Phlox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 lol harsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 mulgear6 said: herşeye pvp bakmayın herşeye pvp bakmayın demişsinde shaman dışında her classın pvp ile ilgili bi skill i war. stun, cc, anti-cc olarak diorm. bende pve yapıorm coğunlukla ama pvpde yapmak istiorm ama blizz saolsun butun herşeyimizi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Hex'i kaldırdılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yooo hex duruo. 1vs1 de bi işe yamıcak gerçi:p Bakalm arenada neler yaşancak hexle...Benm çok ümidim yok ama görücez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Hax ı kaldırıp yerine Hex mi koymuşlar ne kadar aip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 FreEmoon said: Phlox said: hayır sadece 2 dakikalıklar 5 oldu. sırada battle/commanding shout var sanki.bir de şu commanding presence bufflansa güzel olur.. talentlı blessing of might 5/5 comm. presencelı battleshouttan fazla AP veriyor, hem de 30 dk. Yoo aynı AP'yi veriyorlar onlar, 2-3 hafta önceki son patch ile düzenlenmişti o, kaçırmışsın gözden galiba. Blessing of Might 550 AP ve Improved Blessing of Might %25 bonus veriyor Battle Shout 550 AP ve Commanding Presence %25 bonus veriyor birbirlerini overrite ediyolar, BoM ile +HP veren bağırtı kullanılıyo artıkın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 talentlar ne zaman live olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Masquerade said: wtf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 birisi şu azalan 60-70 arası experience değerlerini yazabilir mi? Aradım baya ancak bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 değerler yok da yaklaşık 30% azalcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ninja kaplumbağalar ve splinter usta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ahahahaha supermis, de keske renk de verselermis turtlelara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 aahahahah bayılıyorum ya bu olaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Dungeon, badge ve raid itemleri belli oldumu? liste halinde. wowhead da liste olarak yok henüz. paticik de parça parça bilgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Öyle bir çırpıda bakabileceğin şekilde yok. Ama http://www.mmo-champion.com/ burda sürekli düşen raid itemleri set itemleri, vendorlardaki itemler bulundukça gayet düzgün bir liste olarak gösteriliyor. Ama hangi bosstan düşüyor, hangi yüzde ile düşüyor falan muamma hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Nessarien said: Ninja kaplumbağalar ve splinter usta :D server restart in XX.YY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 2 tane sorum olacak, yeni topic açmıyım buradan sorayım dedim. 1) WOTLK da yeni character özellikleri olacakmış (character face, hair color vs..) bu özellikleri şu anda yaratılmış olan level 70 karakterlerimize uygulayabilecek miyiz? yoksa bu özellikler sadece WOTLK dan sonra açılacak olan karakterler için mi? 2) Yine Epic lerimizi çöpe mi atıcaz(level 70-80 arası)? çünkü TBC ile birlikte çoğu t2 mi disenchant etmiştim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 1. hayır, berber dukkanları gelecek ve belli bir ucret karsılıgı sac sakal sekilleri ve renklerini degistirebileceksin. 2. evet, yeni tier setler ve epicler gelecek. level cap 80 olacagı icin 70'te kullandıgın cogu item isine yaramayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 700~1500 ms aralığında oyunu nasıl oynuyorsunuz ya :S key geldi diye seviniyordum girmiyorum bile şimdi :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oynayamıyoruz ki, dk questlerini yaptım, borean tundra'da bi kac q yaptım ve girmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 =( Bir çözümü yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yok malesef. gece girmeyi dene ben bi kere gece girdim ping vardı ama fazla spike yemiyodum. zaten general chatten millet baya bi sikayet ediyor bu lag ile ilgili dikkat ettiysen. sorun tr'de değil yani ne garip di mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Betayi geçtim normal serverlarda bile 2k ile oynuyorum ben. Wotlk hazırlığı mı nedir devamli donmalar var serverda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar