Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Bilgileri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben sinematiği çok daha fazla sevdim TBCninkinden. Pijamalı Lilidan saks.

Yanlız Arthas kılıcı sapladıktan sonraki müzikte garip bir temposuzluk var. Güzel müzikte tam YÜRÜ BE deyince bir anda fıslıyor :(
Mesaj tarihi:
http://img152.imageshack.us/img152/4115/wowscrnshot082308211914pp0.jpg

mmo-championda gezinirken şunu buldum. Sylvanas Windrunner nihayet olması gerektiği gibi görünüyor. Yeni cicileride pek güzelmiş :)
Mesaj tarihi:
betadan ilk yorumlar ...

server acayip laglı surekli bir lag zaman zaman 1 dk yı bulan inventory ve quet lagları ... zaman zaman DC ler zaman zaman world server down lar tek server oda amerikada (sanırım) ...

Su ana kadar farkettigim Prot warrior tanking de digerlerinden bayaa daha iyi gibi,

seal lar bozuk oldugu icin detaylı bakamadım ancak retri pala da kendi uzerinde wisdom seal ı varken manası doluyor, full mana harcasa bile ...
Mesaj tarihi:
xunn said:
Of RP serverlarında ne manyak roleplay döner Kirin'Tor'la alakalı. Sizin gibi roleplay vurgunu insanlarla paylaşayım dedim.

rp ne aga ya of ahahahaha
Mesaj tarihi:
The_Delucian said:
betadan ilk yorumlar ...

server acayip laglı surekli bir lag zaman zaman 1 dk yı bulan inventory ve quet lagları ... zaman zaman DC ler zaman zaman world server down lar tek server oda amerikada (sanırım) ...

Su ana kadar farkettigim Prot warrior tanking de digerlerinden bayaa daha iyi gibi,

seal lar bozuk oldugu icin detaylı bakamadım ancak retri pala da kendi uzerinde wisdom seal ı varken manası doluyor, full mana harcasa bile ...

eet tek server sabah girsen amerika patlatio , aksam girsen eu patlatio :P hep dolu server sdfsadf
Mesaj tarihi:
Cons said:
xunn said:
Of RP serverlarında ne manyak roleplay döner Kirin'Tor'la alakalı. Sizin gibi roleplay vurgunu insanlarla paylaşayım dedim.

rp ne aga ya of ahahahaha

mutlu olmanın sırrıdır RP
  • Yeni Oluştur...