Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni US Serveri!!!! Orginal Classic!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su anda US Lancelot da oynuyorum ama kesinlikle bu yeni tam classic serverda oynamayi tercih ederim. Hic bir expension eklemeyecekler sadece SI, spellcraft ve alchemy. Classic ve SI classlari olacak sadece.

Kuzu FromHellWithLove
lvl 50 Avalonian Fire Wizard - Alerion Knight (RR7L1)
(13 Days Played Time)
ML10
CL10
Mesaj tarihi:
oyladım geri gelince haber verirsin burdan =) başlarız bizde tekrar.

bida avrupa account u amerikayla deistirmek gibi bi opsiyon cıkarsınlar.. istemiyorum char lar kalabılır..
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lol ben 5 sene önce mi ne rr11 ken bırakmıstım hala yavas mı rr kasması :D
SI den sonra askerdeyken bir daha oyuna hic girmedim ama en zevkli pvp yaptıgım oyundu ultimadan sonra :D neyse sevgiler saygılar la
Mesaj tarihi:
Umut sen gıt allah askına uyuyarak yaptın o rr11 wardenı. Fg kosar umut beyın wardenı amg de kapıya takılmıstır umut dıye tel acarız beyım uyuyor.Dopak senı.Sımdı sen bırde bu kım dersın(Berk Zet.zanadra etc.. ) Lalu acsınlar klasık serverları ben ordayım ılk gun oturur baslarım gene .Daoc gıbısı ne cıktı nede cıkıcak gerısı bos ..
Mesaj tarihi:
berk naber topacum
olm butun gun mu uyuyoduk gece saat 4 5 te e malum insan yarında ise gidio uyuya kalıo ama ne kadar eglendigimizi unutmadım ne yazııkı su an ole bi ortam da oyunda yok
diablo 3 te kasarız artık :D
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Afterdeep said:
Merlin TOA server. Gareth-Lamorak-Ector klasik serverlar. Hepsi birleştirilmiş durumda zaten. Hib'de birkaç Türk var.

aynen dedigin serverlarda oynuyorum midgardda bi 40 BoneDancerim var yanlizlik cekiyorum :p
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
US den bahsediyorsan classic serverlar kötü durumda populationa gore yorumlarsak..su anda Devon clusterinda 800 pop var ve Bossiney(classic)de 130.aradaki farki sen düşün artik
  • Yeni Oluştur...