekemeden yeni patch geldi şunlar bitse de bumkinle girip dagıtsam :D gerçi char copy hala dolu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ses said: yaw bu boomkin'in buglı(sadece rank 5'i) typhon'una denk gelen varmı? Bossları sololuyorlarmış şu aralar. global cooldowni yok cooldowni yok instant cast hedef icin cone yok (yuzunu donmene gerek yok) mana harcamio ama hotfixlendi diye biliorm du bakayim... te burda http://files.filefront.com/BOOOMKINavi/;11886565;/fileinfo.html :D direk spam ederek yuruosun onunde bi flame thrower silahiyla dattiridattiri osurtuosun onune cikani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ehe char copyledim o/ şimdi patchlerin kalanı da inerse oh mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Betada silaha +50 spell power çakayım dedim adam 4k gold dedi. Portala verdiğim 500g'den sonra çok şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 e ben 1.5k ya portal açıodum 45k param olmuştu bi günde lol ama işte mongoose 55k fln die bagırınıodu millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Vendorlu mount ile ilgili info; "Firstly let me say how totally awesome this new mount is, have a repair vendor and a food vendor on your mount is just awesome, especially if you like farming gold etc." beta forumdan alıntıdır, yani repair ve food vendoru olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Tüh repair iyide ingredient vendoru olsa süper olurdu hehe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Darksun said: Tüh repair iyide ingredient vendoru olsa süper olurdu hehe =D Sende vendor buldun ...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben mage'im zaten, ne yapayım food vendorunu? Regeant vendor rules olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 optimization imkanı versinler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 betadaki arkadaşlara yada beta clint'ını yeni yüklemişlere bişey sormak istiyorum.Şimdi beta clint'ı çekip kurunca 3.0.1-8622 versiyonla başlıyor ve clint şu an 1.26 gb'lik bi patch çekiyor.Bu patch oyunu hangi versiyona atıyor bile varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Niye piyasadaki vendorlardan olsunki. Tek vendor hem repair yapıyor, hem ok falan satıyor, hem su, hem yemek var vendorda, reagent malzemelerinide koydunmu cillop gibi bir vendor olur o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ya bir kere mamutla geziyorsun, böyle yanında bildiğin hizmetkarların var. Havaya girin olm. Mage glyph'leriyle oynayayım dedim biraz. Çok can yakıcaz çok. Deep Freeze nerfüyle sınırlı kalırsak tamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 ses said: betadaki arkadaşlara yada beta clint'ını yeni yüklemişlere bişey sormak istiyorum.Şimdi beta clint'ı çekip kurunca 3.0.1-8622 versiyonla başlıyor ve clint şu an 1.26 gb'lik bi patch çekiyor.Bu patch oyunu hangi versiyona atıyor bile varmı? abi ben tek tek oyuna gir indirle uğraşıorum ama totalde çektigim patchler sanırsam 2.5 3gb oldu :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Dworgian said: ses said: betadaki arkadaşlara yada beta clint'ını yeni yüklemişlere bişey sormak istiyorum.Şimdi beta clint'ı çekip kurunca 3.0.1-8622 versiyonla başlıyor ve clint şu an 1.26 gb'lik bi patch çekiyor.Bu patch oyunu hangi versiyona atıyor bile varmı? abi ben tek tek oyuna gir indirle uğraşıorum ama totalde çektigim patchler sanırsam 2.5 3gb oldu :lol: *kendini vurmaya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Yeni video hoş olmuş. Blizzard ilk defa böle machinima tadında video yaptı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Alla allah daha bizmillah naxdan düşen bu silahlar nedir ya. Son bulunan 2 silah cidden insanlık değil. Naxx 25 - Kel'Thuzad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 ses said: Dworgian said: ses said: betadaki arkadaşlara yada beta clint'ını yeni yüklemişlere bişey sormak istiyorum.Şimdi beta clint'ı çekip kurunca 3.0.1-8622 versiyonla başlıyor ve clint şu an 1.26 gb'lik bi patch çekiyor.Bu patch oyunu hangi versiyona atıyor bile varmı? abi ben tek tek oyuna gir indirle uğraşıorum ama totalde çektigim patchler sanırsam 2.5 3gb oldu :lol: *kendini vurmaya gider düzeltme: totalde çarşamba çıkan patchle 2.2gb lol şu an onu indirio bilgisayarcım. akşam akıcam ortamlara xunn level atlamadıysa ilk onu kesicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 pve resto shamanların durumu nasıl beta da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Asgard said: pve resto shamanların durumu nasıl beta da? Spirit link kaldırıldığı için herkez üzgün:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Asgard said: pve resto shamanların durumu nasıl beta da? diğer healerlardan gözle görülür biçimde geride. beta forumlarında bu konu hakkında bolca topic var, naxx 25lerde priest ve druidler başı çekiyormuş healingde. ayrıca mana sorunu en büyük olan healer şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 *New talent* - Kindred Spirits (Tier 10) - Increases your pet's damage by 4/8/12/16/20% and you and your pet's movement speed by 2/4/6/8/10% while your pet is active. Bi hunter olmama rağmen bu kadar çok güzel şeyin olmasını pek normal karşılamıyorum, zaten bm de %25 lik hız artışı var ayrıca Focused Fire dan gelen %2 lik dmg artışı ve genelde sürekli proclıyan Ferocious Inspiration dan %3 geliyor, toplamda pet aktifyen %25 lik bi dmg artışı var, sadece banamı öyle geliyor yoksa cidden hunter ın dmg i çok mu artıcak. Ha bide yeni Aspect Mastery le gelen %30 Aspect of Hawk artışı var. Diğer class lardaki dps artışından pek haberim yok, bütün classlarda böylemi yoksa hunter a özel bişey mi var wolk da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar