lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 bence daha warrior daha bitmedi fixlenmesi protda elden geçictir, tier 7'de sadece vitality var başka bir şey yok eklenir bir şeyler daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bi kaç SS, ışıklandırma ile alakalı,lich king,yeni bg,rhonin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Şu screenshot ları görünce ben sizden farklı bi oyun oynuyomuşum gibi gelio... Allahım nolur şu ay geçsin de alim yeni bilgisayarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ronin kankutun arkasındaki varessa mı ne vardı, o mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Valla benm bildiim kadarıyla veressa silver covanent in lideri yeni ally faction ı... O yüzden ben dalaranda durmaz heralde derim ama belki kocasını ziyarete gelmiştir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ben sinematiği çok daha fazla sevdim TBCninkinden. Pijamalı Lilidan saks. Yanlız Arthas kılıcı sapladıktan sonraki müzikte garip bir temposuzluk var. Güzel müzikte tam YÜRÜ BE deyince bir anda fıslıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Of RP serverlarında ne manyak roleplay döner Kirin'Tor'la alakalı. Sizin gibi roleplay vurgunu insanlarla paylaşayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Lich King kilo mu almış ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 varessa nelf değil miydi yahu ? bu arada Rhonin'e +rep, Kael ile birlikte benim mage olmama neden olan şahıs. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 mace stun removed from the game o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 oh :P sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 RNG olayını çok azalttılar pushback resistance bile değişti. Fear stun resist tarzı şeyler duration decrease oldu. Baya güzel oldu bence. Orc racialda duration decrease olmalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 http://img152.imageshack.us/img152/4115/wowscrnshot082308211914pp0.jpg mmo-championda gezinirken şunu buldum. Sylvanas Windrunner nihayet olması gerektiği gibi görünüyor. Yeni cicileride pek güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Eskisinden iyi olmuş da yine de olmamış bence :P Şöyle birşey olsa efsane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Wispy said: mace stun removed from the game o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Rikkie said: Eskisinden iyi olmuş da yine de olmamış bence :P Şöyle birşey olsa efsane olurdu. oha aşık oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 "ne bakıyon! hiçmi güzel kız görmedin" bakışı atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 warriorlar'in elinden mace stunu aldilar deathwish'de fear immune yapmiyor artik enragede %15 veriyor.Bilmiyorum yeni talentlar fln bu eksikleri kapaticakmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 RNG tamamen gitsin şu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Masquerade said: varessa nelf değil miydi yahu ? Hayır high elfti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Ya biri şu wotlk forumlarındaki mallara "shaman video su yapın LUAN!" diye haykırabilir mi acaba? Enhancement tercihimdir :p Edit: Vimeo plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 betadan ilk yorumlar ... server acayip laglı surekli bir lag zaman zaman 1 dk yı bulan inventory ve quet lagları ... zaman zaman DC ler zaman zaman world server down lar tek server oda amerikada (sanırım) ... Su ana kadar farkettigim Prot warrior tanking de digerlerinden bayaa daha iyi gibi, seal lar bozuk oldugu icin detaylı bakamadım ancak retri pala da kendi uzerinde wisdom seal ı varken manası doluyor, full mana harcasa bile ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 xunn said: Of RP serverlarında ne manyak roleplay döner Kirin'Tor'la alakalı. Sizin gibi roleplay vurgunu insanlarla paylaşayım dedim. rp ne aga ya of ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 The_Delucian said: betadan ilk yorumlar ... server acayip laglı surekli bir lag zaman zaman 1 dk yı bulan inventory ve quet lagları ... zaman zaman DC ler zaman zaman world server down lar tek server oda amerikada (sanırım) ... Su ana kadar farkettigim Prot warrior tanking de digerlerinden bayaa daha iyi gibi, seal lar bozuk oldugu icin detaylı bakamadım ancak retri pala da kendi uzerinde wisdom seal ı varken manası doluyor, full mana harcasa bile ... eet tek server sabah girsen amerika patlatio , aksam girsen eu patlatio :P hep dolu server sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Cons said: xunn said: Of RP serverlarında ne manyak roleplay döner Kirin'Tor'la alakalı. Sizin gibi roleplay vurgunu insanlarla paylaşayım dedim. rp ne aga ya of ahahahaha mutlu olmanın sırrıdır RP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar