moriQ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 LOTR oyunlarından hangisini önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 RotK'in ps2 de ki oyununu herhalde aylarca aralıksız oynamışımdır mükemmel bir oyundu. Onun dışında BFMEler zaten efsane, Third Age'de güzeldi alternatif hikaye anlatışı paralel olarak fellowshiple ilerleyen benim hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oha ya hakkatenmi okadar kötü oyun :( ağız tadıyla güzel güzel bi Lord of The Rings oynayamadım. (RoTK dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Shadow said: +16yaş sınırı koymuşlar Maximum 16 yaşındakiler mi oynayabiliyor? Yoksa 16+ mı kastettin? Işık saçan bir oyunda 16+'lık ne malzeme olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 evet maximum 16 yaşındakiler oynayabiliyo, oyunun videolarını gördükten sonra buna karar verdim ve hemen korkup kapattım:D iyiki bi salaklık edip indirmemişimB)- EA iice serdi bu işi, kapatsın gitsin stüdyoları! hiç olmassa programcılar, grafikerler adam gibi özgün işler cıkarırlar başka firmalarda, bu gözü paradan başka bişi görmeyen pazar geniş kalsın diye sadece çocuklara hitap eden EA ile anca bukadar iş çıkarabiliyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 LathspeLL said: grafiklerde idare eder gibi, grafikler idare eder gibi der derken? insafsız mısın arkadaşım grafikler çok güzel lan heh http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/901/901119/the-lord-of-the-rings-conquest-20080820031830482_640w.jpg daha ne yapsınlar yahu helm var yukarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Oyunu oynadin mi? SS'lerde ki gibid urmuyor yani. Oldukca dandik buldum yani. Cilali duruyor ama gereksiz efektler falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 LathspeLL said: Cilali duruyor Aynen öyle oyunun grafik anlayışı. Oyun iki adam keseyim diye oynanır, 3-4 saatte de biter maksimum heroic'te ilk senaryo falan. Yani kötü oyun değil ama iyi de değil. Vasat denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yok oynamadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ben single oynuyorum, rezalet diyebilirim. Helm's Deep ile basliyor. O kadar kotu ki anlatamam yani. Insan biraz daha sinematik yapar. Atmosfer nasil olusturulur ZERRE bilmiyor adamlar. Surekli komut veren adam uyuz ediyor bir kere. Baska sekilde notify et oyunculari. yaninda ki asker 1 kere bagirsin en azindan, 150 kere dis ses ile uyarilmak sacma. Stres atmak icin oynuyorum bende. Ama 2. bolumde stres atarken almam gereken bir Key haritanin altina dustu, alamiyorsun direk dusup oluyorsun cunku. Stres atayim derken stres katsayim artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bu swBattlefront(bf seri) a benzeme olayi pek olmuyo yaw bide aynisini Quake denemisti son cikaninda o da olmamisti ama swbattlefront 3 ciksa nasil oynardik ne super olurdu ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Cikiyor zaten, videosu sizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hadi canim emin misin link varmi hadi bi aralar dusunulmus olabilirde iptal edilmistir... bana sw oynu demeyin sw oynu denilince ben cok heycanlaniyorum:? konsol icin 3 gibi renage diye birsey yapilmisti onu saymam :) bu arada youtube den baktim millet fake yapip koymus oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 http://www.shacknews.com/onearticle.x/56778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Seste problem yaşayan oldu mu cinematiklerde ses takılıyor ama movie devam ediyor bu nası iş codec packten midir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Oynadım ve açıkçası basit bir battefield klonunun lotr temalı hali bile olamamış. Classlar çok zayıf. Warrior dediğimiz adam dümdüz vuran bir ayı, iki tane tuş mevcut. Mage dediğimiz uzaktan yıldırım çaksın falan, archer da öyle. Bir tek scout süreli cloakı ile görünmez oluyor, adamın arkasından gelip backstab çakıyorsunuz, o kadar. Saatlerce oynatabilecek bir fps mantığına ve eğlencesine sahip değil, binek olmadığından sürükleyici bir yanı yok, bölümler dümdüz ve yaratıcılık kısıtlılığı akıyor, modlar kısıtlı, oyun süresi o kadar kısa ki ayarlardan maksimum puana da ayarlasanız tdmsinden ringini bir oyun en fazla 10-15 dk sürüyor. Ayrıca mage'in ortadünyada işi ne? Bu bir şaka mı? Tövbe estafurullah... Editle gelen not: oynanış da rezil, 3 tuştan ibaret. aynı zamanda bug da kaynıyor. moria madenlerinde backstab atarken, backstab attığım adamla birlikte giren cinematic'in etkisiyle zeminde kayarak aşağı düştüğüm çok oldu. 3 tane hero koymuşlar, skill bile koymamışlar adam gibi. yazık, vakte de yazık, emeğe de. daha ne diyebilirim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 güzelim hikayenin okunu çıkardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yani dunya uzerindeki en efsane title'lardan birini bok etmeyi basardi cesitli firmalar. Buda bir beceridir. Hicbir LOTR oyunu adam etmez. Bir tane duzgun yapar insan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben 1 tane bile çok iyi diyebileceğim lotr oyunu oynadığımı hatırlamıyorum ki o disket dönemindekileri bile oynamıştım. Bu oyunun ekran görüntülerine baktığımda bayağı ümitlenmiştim ancak çıkınca yorumları okuyunca oynamaya tenezzül bile etmedim. Böyle bir potansiyel harcanıyor, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ya evet ben de ekran görüntülerini görünce çok heveslenmiştim şu konuyu okuyunca resmen hevesim kursağımda kaldı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 cafede dotaya adam olmayınca oynadım arkadasımla. eglencelik bir oyun. acayip kolay olmuş. bu buyuk bir eksi bence. onun dısında savasta bazen gaza gelebiliyor insan. ozellikle warrior ile oynaması cok gaz. ama 10 saat bile surmez oyunu bitirmek en zorda. hani asla para vermezdim sırf bu kısalıgı yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kotu oyun filanda bugun soyle bir bakmak icin aldim arkadastan oyun calismiyor inatla direk desktopa atiyor bu sorunla karsilasan varmi? aradim baya bulamadim cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 senko said: bende bu gün attım listeye. nasıl bir sistemi var anladım. sw:battlefront gibin mi? yuh taa ne zman indirmişim yeni oynama fırsatı buldum, neyse bu görünmez duvar bugu çıktı bende 3.bölümde cüce mekanında, oyun leş zaten hakketen oynamaya değmezmiş... dış ses bide bu kadar sinir bozucu olabilir 2dk'da bir tekrarlıyor git anahtarı al şunu yap bunu yap diye, lan sarı okla eşşek gibi göstermissin zaten daha ne bağğrıon demi, öküzmüyüz biz. bide grafiklerde öyle çok güzel değil, tüm ayarlar full+full oynuyorum sslerle alakası yok görüntünün. işin özeti; uzak durun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 O oyunun bugı değil copy protection.(Diye biliyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar