Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hopörlör Sorunu

venom

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bayağı sinirliyim şu anda. Hopörlörü bilgisayara bağlamadan önce bile müthiş bir cızırtı geliyor ve bu beni fena halde rahatsız ediyordu. Ben de hopörlörümü duvara fırlatmak suretiyle parçaladım. Bu cızırtının sebebi ne olabilir? Yardımınızı bekliyorum şu an. Yetti artık,fırlatıcam şu salak kasayı şimdi. Hopörlör önerisi de yazarsanız oraya sevinicem.
Sosyal ağlarda paylaş

kablo ezilmi$ bukulmu$, icindeki bakir temassizlik yapiyordur, hoparloru kirmana degmezdi.

ya da tiz patlami$tir ondan yapiyordur, ki patlatmak zordur.

3. ihtimal jack giri$inde temassizlik wardir.

4. ihtimal yukseltici de sorun wardir, yani hoparlor amfisi bozuk olabilir.

5. ihtimal sanrilar goruyosundur, bilgisayari kapat uyu.

6. ihtimal $izofreni ba$langici da olabilir, aslinda sesi sen degil ikinci sen duyuyor olabilirsin.

7. ihtimal aslinda boyle bir ba$lik acilmadi, biz matrixteyiz ve acildi saniyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:
illa ki öyle olmak zorunda değil işte sorun :) topraksa gerçekten derdi o jakı bi yerlere değdirdiğinde (özellikle metallere) gürültü artar. Ayrıca jak bi yere değmeden de gürültü yapar. Gerçi hoparlör artık mefta olmuş çözüm üretilecek halde değil ama neyse :D

enteresan bu bak. bizim evdeki ses sisteminin jaklarına parmağımla dokununca falan alet coşuyor, böorrrgg diye sesler vermeye başlıyor. şimdi bu bi problem olduğunun göstergesi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

babazörler,sorunun ne jack ne de hopörlörlerle alakası varmış. sorun telefon fişinin hopörlörlerin fişleriyle çakışmasıymış. bugün yeni aldığım hopörlörlerle denedim,cızırtı oldu yine,lan diyip tam çıkarıyordum,yanlışlıkla elim telefona çarptı,telefon çıkınca cillop oldu. oharey.

her mannelig her mannelig oy oy oy dıdıdududua

ayarlarını da yaptım oooooh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...