Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuzde cizik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba

sabah uyandim yuzumde 4-5 cm buyuklugunde bir cizik var, bir sekilde yuzumu cizmisim uyurken , derin birsey degil, ama iz kalsinda istemem. Bir onerisi olan varmi
Mesaj tarihi:
Dersanedeyken (8-10 sene oldu) bir hocamın yüzüğü de benzer şekilde yüzünü çizmiş uyurken, ama epey derin bir izdi. 2-3 ay kaldı suratında sonra hafif bir iz şeklinde durdu. Derin değilse bir sorun olmaz sanırım.
Mesaj tarihi:
derin degil
bepanthen falan surmeye basladim

sanirim nasil cizildiginide buldum

gece calisiyordum her zamanki gibi, sanirim laptopla uyuyakalmisim laptop un yani cizmis sanirim :)

gecer umarim
Mesaj tarihi:
matama said:
Merhaba

sabah uyandim yuzumde 4-5 cm buyuklugunde bir cizik var, bir sekilde yuzumu cizmisim uyurken , derin birsey degil, ama iz kalsinda istemem. Bir onerisi olan varmi

çok nadir banada olur o ya

tırnak falandır diyip geçiştirim hep.

((lan yoksa biri gelip tecavüz mü ediyo?))
Mesaj tarihi:
koşarken iki direk arasına gerilmiş bi elektrik kablosuna takıldım.(ne kadar komik oldugunu o anı tahmin ederseniz anlarsınız)
tam da üst dudagım ile burnumun altından yanagıma dogru uzunca bi çizik oldu.fotograflarım vardı bulamadim şimdi. cok hafif kanadı ama alttan dogru kan topladı.3-4 hafta scarface dolandım.iz miz kalmadı ama yaralı yüz dikkat çekiyor çok pis kızlarda merak uyandırıyor ahaha. o sıralar onu farkettim.
Mesaj tarihi:
benim sığ bir suya daldığımda yüzüm çizilmişti sağlamda çizilmişti sol tarafında tırmıkla açılmış birbirine paralel çizgiler, kötüydü,iz falan kalmıştı, sonra geçti, bir iki sene sağlam güneşlen , yaraları sakın yolma kendi kendine geçsin.yıllarında etkisyle bişey kalmaz yani bende kalmadı
  • Yeni Oluştur...