Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 selam arkadaşlar, sistemimi yeni upgrade ettim, şimdi ne oyun oynasam diye düşünmekteyim, geçen 2-3 sene içinde çıkmış, oynanmalı kesin diyeceğiniz oyunları yazarsanız sevinirim, tür farketmez, yazın gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Call of Duty 4 Assassin's Creed Crysis Bioshock Battle for Middle Earth 2 Command & Conquer 3 + Kane's Wrath Need for Speed Most Wanted Neverwinter Nights 2 + Betrayer's Mask Lost Planet Gears of War Unreal Tournament 3 Quake 4 Age of Empires 3 + Warchiefs + Asian Dynasties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Oblivion :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 the fall: last days of gaia güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 assassins creed pcye çıktımı yov? obaa çıktıysa abananzi nokta com güzelmi bari pcye çevirince bok olmamıştır inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 evet çıktı, gayet de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Quel-Thul said: assassins creed pcye çıktımı yov? obaa çıktıysa abananzi nokta com güzelmi bari pcye çevirince bok olmamıştır inş aylardır topici var abi sdfksj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Cynthia said: the fall: last days of gaia güzel mi? ya post apokaliptik bişey 8.0 üzeri not almıştı yanlış hatırlamıyosam ama ingilizcesini bulamamıştım, patch vardı ama sadece altyazıları ingilizce yapıyodu bende vazgeçmiştim. yoksa anlatıldığı kadarıyla hoş muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben carmageddon indirdim onu oynuyorum valla. şu 95 de çıkan ilk carmageddon. eskiden ne oynardım onu bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar