matama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Merhaba sabah uyandim yuzumde 4-5 cm buyuklugunde bir cizik var, bir sekilde yuzumu cizmisim uyurken , derin birsey degil, ama iz kalsinda istemem. Bir onerisi olan varmi
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 uyuduğun zeminin izleri falan olmasın?
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Dersanedeyken (8-10 sene oldu) bir hocamın yüzüğü de benzer şekilde yüzünü çizmiş uyurken, ama epey derin bir izdi. 2-3 ay kaldı suratında sonra hafif bir iz şeklinde durdu. Derin değilse bir sorun olmaz sanırım.
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 belki o kanatlı kedi ucarak gelip cizmiştir
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Nip-Tuck aklıma geldi birden :| ama tecavüz edilmediysen o herif değildir sorun yok.. ettiyse de biz bizeyiz boşver
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ahahhahaa :D O değil de çizerken hissetmedin mi ya?
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ehah ne ki bu ki? love bite vs love scratch swh antibiyotikli merhemlerden sür ince bi katman. kapanmasını hızlandırır..
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Çok derin değilse belli olmıcak sekilde düzeliyo merak etme basıma geldi.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 derin degil bepanthen falan surmeye basladim sanirim nasil cizildiginide buldum gece calisiyordum her zamanki gibi, sanirim laptopla uyuyakalmisim laptop un yani cizmis sanirim :) gecer umarim
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 matama said: Merhaba sabah uyandim yuzumde 4-5 cm buyuklugunde bir cizik var, bir sekilde yuzumu cizmisim uyurken , derin birsey degil, ama iz kalsinda istemem. Bir onerisi olan varmi çok nadir banada olur o ya tırnak falandır diyip geçiştirim hep. ((lan yoksa biri gelip tecavüz mü ediyo?))
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 oha bana da olmuştu bi kere hayvan herifin biri tecavüz etmiş olmalı insan uyandırır be..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 koşarken iki direk arasına gerilmiş bi elektrik kablosuna takıldım.(ne kadar komik oldugunu o anı tahmin ederseniz anlarsınız) tam da üst dudagım ile burnumun altından yanagıma dogru uzunca bi çizik oldu.fotograflarım vardı bulamadim şimdi. cok hafif kanadı ama alttan dogru kan topladı.3-4 hafta scarface dolandım.iz miz kalmadı ama yaralı yüz dikkat çekiyor çok pis kızlarda merak uyandırıyor ahaha. o sıralar onu farkettim.
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 benim sığ bir suya daldığımda yüzüm çizilmişti sağlamda çizilmişti sol tarafında tırmıkla açılmış birbirine paralel çizgiler, kötüydü,iz falan kalmıştı, sonra geçti, bir iki sene sağlam güneşlen , yaraları sakın yolma kendi kendine geçsin.yıllarında etkisyle bişey kalmaz yani bende kalmadı
matama Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 gay fantezileri olan arkadaslari bir yana birakirsak tessekur ederim, bakalim gorucez nolacak iz :
Öne çıkan mesajlar