odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ekranda gösteriyor ne yapacağını ve ayrıca 18 combo varsa 18 inide kullanmak zorunda değilsin.combo çeşitlerinden belirlediklerini taşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mortis said: iyi de yani oyunu street fighter a mı çevircekler bir sürü kombinasyon var hangi insan bunların kombinasyonlarını hatırlıcak. orda atiorum adam kaçio arkasından işte bunu slowlatacak bi vuruş yapıcaksın 2 yana 1 sağa mıydı lan yoksa bi aşşa bi yukarı mıydı falna die sallayı veririsn , sürekli random hareketler yaparsın. Dostum makroya basınca acılıo sırayla neye basacagın aklına tutmana gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 hah bana onu diin işte! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ben merak ediyorum pvp serverda oynucak guild varmı ? Ben bulamadımda varsa hangi serverda oynucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oyungezer dergisinin resmi guildi bir ihtimal pvp serverda olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oyungezerdekiler de fikir değiştirdiler pve ye geçiyolar edik: seçmeler başa baş gidiyo ama guildde yüksek müfreze elemanlar açıklıyo neden pve bence pve olur onlarınki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 evet foruma tecrübe bombalaması oldu.pvp savunan pek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 ya beta cleintı 13 gb mış 30 gb . ben de 30 gb die çekmeye üşendim haftalardır. Şimdi ulan çeksem mi diorum ama yaırn zaten oyunun kendisi çıkıo. pof bi görseydim oyunu ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bi de şunu soriim 20 sinde retail box istanbulda bi yerde satılır mı yoksa. Biz baya bi süre bekler miyiz kutuların gelmesini türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Satılır. Gördüm bile ilanlarını birkaç sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 avrupada 23 ünde çıkacak. 20 si amerika için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mortis said: iyi de yani oyunu street fighter a mı çevircekler bir sürü kombinasyon var hangi insan bunların kombinasyonlarını hatırlıcak. orda atiorum adam kaçio arkasından işte bunu slowlatacak bi vuruş yapıcaksın 2 yana 1 sağa mıydı lan yoksa bi aşşa bi yukarı mıydı falna die sallayı veririsn , sürekli random hareketler yaparsın. combolar ekranda çıkıyor ve bir süre sonra otomatik olarak comboyu execute edebiliyorsun.Adamların aylardır söyledikleri birşey var combat için öğrenmesi kolay ustalaşması zor diyorlar.bu çok doğru bir tanım zira ilk swing attıktan sonra combatın temelini çözmüş oluyorsunuz düşük lvl lı combalar çok kolay ama iş ustalaşmaya gelince o apayrı bir durum end gamede sınırsız seçeneğiniz var ben ranger oynuyorum bir dünya değişkeni ve 20den fazla combo özellik vs takip etmeniz lazım combat button bash değil zira şuursuzca combo yapmaya kalkarsanı staminanız biter ve staminanız biterse yaşayan bir ölüye dönüşürsünüz dolayısıyla combat durmadan bir comboya basmaktan ibaret değil,bir combo yapmadan önce karşı tarafın sheild dağılımına göre gidişatınızı seçmeniz lazım bu dinamik olarak değiştiği içinde sizinde durmadan döngünüzü değiştirmeniz lazım. sheild hadisesi pvede tank harici marjinal bir fark yaratmasada pvp de çok önemli her karakterin üzerinde 3 tane sheild var bunlar o yönlere yaptığınız defansı simgeliyor standart olarak bu sheildler sağa sola ve üste dağılmış durumda ustalaşması zor kısmı bu noktada başlıyor bu sheildler diyelim hepsini sol tarafınıza kaydırdınız sol yönlü bir comboda çok komik bir dmg yiyorsunuz tabi o tarafta defans yoksa tam tersi şekilde extra yiyorsunuz dolayısıyla bir yandan rakibi bir yandan çevreyi bir yandan comboları bir yandan bence hp den önemli olan staminanızı bir yandan sheildlerinizi kontrol edince hard to master kısmına ulaşmış oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 thor ne güzel anlatmışın, salyam aktı okurken valla (:D interaktif combat ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 "combolar ekranda çıkıyor ve bir süre sonra otomatik olarak comboyu execute edebiliyorsun." bu cümleyi anlamadım abi? =) işaretler ekranda çıkıo. bi süre sonra otomatik execute edebilme ne demek? O kombolara basmassan beklersen bi süre sonra kendiliinden yapio mu hareketi demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mortis said: "combolar ekranda çıkıyor ve bir süre sonra otomatik olarak comboyu execute edebiliyorsun." bu cümleyi anlamadım abi? =) işaretler ekranda çıkıo. bi süre sonra otomatik execute edebilme ne demek? O kombolara basmassan beklersen bi süre sonra kendiliinden yapio mu hareketi demek? anladığım kadar ile comboyu yapamıyorsun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 en önemli şeyi sorayım, amd athlon 64 X2 dual core 4800+ ~2,5 ghz 2gb ram gforce 8600 gt ne kadar iyi bu sistem aoc için? idare eder mi yoksa grafik abanabilirmiyim? biliyorum hiç sevilmeyen bi soru türü ama merak ediyorum ;S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 medium dx9 da çalıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Maximum ayarda oynayamazsın ama orta ayarın üstünde bir detay seviyesinde oynayabilmen lazım. Belki yüksek de olur. Senin kaç fps ile oynayabildiğine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 dx 9 ile derken? dx 10 yükledimde ben hata mı yapmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Quel-Thul said: dx 9 ile derken? dx 10 yükledimde ben hata mı yapmışım? derken neyi kast ettin biraz acar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 demişler işte dx9 da mediumda çalıştırırsın die, o da dx10 yüklemiş kötü mü etmiş ii mi etmiş onu öğrenmek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 DX10 yükledin diye illa DX10 oynaman gerekmiyor, seçebiliyorsun oyun içinden. DX10 fps'yi biraz düşürüyor. Duruma göre kararını verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mortis said: demişler işte dx9 da mediumda çalıştırırsın die, o da dx10 yüklemiş kötü mü etmiş ii mi etmiş onu öğrenmek istio dx10 birtek vistada var oda zaten kurulu geliyor vista ile birlikte,oyun kurulumu sırasında da dx9 yada dx10 diye kurulum yapmıyor,setteing bölümünden oyunu çalıştırıken eğer ki ekran kartınız dx10 nu destekliyorsa seçebiliyorsunuz dx 9 yada dx 10 fakat oda şuan mümkün değil siz dx10 seçseniz bile oyun dx 9 olarak açılıyor herhalde bu akşam yada yarın yükleyeceğimiz bir patch ile dx10 da aktif konuma gelir en azından beklentim o yönde birde ekran kartlarını çok yoran ve kolayca gözden cıkarılabilecek özellik gölgelendirmedir bence ayarlar kısmından gölgelendirmeyi kapatır yada azaltırsanız sorunsuz oynarsınız ve tabiki dx9 ve dx 10 arasındaki seçiminizde ekran kartınızı rahatlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 birde water reflections seceneği var onuda düşürüp wiew distance i ayarlarsan çok fps kaybın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 mammut için gelen keyi sadece 1 karakterdemi kullanabilecez ? ilk başta PvPde başlasam sonra PvEye geçsem gene kullanabilirmiyim mammut u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar