Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bursa Atatürk Stadında oynanacak maç Lig TV'den naklen yayınlanıyor. Muhtemelen Kayseri kupayı alacak. :P Saat: 20.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bu akşam di mi bu maç? o yeah. kayseri %51 alır ama finallerde ne olucağı belli olmuyor. bjk'nin rezil olduğu kocaeli maçı misal :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kayseri üzülmüştü gençler gs yi eleyince çünkü gs atlasaydı turu eufa ganantileniyordu.eğer kupayı alamazsa intertotoya bile katılamıyor ligdeki pozisyonu nedeniyle. umarım kayseri alır kupayı çünkü gelecek sezon için iddialı bir kadro çalışması yapıyorlar uefada ülkemizi gençlerden daha yi temsil edeceklerine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 maç rezalet bayık iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 evet ben de açtım maçı köşede kendi kendilerine oynuyorlar hiç kafamı çevirip bakmıyorum bile aşırı sıkıcı bi maç az sonra penaltılar olur zaten cangeleyi iyi futbolcu sanırdım daha çok yol katetmesi gerek maalesef cacık olmazmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 noluyor maç penaltılara mı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 penaltılara kaldı maç. bende maket filan yapıyorum maç izlerken zaten sıkılmamamı sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 efsane oluyor penaltılar sdasdasda 14. penaltı atılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oha sonu çok zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 eh sonunda kayseri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Gençlerbirliği 10-11 Kayserispor 14. penaltı sonunda bitti >:D< penaltılar başa döndü fln dsasdasda. efsane oldu.. Kupa Kayserinin bi an Hayrettinin kalede oldugu kupa maçı aklıma geldi gsnin yine gençlerbirliği vardı fdfsdfs 20 kadar penaltı atılmıştı karşılıklı :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kaleciler hayrettini hatırlattı bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Avrupa'ya gitmesi gereken takım gitti. bu fortis mali desteği ile de kayseri deli gibi para alır ve yeni stad ve yeni oyuncularla başarılı olurlar yani ki ligde bile sivas kadar başarılı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bi şeyi anlayamadım neden devamlı tribünde belli bir taraf tekbir çekip durdu anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 MacLeod said: bi şeyi anlayamadım neden devamlı tribünde belli bir taraf tekbir çekip durdu anlam veremedim. beşiktaşa kaymıştır texas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 gençlerin finali hep böyle oluyor gs ile 18-19 bitmişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 MacLeod said: bi şeyi anlayamadım neden devamlı tribünde belli bir taraf tekbir çekip durdu anlam veremedim. sırf tekbir gene iyi, başka türlü şeylerde söylendi kısa bir süre. 2. olarak yeşil-beyaz ve sarı-lacivert dev bayraklar. hahaha çok güldüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 helal olsun be :) aslanlarım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Kayserinin stad projesi yatmıştı galiba benim bildiğim kadarıyla. Penaltıları keşke görseydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ulan ne zamandır oynamıyordum sırf bu maç için kupon yaptım,o da bu maçtan yattı,Kayseriye vermiştim gerçi de ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Rikkie said: Kayserinin stad projesi yatmıştı galiba benim bildiğim kadarıyla. Penaltıları keşke görseydim :D seni şurdan alalım http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=14153&start=135 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Xo said: Gençlerbirliği 10-11 Kayserispor 14. penaltı sonunda bitti >:D< penaltılar başa döndü fln dsasdasda. efsane oldu.. Kupa Kayserinin bi an Hayrettinin kalede oldugu kupa maçı aklıma geldi gsnin yine gençlerbirliği vardı fdfsdfs 20 kadar penaltı atılmıştı karşılıklı :D:D 18-17 ya da 17-16 bitmişti efsaneydi..ilkokul 2 falandım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 - Hayrettin nasıl yedin 19 golü? + Diğer kaleci kardeşim de 18 tane yedi ona birşey demiyorsunuz. Kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kayserinin stad projesi falan yatmadı niye yatsın? ihaleyi alan firma nakit sıkıntısına düştüğü için işler durma noktasına kadar gelmişti ocak şubat aylarında ve bunun sebebi de firmaya istanbul izmit gibi şehirlerin belediyelerinin olan borçlarını ödememesiydi. sorun çözüldü sanırım firma yaz sonuna bitirme garantisi vermiş. muhteşem bi stad yapıyor kayseri. şekli şemali de çok güzel baksanıza şuna : bLackcha0s said: gençlerin finali hep böyle oluyor gs ile 18-19 bitmişti =) yok feneri 00-01 sezonunda penaltılarda 4-1 yenmişti gençler. hep öyle olmuyor malesef eheaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar