Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mammoth ve rhino ilerde alınabilecek (ama pahalı olcakmıs bayagı =)), bi de mount'lar pre order'la geliyor, CE olsa da olmasa da...

edit:

@yevaud,

rhino'yu benim bildigim bir tek play.com veriyor... diger siteler hep mammoth veriyor benim gordugum...
Mesaj tarihi:
yevaud said:
game.co.uk mammut
amazon amazonian bow

rhinoyu kim veriyo bilmiyorum

The War Mammoth pre order normal
Killer Rhino pre order collector editionla geliyor diye biliyorum ama yanlış olabilir :S

yukardakilerin birde normal versiyonları mevcut :) war sız Mammoth ve Killer sız Rhino :D

:imla
Mesaj tarihi:
momutmudur ne karın ağrısı ve rhino inanılmaz işlevsiz

bikere koşmaktan daha yavaşlar ikinci olarak dönemiyorlar ve üstlerinde savaşamıyorsun şehir içinde binemiyorsun knockback resistleri çalışmıyor paranızı boşa harcamayın
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
momutmudur ne karın ağrısı ve rhino inanılmaz işlevsiz

bikere koşmaktan daha yavaşlar ikinci olarak dönemiyorlar ve üstlerinde savaşamıyorsun şehir içinde binemiyorsun knockback resistleri çalışmıyor paranızı boşa harcamayın

Onlar zaten siege war lar için konulmuş mountlar.
Mesaj tarihi:
iyide mounted combat videosunda gama manager vatandaş bu bineklerle charge edebilirsiniz diyo ayrıca mammut dişleri ile vurabiliyo etraftakilere işlevsiz değiller yani öğretebiliyosun videoyu bulsaydım linkini koyardım at çifte atabiliyo mesela
Mesaj tarihi:
ayrıca mount'a bindiginizde sizin canınızla onun canı birlesiyor, o zaman mammoth'a binerseniz oluyor musunuz 1 normal 2 minion level 80 mob'a 3 vurusta =), mammoth'suz dalarız daha iyi eheh...
Mesaj tarihi:
iyi de yani oyunu street fighter a mı çevircekler

bir sürü kombinasyon var hangi insan bunların kombinasyonlarını hatırlıcak. orda atiorum adam kaçio arkasından işte bunu slowlatacak bi vuruş yapıcaksın 2 yana 1 sağa mıydı lan yoksa bi aşşa bi yukarı mıydı falna die sallayı veririsn , sürekli random hareketler yaparsın.
  • Yeni Oluştur...