Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paralı askerlik olur olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben şu 1000 honor olayının skill olan ını düşünüyordum.350 skill yapıcan bi taşa geçiricen onu vakti gelince kullanıcaksın filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 oy anam ay hunter nerflerini gordumde yuh demek geldi icimden rogue lar uzulebilir diye camo yu kaldirmis adiler freezing trap firlatan dahiyane bir shot yapmislar /golfclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ya böle nerf-buff diosunuz da nerden takip ediosunuz onları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ben hissediyorum artık warrior'a nerf geldimi gözüm seğiriyo böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Cuce said: ben hissediyorum artık warrior'a nerf geldimi gözüm seğiriyo böle lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ohyeah said: ya böle nerf-buff diosunuz da nerden takip ediosunuz onları? www.mmo-champion.com genellikle geriside beta oynayanların gözlemleri sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 genel olarak bakıldıgında mage ve warrior arasında kalan biri olarak tavsiyeniz hangisidir WOTLK için? (PVP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 warrior kasarken oyundan bayıp 80'i goremeden bırakabilirsin soyliyim sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 su an 2 karakter de var warrior ve mage.. ancak 2si ayrı acc da oldugundan 1 tanesini seçmem lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bir mage olarak warrior takıl derim.. en derbeder class verirler nerfi yakında. glyphlere vermişler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 deep frost gayet akar modda.. ancak warrior da her arena takımına gidiyor ( 2v2 3v3 5v5). kafa karıştı iyice:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 warrior ezici bir farkla diğer classlardan daha zevkli. bide cok rahat kasılıyodu warrior imp slam'le şimdi şimdi daha raht kasılıcak armsda olduğu için 2h masteryle axe masteryle birlikte (veya hammer), bi tier alta inmiş ama olsun. baymazsınız yanı kasarken, lvl 70 den sonra zaten titans might la kanırtmaca günlerine hoş gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Yani curse glyph'i immunity veriyordu 6 saniye, dedim iyi işe yarar herhalde, 4 saniyeye düşürdüler dedim belki bir tana curse'ü kurtarır, ama bu son update ile 1 saniye olmuş eh be kardeşim 1 saniye curse immunity neye yarar allah aşkına ya insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 badge'leri harcasak mı acaba? wotlk'ta ise yarayacaklar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Yok yaramıyor, yeni 2 tip badge gelecek, biri heroic ve 10 kişilik dungeonlar için, 2. si 25 kişilikler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 offspece bisiler alalım onla o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ya da epic gem al sat =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Pvpde zorunlu olsun istemiyolar inscription dolayısıyla haklı olark nerflüyorlar, cok abuk ok güclü glyphler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Darksun said: Yani curse glyph'i immunity veriyordu 6 saniye, dedim iyi işe yarar herhalde, 4 saniyeye düşürdüler dedim belki bir tana curse'ü kurtarır, ama bu son update ile 1 saniye olmuş eh be kardeşim 1 saniye curse immunity neye yarar allah aşkına ya insaf. Aslında hedefin üstünde birden fazla curse varsa, curse immunity sayesinde tek decursede hepsini birden silersiniz. Tabi hangi hedefin üstünde birden fazla curse olabilir o bir muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Totems All totems now last 5 min. o em ci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Darksun said: Ya da epic gem al sat =P cok ucuzladı epic gemler. 160'a falan satabiliyorum ancak kesilmemis halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Phlox said: Totems All totems now last 5 min. o em ci! walla su sprit link olayına bi cozum bulamazlarsa resto shammy pvp de yalan direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 said: walla su sprit link olayına bi cozum bulamazlarsa resto shammy pvp de yalan direk said: Restoration Spirit Link has been removed. Blessing of the Eternals has been changed to Increases the critical effect chance of your spells by 2/4%, and increases the chance to apply the Earthliving heal over time effect on the target by 40/80% when they are at or under 35% total health. New Talent/Skill - Riptide (Tier 11) - Heals a friendly target for 481 to 519 and another 500 over 15 sec sec. Your next Chain Heal cast on that primary target within 15 sec sec will consume the healing over time effect and increase the amount of the Chain Heal by 25%. (21% of base mana, 40 yd range, Instant cast, 6 sec cooldown) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 DeMiRMaSKe said: said: walla su sprit link olayına bi cozum bulamazlarsa resto shammy pvp de yalan direk said: Restoration Spirit Link has been removed. Blessing of the Eternals has been changed to Increases the critical effect chance of your spells by 2/4%, and increases the chance to apply the Earthliving heal over time effect on the target by 40/80% when they are at or under 35% total health. New Talent/Skill - Riptide (Tier 11) - Heals a friendly target for 481 to 519 and another 500 over 15 sec sec. Your next Chain Heal cast on that primary target within 15 sec sec will consume the healing over time effect and increase the amount of the Chain Heal by 25%. (21% of base mana, 40 yd range, Instant cast, 6 sec cooldown) :S bide yerine riptide die HoT demeye 1000 sahit isteyen bi talent vermisler. saka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar