maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 craft çılar tek başına meslekleri olmayacak galiba.. alt dal olarak kasılacak görünüyor. o zaman craft olayı da çok önem taşıyacak gibi.... yemek olayı varmı? buff anlamında.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Evet yemekler buff veriyo ve ölünce o bufflar yok olmuyo gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 betadan sonra en yüksek level sınırı kaç olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Necromancer wow'da ki warlock'a benziyor diyebilirmiyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Diyemeyiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben demonologist'i daha cok benzettim wow'daki warlock'a... cunku necro'nun birden fazla pet'i oluyor ve daha cok pet'e dayalı bir class, pet'siz cok gucu yok, demonologist'in pet'leri daha cok buff'a dayalı, kendisi damage daha cok veriyor... ama ikisini de cok fazla oynamadım, sarmadı beni pek caster'lar =), o yuzden ikisini de adam gibi oynamıs biri daha iyi cevap verebilir =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 kfg said: ben demonologist'i daha cok benzettim wow'daki warlock'a... cunku necro'nun birden fazla pet'i oluyor ve daha cok pet'e dayalı bir class, pet'siz cok gucu yok, demonologist'in pet'leri daha cok buff'a dayalı, kendisi damage daha cok veriyor... ama ikisini de cok fazla oynamadım, sarmadı beni pek caster'lar =), o yuzden ikisini de adam gibi oynamıs biri daha iyi cevap verebilir =)... bence tam tersi, wow'daki warlock'a illa benzeyen birini arıyosan necrodur derim, olmasa bile en azından demondan daha yakın. Bende ikisi de var, ikisi de lvl 15. Necronun petler daha fazla damage yapıyor ve duruma göre çok daha çeşitli petler çıkarabiliyosun çeşitli kombinasyonlar, fatality yaptığında bile pet çıkıyor ortaya. Demondaki petlerin buff verdiği doğru, o da bu yönle wow warlock'a benzetilebilir, ama demonın petler yalan ötesi, 1 1 vuruyo o da vurursa.. En azından bu lvl'da böyleler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ama demon un petleri daha karizma:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 GwindonSurion said: nipple var direk olum! kadinim olsana shewky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Masticore said: Necromancer wow'da ki warlock'a benziyor diyebilirmiyiz ? diablodaki necroya mı benziyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ben hiçbişeye benzetemedim :p ama bunda fatality olayı ekstra creature summon ediyo güzel bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 o kocaman, buz renki olan pet di mi ? kafasına gore arada bir cıkıyordu, delirmistim nasıl cıktıgını bulamayınca =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ta kendisi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ulan bende bu buz mavisi yaratık neyin nesidir diye dalıyodum ona. ölmüyodu kereta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Koptum mumi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 hmmz pet pet ama nereye kadar belki pve de fazla pet iyi olabilir ama pvp de ne bilim kim urasir petle adam gelip direk sana dalar. önemli olan petler elemani yiyene kadar necronun kendisini koryabilmesi veya da sağlam dmg yapacak ki petlerinde yardimiyla ölene kadar öldürecek karsidakini. daoc da ki necro gibi olsaymiş keske petlerin hepsi ölene kadar necroya dokunamiyorduk:p darksuna katiliyorum 1v1 olayinda. sonucta pvp serverı olan bi oyunda 1vs1 olayi önem kazanir ve classlarda ona göre ayarlanmalidir bence. her class karsidaki ne olursa olsun bir şansı olabilmeli yetenege veya baska seylere baglı olarak. yani bence taş,makas,kagıt olayı ise durum denildigi gibi kötü olmuş:) wow oynayanlara soruyorum stealtherların normalde en kolay kesmesi gereken mageler degil mi? ama ne kadar kolay kesip kesemediklerini hatırlasınlar veya mage oynayanlar hiç mi stealther kesememiş? yani mageler bence hiç ezik degillerdi stealtherlara veya diger classlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yarın download açılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Benim bildiğim 11'inde açılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Peki oyun lvl20den sonra nasıl? Terrain problemleri gırla, spell ve skillerin bi kısmı eksik, pvp de şaka gibi falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 yalnız PvP de Tempest of Set çatur çutur indiriyo şu ara tabi adam gibi kurulmuş bi grup ile atıyo kafaya yıldırımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sardius said: wow oynayanlara soruyorum stealtherların normalde en kolay kesmesi gereken mageler degil mi? ama ne kadar kolay kesip kesemediklerini hatırlasınlar veya mage oynayanlar hiç mi stealther kesememiş? yani mageler bence hiç ezik degillerdi stealtherlara veya diger classlara karşı. *cheapshot -Blink *Sprint; hemo, kidneyshot, hemo hemo, wanish, cheapshot cOLDBLOOD EVİSSERATE! :P Fire mage'leri yakalayınca bitiriyordum rahat da ice mageler çok terletiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 benim merak ettigim online bir oyudna parayı basanın avantajlı hale gelmesi mantıklı mı Funcom neden böyle yapıyor? Demek istedigim parayı basana oyuna erken başlama fırsatı, sonra daha çok basıp CE alana daha çok xp kazanmanı saglıyan item gibi. Benim kendi fikrimce bir oyunda daha çok para verip diger oyunculardan üstün hale gelinmemeli yanlış bir strateji oldugunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 o ring ilk 15 levelden falan sonra nasıolsa bidaha kullanılmaz ki ayrıca 5 gün erken başlansa nolur başlanmasa nolur.. bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ya ben ahlaki açıdan diyorum. sonuç olarak 15 lvl yada 2 lvl da olsa parasını verene diger oyunculardan daha avantajlı konuma getirme olayı var. bence CE denen şeyde uniq pet gibi oyunda güzel görünen ama herhangi bir avantaj saglamayan şeyler verilmeli. tabi benim fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar