SS Jugend-Führer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Türk Düşmanlığının Temeli Darwinizm'dir Darwin, insanların maymun benzeri canlılardan evrimleştiğini ileri sürerken, insan ırklarının evrimin çeşitli basamaklarında yer aldıklarını, Avrupalı ırkların "ileri" ırklar olduğunu savunmuş, diğer pek çok ırkı ise "maymunsu özellikler taşıdıkları" iddiasında bulunarak aşağılamıştır. Darwin'in kendince aşağı ırk olarak tanımladıkları arasında Yüce Türk Milleti de bulunmaktadır. Darwin, W. Graham'a yazdığı mektubunda bu ırkçı düşüncesini şöyle ifade etmiştir: Doğal seleksiyona dayalı kavganın, medeniyetin ilerleyişine sizin zannettiğinizden daha fazla yarar sağladığını ve sağlamakta olduğunu ispatlayabilirim. Düşünün ki, birkaç yüzyıl önce Avrupa, TÜRKLER tarafından işgal edildiğinde, Avrupa milletleri ne kadar büyük risk altında kalmıştı, ama artık bugün Avrupa'nın TÜRKLER tarafından işgali bize ne kadar gülünç geliyor. Avrupa ırkları olarak bilinen medeni ırklar, yaşam mücadelesinde TÜRK BARBARLIĞINA karşı galip gelmişlerdir. Dünyanın çok da uzak olmayan bir geleceğine baktığımda, BU TÜR AŞAĞI IRKLARIN ÇOĞUNUN MEDENİLEŞMİŞ YÜKSEK IRKLAR TARAFINDAN ELİMİNE EDİLECEĞİNİ (YOK EDİLECEĞİNİ) GÖRÜYORUM. (Francis Darwin, The Life and Letters of Charles Darwin, Vol. I, 1888 New York:D. Appleton and Company, s.285-286) Darwin'in bu tür hezeyanlarının Avrupa'da uzun süredir devam eden Türk düşmanlığının temeli olduğu bilinen bir gerçektir. Çeşitli Batılı ülkelerdeki neo-Nazi ve faşist gruplar, Türklere karşı yürüttükleri karalama kampanyalarında hala Darwin'in bu hezeyanlarına atıfta bulunmaktadırlar. Internet'teki çeşitli neo-Nazi sitelerinde, Darwin'in "Ari ırkın üstünlüğü" hakkındaki sözlerinin yanında Türk Milleti hakkındaki iftiraları da yer almaktadır. Almanya'daki Türk soydaşlarımızı acımasızca katleden, evlerini kundaklayan, işyerlerini yağmalayan "dazlak"lar, Darwin'in akıl ve bilim dışı görüşlerinden güç bulmaya devam etmektedirler. http://www.ilmiarastirma.net/?Pg=Detail&Number=6072
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Allah akıl fikir versin bu derginin yazarlarına. Eklemeden edemeyeceğim, elemanın kullanıcı adı sizce de biraz ironik olmamış mı?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Nikinle çelişiyosun sanki biraz... Herneyse açtığın topic de tamamn saçmalık. Kimin feykisin yada dışarıdan biri misin bilmiyorum ama Paticik'i karıştırmak, 1000 post sürecek ve sonunda kilit gelecek bir topic açmak ayıp. :X
Lider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 konuyu açanı yamulturum bu ne biçim konu gelmiyim oraya konuyu açan sana söylüyorum seni tenhada kıstırırım anladın sen onu kanımca
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Pıff sıkıldınız mı yani? Hey allaam yaa..
SS Jugend-Führer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Düzgün konuş. Asıl ben seni yamulturum. Sen kimi tehdit ediyorsun arkadaşım? Akıllı ol
Lider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben senin nerden arkadaşın oluyom forumu böyle boş konularla meşgul etme alırım façanı aşağı bi de artistik bi nick seçmiş kendine aklınca
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Avrupa Türkler tarafından işgal edildiğinde?... Avrupa çok mu medeniydi,martin luthere kadar cennetten tapu satan bir kilise,fransız saraylarına dahi konulmayan tuvalet vs vs Darwinde Einstein kadar olmasada bir olgu gibi ya,Einstein yahudiydi,yok yok hristiyandı,yok abi ateistmiş o,yok yahu deistmiş gibi 1001 yere çektiler adamı.Darwin sadece evrim konusunu gündeme getirmiştir,ha getirdiği tarzda maymun insan gibi bir evrimleşme söz konusu değildir,ama yinede değişik evrimleşmelerin bulunması için bir başlangıçtır. Naziler filan demişsinde,konuyla ilgili hiçbirşey okumadım,sadece tahmin yürütüyorum,naziler ırkçı adamlar,e sen adamların vatanında küçük Türkiye kuracak kadar adam alırsan onlarda bunu istemezler doğal olarak
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Lider üç dakika önce açılmış. Sonra gelir okurum danışıklı, tek kişilik, bölünmeli dövüşü.
SS Jugend-Führer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ya sen bi çekilsene ayak altından. Sana ne oluyor anlamadım gitti. Konuyu saptırıp durma. Ben ciddi bir konu açtım. Boş boş konuşup da adamın asabını bozma.
Lider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 senin amacın ortalığı karıştırmak ne ciddi konusu bu konular bu forumda yıllarca tartışıldı hiçbi sonuç alınamadı
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 bende darvinin ermeni olduğunu okumuştum
Darbeci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 yav arkadaşlar ayıp değil mi neden kavga ediyosunuzki? medeni bir şekilde fikirlerinizi tartışın. Lütfen ama üslubunuz bu foruma yakışmıyor.
Lider Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 parazit yapma senide yamulturum konuyu açan şahıs özür dileyecek yoksa karışmam
Darbeci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konu tarafımdan kilitlenmiştir. Düzgün tartışmayı öğrenemediniz gitti.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Artık Paticik'e ip ban olayı falan gelsin ya da başka bişey. Fake'lerin önüne geçilmeli. Tavsiye sistemi ftw! Düz açık üye alımı = FAIL!
Darbeci Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu kilitledim daha ne mesaj gönderiyorsun?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Ne de olsa silinecek noolur ki göndersem :D Post kasmak istesen onu da kasamazsın ki silinir X(
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 abi konuyu açarmısın bişey yazıcam sonra kapatırsın?
venom Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 arkadaslar,sizleri gordukce evrime inanmaya basliyorum..kesinlikle evrimin ya da zevksiz iliskinin gereksiz sonuclari olmalisiniz siz,bunlar sizlersiniz lider,darbeci ve LULZERJUGEND(lolidontknowanythingaboutthedamnnazismbutijustthinkthenickiskewl)
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Abi tepki duyduğunuz bişey varsa adam gibi tartışmaya açın işte. Böyle göstere göstere olta atmakla olmaz ki. Gerçi bu bi tepki topiğinden çok canım sıkıldı patideki malları kızıştırıp eğleneyim topiği de olabilir. Bence bu tür trolllükler dinime laf ettin etmedim vs. tartışmalarından daha sakıncalı forum yapısı için.
SS Jugend-Führer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 SİZ BENİ BEĞENMİYOR MUSUNUZ?:(
Öne çıkan mesajlar