Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 forgiver said: forum bannerı sarı kırmızılı gs lı bişey olsun olmaz çünkü zegna fenerli !111!!!111oneone! edit: hem yeni sezonda turuncu forma çıkacakmış. patide turuncu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 yeni geldim staddan yarın sabah maçım olduğu için fazla katılamadım kutlamara :( son bi dörtlükle iyi geceler demek istiyorum; onda bunda şundadır şunda bunda ondadır fenerbahce bu sene senin kocan nondadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oraya buraya sataşmadan kutlayalım işte şampiyonluğumuzu hayırlı uğurlu olsun ve çok büyük bir +1 olarak azmodayı euro2008'e kenetlenelim hepberaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 NE ÇAKTIK HERKESE EHEHHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 herşey çok güzeldi hayır mükemmeldi camiamıza teşekkür ederim bize bu sevinci yasatiklari icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yahu Aziz Yıldırım ne zaman istifa edecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 niye etsin adam iyi bi başkan da futbolcularda iş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 niye olucak gündemi değiştirmek için :) sonra rejoin yapcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Baluu said: PhysX said: durun herşey bitmedi :p Ahah.. uLan biz hazırlıklıyız, zaten gs maçından beridir fb'ye 2. gözüyle bakıyorum ama.. Ya gs yenilseydi Fb yenseydi halinizi görmek isterdim :D ya gs yenilip bide fb yenilseydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 pankarta bak. ahaha süper. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aziz amca game over insert coin de güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Luinir said: pankarta bak. ahaha süper. (tu) anlamadım ben bunu ya. bu arada galatasarayıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 fenerbahçe ve beşiktaşa inanmayın dedik diyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar