Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Bunun olacağı belliydi zaten =) aslında oyun erken çıkıyor (mecburiyetten) , adamlar ilk aylar aşırı çalışıp oyunu adam etmeye çalışacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 onlar düzeltme yapana akdar bizde oyunu anlamaya çalışırız. sanıyorum 6 ayı bulur bu da!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 oyunda momouth veya rhino mountumuz olabilicekmi yoksa sadece CE ilemi gliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 preorder yapmak sartiyla standart version ve CE de geliyor mountlar ya da amazon bow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 game.co.uk mammut amazon amazonian bow rhinoyu kim veriyo bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mammoth ve rhino ilerde alınabilecek (ama pahalı olcakmıs bayagı =)), bi de mount'lar pre order'la geliyor, CE olsa da olmasa da... edit: @yevaud, rhino'yu benim bildigim bir tek play.com veriyor... diger siteler hep mammoth veriyor benim gordugum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yevaud said: game.co.uk mammut amazon amazonian bow rhinoyu kim veriyo bilmiyorum The War Mammoth pre order normal Killer Rhino pre order collector editionla geliyor diye biliyorum ama yanlış olabilir :S yukardakilerin birde normal versiyonları mevcut :) war sız Mammoth ve Killer sız Rhino :D :imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 momutmudur ne karın ağrısı ve rhino inanılmaz işlevsiz bikere koşmaktan daha yavaşlar ikinci olarak dönemiyorlar ve üstlerinde savaşamıyorsun şehir içinde binemiyorsun knockback resistleri çalışmıyor paranızı boşa harcamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mighty_THoR said: momutmudur ne karın ağrısı ve rhino inanılmaz işlevsiz bikere koşmaktan daha yavaşlar ikinci olarak dönemiyorlar ve üstlerinde savaşamıyorsun şehir içinde binemiyorsun knockback resistleri çalışmıyor paranızı boşa harcamayın Onlar zaten siege war lar için konulmuş mountlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 lvl 80 1 normal 2 minion tarafından 3 vuruşta öldürüldüklerini eklemeyi unutmuşum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 iyide mounted combat videosunda gama manager vatandaş bu bineklerle charge edebilirsiniz diyo ayrıca mammut dişleri ile vurabiliyo etraftakilere işlevsiz değiller yani öğretebiliyosun videoyu bulsaydım linkini koyardım at çifte atabiliyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delacrimosa Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Du bakalım ayarlama yapılmıştır sanırım ama sadece siege war da haldır huldur giriştiklerini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ayrıca mount'a bindiginizde sizin canınızla onun canı birlesiyor, o zaman mammoth'a binerseniz oluyor musunuz 1 normal 2 minion level 80 mob'a 3 vurusta =), mammoth'suz dalarız daha iyi eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 mamutlara sanırım ranger ve casterlar biner.meleelerin binmesi pek mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 http://www.videogamer.com/videos/player.html?vid=1871 video yukardaki linkte.. ugruna ayri bi thread acilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bu arada combo ve özeliklerle ilgili güzel bir site bütün class larınkini bulabilirsiniz :) http://www.hybes.de/abilities.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 maksimum erişilebilen level kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 şuan için 80 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu tuşları oyunda göremedim ben belli bir leveldan sonra mı gleiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Burada emotion ların listesi var. (videolarıyla birlikte) GwindonSurion said: var ama emotion listesini falan bulamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Daha sonraları açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 level 40ta sadece soldierlere açılıyordu.öyle okumuştum.yanlışmıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 peki bu oklara basıp mı o hareketi yapioruz nedir o olay? ordaki iconlara basınca hareketi yapmio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 sanırım bazı skilleri oklarla, bazılarını basarak yapıyosun büyük ihtimal melee hareketler oklarla işte, büyüler falan basaraktır sıkıyorum ama kesin böyledir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 iyi de yani oyunu street fighter a mı çevircekler bir sürü kombinasyon var hangi insan bunların kombinasyonlarını hatırlıcak. orda atiorum adam kaçio arkasından işte bunu slowlatacak bi vuruş yapıcaksın 2 yana 1 sağa mıydı lan yoksa bi aşşa bi yukarı mıydı falna die sallayı veririsn , sürekli random hareketler yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar