Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet www.camelotherald.com a bakin!!! Orginal Daoc geri geliyor!!! Lutfen Vote edin! Daoc u eski gunlerine dondurecekler!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Su anda US Lancelot da oynuyorum ama kesinlikle bu yeni tam classic serverda oynamayi tercih ederim. Hic bir expension eklemeyecekler sadece SI, spellcraft ve alchemy. Classic ve SI classlari olacak sadece. Kuzu FromHellWithLove lvl 50 Avalonian Fire Wizard - Alerion Knight (RR7L1) (13 Days Played Time) ML10 CL10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Çok geç kaldılar bu tip birşey için o yuzden fazla bi getirisi olmaz zaten aocta kapıda az kaldı geliyo !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 lalu vazgeç artık =) istemiyor daoc bizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 oyladım geri gelince haber verirsin burdan =) başlarız bizde tekrar. bida avrupa account u amerikayla deistirmek gibi bi opsiyon cıkarsınlar.. istemiyorum char lar kalabılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bu oyunu hala oynayan kaldımı ya ilginc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mythic daha iyisini yapana kadar en iyisi daoc ! :P WAR dan umutlu değilim ama küçük upgrade li daoc mantıkla wow çakması olcak.. hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polywog Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Avrupa serverlarında clasic de rr 9 rangerim var ne zamanki us serverlari ile birlesir o zaman geri donerim bu oyuna onun dısında cok zor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 lol ben 5 sene önce mi ne rr11 ken bırakmıstım hala yavas mı rr kasması :D SI den sonra askerdeyken bir daha oyuna hic girmedim ama en zevkli pvp yaptıgım oyundu ultimadan sonra :D neyse sevgiler saygılar la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Umut sen gıt allah askına uyuyarak yaptın o rr11 wardenı. Fg kosar umut beyın wardenı amg de kapıya takılmıstır umut dıye tel acarız beyım uyuyor.Dopak senı.Sımdı sen bırde bu kım dersın(Berk Zet.zanadra etc.. ) Lalu acsınlar klasık serverları ben ordayım ılk gun oturur baslarım gene .Daoc gıbısı ne cıktı nede cıkıcak gerısı bos .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 berk naber topacum olm butun gun mu uyuyoduk gece saat 4 5 te e malum insan yarında ise gidio uyuya kalıo ama ne kadar eglendigimizi unutmadım ne yazııkı su an ole bi ortam da oyunda yok diablo 3 te kasarız artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 cekiyorum bende su an trial 4 5 seneden sonra ilk defa girecem us merlin olur sanirim en kalabalik o gorunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Merlin TOA server. Gareth-Lamorak-Ector klasik serverlar. Hepsi birleştirilmiş durumda zaten. Hib'de birkaç Türk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Afterdeep said: Merlin TOA server. Gareth-Lamorak-Ector klasik serverlar. Hepsi birleştirilmiş durumda zaten. Hib'de birkaç Türk var. aynen dedigin serverlarda oynuyorum midgardda bi 40 BoneDancerim var yanlizlik cekiyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Valla Mythic' in yapcağı en güzel şey EU ile US serverları birleştircek. Biri normal biri klasik iki server açcak ben de klasige geri gelcem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 klasik server pop.u nasıl oynuyan varmı emain de aval aval tek dolaşılıyormu yoksa en az 3-4 fg roam mı atıyor eskisi gibiyse donucem bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogums Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 US den bahsediyorsan classic serverlar kötü durumda populationa gore yorumlarsak..su anda Devon clusterinda 800 pop var ve Bossiney(classic)de 130.aradaki farki sen düşün artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 hmm.. klasik server olayı tutmadı snrm hey gidi emain in eski gunleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar