FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Vardı o bayadır ya, gözünden kaçmış heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet gördüm sevindim :D edik: bi de dire bear deep feral talent yapsalar da ayıcık arena restolar yüzünden nerf yemekten kurtulsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Wow Insider said: According to what I'm told is an official Blizzard ad on Wowhead's home page, we now have a release date for Wrath of the Lich King: November 13th, 2008. That should put an end to rumors that it won't be coming out this year, and it gives us just a touch under two months to get all our affairs in order and prepare to enter the frozen north. I can't find any official confirmation of this date, but Skosiris (Wowhead's lead developer) confirmed that this is a legitimate advertisement from Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 That should put an end to rumors that it won't be coming out this year MUhaeheah valla "freemoon sus allasen ya" dese blizzard bu kadar komik olmazdı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ABİ BÖYLE KOMİK STAFF MI OLUR. blizz give us some fucking cool staff ffs >. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 wowhead yalan soylemez herelde. 13 Kasım cok yakın bi tarih, tam vize zamanı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bencede artık fazla uzatmazlar hazır warhammerda cıktı insanlar çok sıkılırsa bırakır gecerler oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 deadwoll said: Toggie said: shattrath'da 70-80 fps gorurken Hmm... 15 fps Shattrath'ta demek ben -15, -20 fps falan alacağım WotLK mekanlarında. Off of. northrend icin belki extra golge vs olaylarından kaynaklanıyor olabilir.shattrath a falan koymayıp northa a koydularsa veya optimize etmedilerse belki ... bende shadow kapalı. Xroads da 60 fps shatt da 25 fps nortrend de 60 Fps yani Xroads daki ile aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tabi yahu. full ayarlardan bahsediyorum ben, kısarak yine performans artısı saglarsınız. grafik olarak golgeler dısında pek bi farkı yok northrend'in outland'den falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 16kb hızla 2 gb den fazla patch çektim hala girmiyor oyuna beta client. Unable to validate game version diyor. Beta oynayanlar hangi sürümde yazabilirler mi? Birde Beta forumlarıdna gördüğüm bir ss: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Abi adamlar sırf naxx'a 3-4 farklı feral staff koymuşlar daha da şeklini beğenmiyorsunuz. Caster staffdan çok feral staff var be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 toggie said: su anki: 3.0.2.8926 indirmeniz gerekenleri tek tek yazıyorum. client: 2 gb 3.0.1 patch: 1,25 gb 3.0.1.8820 - 3.0.6.8885: 536 mb 3.0.2.8885 - 3.0.2.8905: 113 mb 3.0.2.8905 - 3.0.2.8926: 181 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 toggie said: toggie said: su anki: 3.0.2.8926 indirmeniz gerekenleri tek tek yazıyorum. client: 2 gb 3.0.1 patch: 1,25 gb 3.0.1.8820 - 3.0.6.8885: 536 mb 3.0.2.8885 - 3.0.2.8905: 113 mb 3.0.2.8905 - 3.0.2.8926: 181 mb Bendeki versiyonda bu peki niye hala unable to validate game version diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 progamer said: 16kb hızla 2 gb den fazla patch çektim hala girmiyor oyuna beta client. Unable to validate game version diyor. Beta oynayanlar hangi sürümde yazabilirler mi? Birde Beta forumlarıdna gördüğüm bir ss: oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tbc'de de aynı problemi yasayanlar var. patch kurduktan sonra. official forumları bi kurcala istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Wrath of the Lich King will be released to stores on 13th November hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 official bi acıklama yok hala ama wowhead'in sallayacagını da kimse dusunmez herelde. hayırlı olsun, daha betaya doyamadık gerci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ahahah o dranei şimdi hurley mi oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Şimdi ben betada levle kasmadım ama sadece durotarda saatlerce duel yaptım biraz fikir sahibi olmak için, ama gördüğüm kadarıyla PvPde çok büyük hızlanma var dostlar. Yani sadece mage'e özgü birşey de olabilir ama combat genelde 20 saniye içinde bitiyor gibi birşey. Vanilla WoW'a dönüş olsun istemiyorum ben şahsen, pat pat yatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 progamer said: The numbers are bad !!!!! The numbers are cursed !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Beta için temporary account yaratmamız gerekiyor mu? Şayet öyleyse o temp acc 'in yapıldığı yerde invalid login hatası alıyorum = Acaba live server şifremi değişsem beta servera ne kadar zamanda uygulanır? yada beta servera uygulanır mı şifre değişikliği?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿? https://beta.worldofwarcraft.com/account/creation/start.xml temp acc yaratma şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aramil said: Beta için temporary account yaratmamız gerekiyor mu? Şayet öyleyse o temp acc 'in yapıldığı yerde invalid login hatası alıyorum = Acaba live server şifremi değişsem beta servera ne kadar zamanda uygulanır? yada beta servera uygulanır mı şifre değişikliği?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿? https://beta.worldofwarcraft.com/account/creation/start.xml temp acc yaratma şeysi * EU da zaten acc. yaratma opsiyonu yok, yani gerek yok Europe icin Buradan kurcalayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Oradan daha önce yaptım da tekrar denedim invalid login dedi orası da :S beta invite aldıktan sonra live server şifremi değiştirdim fakat önceki şifreyle de giremiyorum betaya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ptrler de eski şifreni kullanarak giriyordun. 4-5 hafta önceki şifrelerini dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gg o zaman :D şu anki şifremi bile bilmiyorum, forgot password özelliğini kullanarak random şifre alıyordum hep :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar