Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 şimdi buraya odun ateşi resmi koycaktım ama adama ayıp olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kediyi özledim şunu görünce karakedi said: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. dsfsfsfa artık yetkililerimiz böyle yaratıcı değil kahretsin yeni yetkililer isteriz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ahahah karakedi ya efsane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 orçun ile alıp veremedikleri ne onu anlamadım. biz orçuna tapıyoruz hadi, orçun buranın modu aynı zamanda öyle bir gerçek var. kişiye hakaret var bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 THİS İS GARBIÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 yok ya ben onu eski konuları karıştırırken gördüm öyle şeyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kim saldırmış nolmuş kim dövmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 GwindonSurion said: kediyi özledim şunu görünce karakedi said: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. dsfsfsfa artık yetkililerimiz böyle yaratıcı değil kahretsin yeni yetkililer isteriz:D ewetya efsana bir cümleydi o hahahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Anerchy said: ya amacım kimseyi sinirlendirmek deil ama haddini bilmeli herkes. manevi yönden kimse kimseyi incitmemeli. insanın değer werdiği şeylerle bu kadar kolay dalga geçilmemeli Madem insanların değer verdiği şeylere laf yok. O zaman komunizmle ilgili sosyalizm ile ilgili şaka yapan olursa, mesela in Soviet Russia Car drives you diyen olursa hemen banlansın. Ben değer veriyorum çünkü. Ayrıca Beşiktaş'a baya bir değer veriyorum ben. Manevi olarak maddi olarak. Ama Futbol kısmında paso dalga geçiyorla bu sene bizim takımla. Onu ne yapacağız? Aynı şey mi deme çünkü aynı şey. Birçok müslümanın bedava olduğu halde camiye gittiğinden daha fazla BJK maçına gidiyorum bem. (Stada olmasa bile kahveye o da paralı nihayetinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Bu bir matkap değildir, bütün eller destenin üzerine! Tekrar ediyorum: bu bir matkap değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Masakari said: THİS İS GARBIÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ ç süreksiz sessizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ABİ GİT İNTERNETİMDEN YA AHAHHAHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 doğru diyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 hiç bişey imkansız değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar