heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Merhabalar... Açıköğretim 2. sınıfında okumaktayım ingilizce seviyem upper intermediate ikinci bir yabancı dil öğrenmek istemekteyim acaba hangi dil bana iş bulmakta ve rakiplerime avantaj sağlamam konusunda yararlı olur? tşkler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Rusca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 çince olmadı japonca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bölüm ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bölüm işletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bence Rusça. Çince ile Japonca gereksiz zira İngilizce bilmeyen Çinli, Japon, Koreli veya Hintli görmedim daha. (ki bu arkadaşlardan baya gördüm ben az biraz değil) Ama Ruslar ve çevre ülkelerdekiler ingilizce yönünden zayıflar. Birde İspanyolca olabilir uluslararası düşünüyorsan. Ama Latin ülkelerinin Türkiye ile çok ilişkisi olmadığı için bizde pek geçerli bir dil değil. Yalnız şunu söyleyebilirim herhangi bir ikinci dil insana çok fayda sağlayabiliyor. Mesela bir arkadaşımız var Fince ve İsveççe biliyor adam turizmden parayı kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ingilizceni daha yukarı taşı önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 almanca şart.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bölümün işletmeyse kesınlıkle rusça. bende uluslararası ilişkiler okuyorum ve rusça öğreniyorum.alfabe söylendiği gibi zor değil halledersifakat gerçekten öğrenmek istiyorsan başla çünkü çok fazla kural var devamlı ezber yapıp çalışman gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ingilizceyi didikle. upper int. okudum artık çözdüm olayı deme önce bi toffle ını al eline. ne upper okmumuş adamlar gördüm iki cümleyi kuramıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 upper intermediate hazırlığın c kurunda da gösteriliyor o bakımdan pek yeterli bir derece olduğunu söyleyemeyeceğim ama sonuçta her şey pratikte.. öte yandan almanca hala şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 tr icin almanca. ispanyolca da baya is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kararsız kaldım almanca ve rusça var elimde ispanyolca uzak bir ihtimal gibi görülüüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 fizban said: ingilizceni daha yukarı taşı önce. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 iCequeen said: bölümün işletmeyse kesınlıkle rusça. bende uluslararası ilişkiler okuyorum ve rusça öğreniyorum.alfabe söylendiği gibi zor değil halledersifakat gerçekten öğrenmek istiyorsan başla çünkü çok fazla kural var devamlı ezber yapıp çalışman gerekli.. bende uluslararası okuyorum bende Rusça öğrenmeye kalktım ama sonra engeller çıktı. Evet alfabesi zor falan değil. Ama çok ezber istiyor. Birçok farklı sözcük var. Çekimler falan var. Yalnız 11 dili ana dili gibi bilen dil uzmanı demişki; Rusça Hint-Avrupa Dil Ailesinin doruğa ulaştığı inanılmaz güzel bir edebiyat dilidir. Ayrıca bonus olarak ANtalya'da Rus kız tavlama şansın yükselir. bu sonuncuyu ben dedim dil uzmanı(adını hatırlamıyorum) abaza değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bence almanca gereksiz, almanlar biliyor ingilizce.. ispanyolca veya kastırabileceksen rusça öğren ispanyolca kısmen kolay almancaya göre bir de.. rusça bilmiyorum ama alan arkadaşlarım öğrenemicez 2 senede diye ilk kurdan bıraktılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 fizban said: ingilizceni daha yukarı taşı önce. bi dili bitirmeden baslama oburune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ombakkombak said: iCequeen said: bölümün işletmeyse kesınlıkle rusça. bende uluslararası ilişkiler okuyorum ve rusça öğreniyorum.alfabe söylendiği gibi zor değil halledersifakat gerçekten öğrenmek istiyorsan başla çünkü çok fazla kural var devamlı ezber yapıp çalışman gerekli.. bende uluslararası okuyorum bende Rusça öğrenmeye kalktım ama sonra engeller çıktı. Evet alfabesi zor falan değil. Ama çok ezber istiyor. Birçok farklı sözcük var. Çekimler falan var. Yalnız 11 dili ana dili gibi bilen dil uzmanı demişki; Rusça Hint-Avrupa Dil Ailesinin doruğa ulaştığı inanılmaz güzel bir edebiyat dilidir. Ayrıca bonus olarak ANtalya'da Rus kız tavlama şansın yükselir. bu sonuncuyu ben dedim dil uzmanı(adını hatırlamıyorum) abaza değil... hahahahah süper (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 edebi eserler vermiyceksen inglizcen iyi, piyasaya da yetiyor, ikinci dil illa da olsun diye bişey yok,konuşma ve yazışma da sorun yaşamazsan bu yeterli, ama param var ticaret yapacam dersen çin ce, kuzenim çine gitti sırf öğrenmek için.. çinde uçak biletini saymazsan inanılmaz pahalı değil, söledikleri kadarıyla ucuz bile.. rusça öğrenip rus tavlayacağına çine git, senin kimseyi tavlamana gerek kalmıyormuş, aynı bizim bazı türk kızları gibi manyak yabancı özentilikleri varmış :D ev arkadaşım japoncaya heveslendi,kursa falan gitti baya.. zordu gördğüm kadarıyla, aynı aileden mi geliyor dilleri bilmiyorum ama çince de öleyse çince de zordur.. iki tane alfabesi vardı vardı falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ingilizceni kesin daha iyileştir. çince de çok ilginç bir alternatif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 herkes ing konuşuo tmm da adamla kendi dilinde konuşursan bu her zaman avantajdır senin lehine 2 muhabbet ederken iş bağlarsın vs biraz bu açıdan bakmakta fayda var japonca çince zordur bildiğim kadarıyla baya azimli olmak lazım rusça da mantıklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Kaç tane upper bilmemne diye geçinen adam biliyorum gerçekten 2 cümleyi bir araya getirmekten son derece acizler. Yani bizim okulun hazırlığını okumuş bitirmiş insanlara bakıyorum, gerçekten komik duruma düşüyorlar konuşurken. O yüzden 2-3 tane test sonucuna göre belli olan bişeyi bu kadar benimseme, git mesela bi Amerika'ya falan, bakalım orada konuşabiliyor musun rahat rahat, ona göre belli olur İngilizcen. Ben de öyle geliştirdim yurtdışında yaşarken en yakın arkadaşlarımın biri ingiliz biri amerikalıydı, 3 senemi onlarla göt göte geçirince esas ingilizce öğrenmiş oldum, okulda gördüklerin temel sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 konuşmadan konuşmaya da fark var, benim eski ev arkadaşım amerikalıydı, ben ona inglizce ile ilgili sorunum olduğunu sölüyordum, bana benim inglizce ile sorunum olmadığı hatta iyi olduğunu sölüyordu. biz onla her konuda konuşuyorduk, günlük konuşmalar çok kuralı değildir zaten, Would you like to something drink demiyor kimse sokakta birbirine, tea coffe mimikle konuşuluyor sokakta.. yazışma içinse upper yeterli, konuşma sorunu vars bu çok kısa zamanda hiç konuşamıyorum diyen biri için dahi atlatılır, bir gece barda azcık çakır keyif bir turistle tanış, sabah aaa ben konuşuyorum olursun.. Not ben hazırlığı geçememiştim amerikalı ev arkadaşım varken.. Haftada bir veya iki gün çalıştığım bir şirket var çok uluslu bir şirket, finans direktörümüz yurt dışı konuşmalarını yanımda yapıyor ( ki finans terimlerini çokta bilmem) çatır çatır anlıyorum int seviyesinde inglizcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 İlk önce bir Toefl'a gir, güzel bir skor al. İngilizce'yi aradan çıkar. Japonca Öğretmenliği mezunu birisi olarak, eğer 1 yıllık kurslar ile filan öğrenmeyi planlıyorsan hiç bulaşma. Boşuna vakit harcarsın. Ya bir yıl Japonya'da kalcaksın hızlandırılmış kursa katılıp, yada uzun süreli bir eğitim alacaksın. Çince ile Japonca benzerliğine gelince, Japon alfabesi aslen Çince'den geliyor o kadar. Başka bir benzerlikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 rusça. çok faydalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar