venom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Arkadaşlar bayağı sinirliyim şu anda. Hopörlörü bilgisayara bağlamadan önce bile müthiş bir cızırtı geliyor ve bu beni fena halde rahatsız ediyordu. Ben de hopörlörümü duvara fırlatmak suretiyle parçaladım. Bu cızırtının sebebi ne olabilir? Yardımınızı bekliyorum şu an. Yetti artık,fırlatıcam şu salak kasayı şimdi. Hopörlör önerisi de yazarsanız oraya sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kablo ezilmi$ bukulmu$, icindeki bakir temassizlik yapiyordur, hoparloru kirmana degmezdi. ya da tiz patlami$tir ondan yapiyordur, ki patlatmak zordur. 3. ihtimal jack giri$inde temassizlik wardir. 4. ihtimal yukseltici de sorun wardir, yani hoparlor amfisi bozuk olabilir. 5. ihtimal sanrilar goruyosundur, bilgisayari kapat uyu. 6. ihtimal $izofreni ba$langici da olabilir, aslinda sesi sen degil ikinci sen duyuyor olabilirsin. 7. ihtimal aslinda boyle bir ba$lik acilmadi, biz matrixteyiz ve acildi saniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Cidden jackten kaynaklaniyor olabilir,hafiften bir bukulme olmus orada,yesil plastigi cikmis. Bu sorunu nasil cozeriz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bir lehim makinasi, bir lehim takribi 10 cm ve yeni bir jack yazicioglundan alinma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Hoparlörün içindede elektronik devre elemanlarından arıza yapmış olanlar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 hoparlör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 venom said: Ben de hopörlörümü duvara fırlatmak suretiyle parçaladım. bu da sorun oluşturmuş olabilir sanki. hmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 git yeni bilgisayar al kurtul 2+1 3d sound höperlarlüru olsun hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 topraklaman kötüyse de yapar ööle vınnnn diye bi ses. uyuz eder bi de evet. Kaliteli bi hoparlör olursa o sesi topraklama kötü olsa da pek yapmaz genelde. (yine de olur ama çok az) Logitech hoparlörlerine bakmanı öneririm ihtiyacına göre 2.1 5.1 7.1 bişey bak işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 venom said: Hopörlörü bilgisayara bağlamadan önce bile müthiş bir cızırtı geliyor ve bu beni fena halde rahatsız ediyordu. bir tek ben mi okuyorum yoksa bir tek ben mi okuyamıyorum? sorun girişten değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 illa ki öyle olmak zorunda değil işte sorun :) topraksa gerçekten derdi o jakı bi yerlere değdirdiğinde (özellikle metallere) gürültü artar. Ayrıca jak bi yere değmeden de gürültü yapar. Gerçi hoparlör artık mefta olmuş çözüm üretilecek halde değil ama neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yenisini alayim o halde,tesekkurler bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Mr_Hand said: illa ki öyle olmak zorunda değil işte sorun :) topraksa gerçekten derdi o jakı bi yerlere değdirdiğinde (özellikle metallere) gürültü artar. Ayrıca jak bi yere değmeden de gürültü yapar. Gerçi hoparlör artık mefta olmuş çözüm üretilecek halde değil ama neyse :D enteresan bu bak. bizim evdeki ses sisteminin jaklarına parmağımla dokununca falan alet coşuyor, böorrrgg diye sesler vermeye başlıyor. şimdi bu bi problem olduğunun göstergesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 babazörler,sorunun ne jack ne de hopörlörlerle alakası varmış. sorun telefon fişinin hopörlörlerin fişleriyle çakışmasıymış. bugün yeni aldığım hopörlörlerle denedim,cızırtı oldu yine,lan diyip tam çıkarıyordum,yanlışlıkla elim telefona çarptı,telefon çıkınca cillop oldu. oharey. her mannelig her mannelig oy oy oy dıdıdududua ayarlarını da yaptım oooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 işte dediim gibi topraklamada bi cinslik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hayir 2 hoporlor 2 de kulaklik parcaladim. bunun icin miydi ulan?! kotulugu ovmek istiyorum su anda,acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 sana 3 kur yoga kursu yazıyorum sakinlemen için mistik düşünce klübüne de üye olabilirsin ya da kardeşler kuran kursuna katıl sakin ol, be cool, be chewy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar