xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Oha, evet öyle bir ultimaton verelim alalım keyleri ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahahah deniyorum şimdi. ödemeyi iptal edicem warhammer yazıp. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Üzgünüm Mortis aşkito, best friends 4ever kolyeleri(legendary) Freemoon'a gitti. Edit: Lololo Free masquarade'e atmamış key. QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Deaktive ettim gelecek mi bakalım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 blizz bunu çakıp deaktive edenler 2 ay aktive için beklmeke zorundalar kuralı çakiomuş inadına. ama nedense inat edio kaliosunzu siz de mik gibi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 xunn said: Edit: Lololo Free masquarade'e atmamış key. QQ. key istemedim ki ben Free'den xD. ur logic is full of fail. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 blizz benim 20 dolarıma muhtac abi, yapamazlar ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahaha, Just bored in Azeroth, will try Warhammer dedim commente. ahudsah. Banlamasınlar. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masquerade said: xunn said: Edit: Lololo Free masquarade'e atmamış key. QQ. key istemedim ki ben Free'den xD. ur logic is full of fail. :( Ne? Duyamıyorum? Sanırım Northrend'in sert rüzgarları yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben de evelsi gün Warhammer oynucam ben diye iptal etmiştim subscriptionı, bugün key göndermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Rüzgar falan yok arkadaşım, sallamayın. Global-Warming Northrend'i de vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 başka yerde söylemeyin de uyanmasın adamlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yarın key gelirse naked resimlerimi paylaşıcam burada! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu arada EU WotLK Betaya Premade karakterler geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 az önce kendi 2 karakterimi kopyaladım, premade yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ooo o zaman ben çirkin orc Warlockım Vulrath'ı tekrar ortamlara çıkarcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 arcane said: Rogue'un Hunger for Blood tekrar nerflendi, 30 yerine 15 energy refund. Priest'in (shadow) Dispersion nerflendi, 90% yerine 60% damage reduction. Yeni human racial geldi. Bildiğiniz PvP trinket ancak aynı cooldownı paylaşıyor. +1 trinket aldılar diyebiliriz. Ne oldu human racial şimdi en son fake death tarzı bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 aramil said: Çok aşağılık bu blizzard, forumda birisi yazmıştı, hesabı iptal ettirdim key geldi diye. Denedim, oyunu bırakma sebebimi warhammer seçtim ve ertesi sabah "Wrath of the Lich King Beta Invitation!" şeklinde bir posta geldi. tüh be yeni açtırdıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 degsitirdiler shadowmeld bufflandi vanish benzeri bisey yapmislar combattan cikartmiyor ama sadece combattayken stealth acabiliyorsun ben cok uzuldum ama :/ CD 3dk oldu ne guzel feign death + shadowmeld gide gide instanz larda geziyordum hutner a gelen stealth iyi olursa gonlumu alirlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 kapattırcaksınız hesabı key gelmicek sora sizi arayıp bulmaya kasıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Lore da değişiklikler var yine =P Lvl alırken forsaken ın kendi çıkarı için horde a ihanet ettiğinin delilleri vardı. Mesela bir allince esiri konuşmasın diye iksirle öldürüyordunuz, swamp de forsaken temsilcisi size düşman olan tauren kampından çıkıyordu vs.. Wotlk'da forsaken Slyvanas horde a ihanet ediyor sanırım, thrall undercity'e Voil'jin i gönderiyor, undercity'de trollerin olması muhtemel bir olasılık, betada olanlar eğer değişiklikler yapılmış ise daha sağlıklı bilgi verebilir sanırım. Forsaken'ın ana kadrosunun ne yaptığı , nerede olduğu hakkın birşey göremedim henüz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 O ne ya uykulu gözlerle mail adresimde "Wrath of the Lich King Beta Invitation!" görünce ne düşüyordum az kalsın sandalyeden :) Yavaştan prosedür işlemlerine başlayayım sevgili arkadaşlar bende kih kih.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Masquerade said: Bu arada EU WotLK Betaya Premade karakterler geldi mi? hayır. EU betanın hali rezalet şu an. US betanın biri sırf premadeler için toplam 3 serverı varken bizde tek bir server var o da aşırı lagli ve 10-15 dakikada bir patlıyor genelde. çok sevinmiştim ben key gelince, şimdi gelen keyi satmadığıma pişman oldum o derece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çok normal patlayıp durması bütün EU tek servera yüklenmiş durumda. EU'ya ne zaman yeni serverlar eklerler, o zaman lagda düşer patlamalarda oluşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar