Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Steam listemde Quake 1-2-3 var, oynamak istiyorum. Ama nasıl yapılacağı ile ilgili hiç bir fikrim yok. Bildiğim kadarıyla, Steam, tüm oyunları sürekli güncel tutmak için dosyaları kontrol ediyor. O yüzden mesela VTM Bloodlines oyununa unofficial patch'i kurmak isteyenler, Steam'in oyunu baştan indirdiğini ve böylece unofficial patch'i sildiğini söylüyorlardı. Bu yüzden, hiç Steam üzerinden Quake oynayan var mı merak ettim. Buna nasıl mod, skin vs kurabiliriz? Bir de güncel ve popüler olan quake mod siteleri, quake serverları felan var mıdır? Hatta Türk serverları olursa (düşük pingli) daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 türk quake serverı kaldığını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 quakeportal.com vardı q2 ve q3 serverları vardı türk fakat açamadım ben siteyi kapattılar herhalde ya da benim netten. edit: açıkmış, http://www.quakeportal.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 quake 3 mod için mesela installation.exe'yi kullansam otomatik olarak steam üzerine koyuyor mu modu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar