Esh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 aslinda abazanligin kokeni kizlarin vermemesinden kaynaklaniyor. sorun orada. boyuna dizilerdeki brad pitt lere hasta olup, sefil turk gencine vermiyolar. Yanli$likla yurtdi$ina cikanlar da, 3 kornerden 1 penaltiya hizlica ula$iyorlar. herneyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hadi laf biyeri kadar kaldırılırda ama tacizi okuyunca çok üzüldüm böle insanların beynine sıkmak istiyorum !! geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Esh said: aslinda abazanligin kokeni kizlarin vermemesinden kaynaklaniyor. sorun orada. boyuna dizilerdeki brad pitt lere hasta olup, sefil turk gencine vermiyolar. Yanli$likla yurtdi$ina cikanlar da, 3 kornerden 1 penaltiya hizlica ula$iyorlar. herneyse.. duvarıma asıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Hepsi muhafazakarların suçu aslında da... Kendileri doğmadan 9 ay önce anne babaları ne yapmışlar acaba? Leylekler mi getirmiş onları? Cinselliği kötü, ayıp bişeymiş gibi gösterip özgürce yaşatmıyorlar sonra da insan içgüdülerine yenilip hayvana dönüşüyor işte. Anlamazlar ama, ayıp ayıp cıss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Fistan said: gülümsemeyle işi çözmüşlüğüm var ama 4-5 kez. Tutorial isterük ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Aslında olayın kökenine indiğimizde şu şekil çıkıyor : *GERÇEK:İnsanlar istediği kişilerle cinsel ilişki yaşamakta özgürdürler fakat ; evlenmeden ilişki yaşamamalılar. *Soru: Neden? *Cevap:Çünkü bayanlar duygusal varlıklardır ve ; evlilik burda ruhsal bir bağlılığı ve sevgiyi simgeliyor yani bayanların cinsel obje olarak kullanılmasının önünü kesiyor. *Soru=Peki alan memnun veren memnunsa ? Bayanlarda cinsel obje olmaktan mutluysa ? *Cevap:Burda da bir davranış tavrı söz konusu.İnsanlar yaradılışı gereği duygusal mizaçlı varlıklar ve bu tür örnekler çoğalırsa insanların duygusuz,sığ ilişkiler yaşamalarına dolayısıyla bayanların mağdur olmalarına teşvik olmuş olur. *ÇARPITILAN GERÇEK:Cinsellik ayıptır,günahtır,kızlığım bozulur namusum gider....vb. Şimdi bu evlilik hususunu günümüzde düşündüğümüzde biraz tuhaf kaçtığını biliyorum fakat zaten bu düzende dinin gereklerinin yerine getirildiği bir sistemde olması gereken bir durum.Yani din bir bütün, sistem bütünüyle anlatılmış buda sadece bir parçası. İnsanlar bu sistemi parça parça hayata entegre etmeye çalıştıkları için cımbızla çektiğimizde uygulamada güçlük çekiyoruz Olayın muhafazakarlık yönünden gerçekleri bunlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 söylediklerini yanlış anlamış da olabilirim biraz uykum var :P ama bence evlilik dışında cinsel ilişkiye giren kadınların cinsel obje olarak görülmesi çok yanlış..evet belki bunu bu şekilde yapan çok erkek olabilir ama "sevişmek" ortada imzalı bir kağıt parçası olmadan yapılsa bile çok önemli olabiliyo bazen..ben bunu yeni farkettim yani o değerli anı birisiyle paylaştıktan sonra başkasıyla aynı şeyleri yaşamak istemeyebilirsin vb. ve bu sadece kadınları için diil erkekler için de geçerli olabilir..sadece kızlık ya da namus meselesi diye bakmamak gerek diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bu saflıktır. Tıbbi açıdan sorunludur. Her kadın sekse ihtiyaç duyar. Yapamayanlar için tıp literatürüne unofficial olarak geçen bir terim bile vardır. İSKS: iyi ...memiş kadın sendromu. Bu sendromun adını kadınlar bulmuşlardır alınfganlık etmeyin bayan patiler. Durum şu ki böyle durumda olan kadınlar bir anda aşırı gevezeleşirler, duygusal dalgalanmalar yaşarlar, yanlarında geçirdiğiniz her saniye yaşlanırsınız. Duygusal bir bağ olarak görmeyen kadınlar da vardır seksi, yada evliliği duygusal bağ olarak da görmeyebilirler. Beraber yaşamaktan tek farkı imza sonuçta. Evlilik bazı kadınların boşanınca para kazanmalarını sağlayan bir kurumdur. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Öyle görülmüyor zaten :) sadece ortada böyle görülmemesinin sembolük göstergesi evlilik, sonuçta orda yemin ediyorsun ve gerçek bağlılığını gösteriyorsun.Dersen ki ben evlenmedende duygusal ilişki yaşarım.O senin biliceğin iş ben dine göre yorumundan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bakın burda evlilik biraz daha soyut bir olay, sen dine göre biriyle samimi bir ilişki yaşamaya karar vermişsen zaten evlenmişsin demektir ,ritueller sadece samimiyetin ifadesi, böyle bir sistem oluşturulmuş. Yani olay kalıplaştırılmış ve sistemli hale getirilmiş, sen buna uymadığın zamanda sebepsiz yere Allah'a karşı bu samimiyet göstergesi ve bağlılık yemininden kaçtığın için evlilik gerçekleşmemiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ama toplumumzda resmen evlenmeden kabul görmüyor işte. Oysa ki birbirinden hoşlanan kişilerin seks yapması kadar doğal birşey olamaz. Sokaktan kız kaldırılmasından bahsetmiyorum, bence onda da bi sorun yok kız isterse de duygusal birşey sonuçta bu olay, öyle olmalı sadece içgüdülere dayanmamalı. Ama evlilik şartı da saçma. Amanın zarı gitti kaltak öldürün vs. saçmalığın daniskası hatta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesela bakın, eskiden olay daha da değişik, enteresan ritüelleri var dedelerimizin baksanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Az önce arkadaş msnden yollamıştı o resmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Biber gazı için de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ahahah bu iyiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 biber gazı yüzyılın icadı olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 lol zırh giyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Biber Gazı'na karşı savunma çok kolay,gerçi bizim sokak kabadayıları bilmezler,bilselerde bu durumda savunamazlar kendilerini :) En iyisi; http://www.hurriyet.com.tr/_np/9606/5349606.jpg Yamultur,yerdeyken birde bıçaklarsın topuğundan yürüyemez de kalır orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 owshit said: Aslında olayın kökenine indiğimizde şu şekil çıkıyor : *GERÇEK:İnsanlar istediği kişilerle cinsel ilişki yaşamakta özgürdürler fakat ; evlenmeden ilişki yaşamamalılar. *Soru: Neden? *Cevap:Çünkü bayanlar duygusal varlıklardır ve ; evlilik burda ruhsal bir bağlılığı ve sevgiyi simgeliyor yani bayanların cinsel obje olarak kullanılmasının önünü kesiyor. *Soru=Peki alan memnun veren memnunsa ? Bayanlarda cinsel obje olmaktan mutluysa ? Mantığına çakayım. Yani evlilik harici cinsel ilişki SADECE cinsel obje olmaları halinde mi söz konusu demek istiyorsun? YANLIŞ. Çünkü (BAĞYANLAR değil) kadınlar duygusal olmalarının yanında ne istediklerini bilen akıllı bireylerdir, ve cinsel hayatı zamanında yaşama hakları en az erkekler kadar vardır. Ayrıca bu evlilik öncesi ilişki kurmama angutluğu yüzünden yurdumun gençleri sokaktaki kızlara sarkıyor, cinsel olarak aç çünkü herkes, rahatça yaşamamış, ayıp sanmış. owshit said: *Cevap:Burda da bir davranış tavrı söz konusu.İnsanlar yaradılışı gereği duygusal mizaçlı varlıklar ve bu tür örnekler çoğalırsa insanların duygusuz,sığ ilişkiler yaşamalarına dolayısıyla bayanların mağdur olmalarına teşvik olmuş olur. Yok ya? Evlenmeden yıllarca birlikte mutlu olan, sonra öyle veya böyle ayrılan insanlar hata mı ediyor? Bütün ilişkiler evlilikle mi sonuçlanmalı ? Bunun 2 örneğini vereyim sana, 18 yaşını bile doldurmadan (peygamberin dahil) kızlara nikah basan araplar, 2 doğru düzgün erkek olmadığı için çat çut evlenen amerikan kadınları, sonuç boşanma. Tecrübesiz insan hata yapmaya mahkumdur. Evliliği ciddiye alan insan evlilik öncesi tecrübe yaşar. owshit said: *ÇARPITILAN GERÇEK:Cinsellik ayıptır,günahtır,kızlığım bozulur namusum gider....vb. Şimdi bu evlilik hususunu günümüzde düşündüğümüzde biraz tuhaf kaçtığını biliyorum fakat zaten bu düzende dinin gereklerinin yerine getirildiği bir sistemde olması gereken bir durum.Yani din bir bütün, sistem bütünüyle anlatılmış buda sadece bir parçası. İnsanlar bu sistemi parça parça hayata entegre etmeye çalıştıkları için cımbızla çektiğimizde uygulamada güçlük çekiyoruz Olayın muhafazakarlık yönünden gerçekleri bunlardır Bkz. Aynı dinin peygamberi dahil daha kızlar ergenlik çağındayken nikah basıyor. Namus akıldadır, ...nde değil. Biraz geliştir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 peki ayarında yapılınca hoşunuza gidiyor mu ben bunu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ağzımdaki köpükler beni ilgilendirir. ben evliliği kötülemedim, aklınla oku bir zahmet. evlilik eğer değerli birşeyse, karşılıklı isteyerek olmalıdır. ufacık ve/veya tecrübesiz kızın aklını çelerek değil. siz bunu kaldıramıyorsunuz çünkü rekabet ortamı istemiyorsunuz, bunun da sebebi ezik olmanız. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 İnsan üşenir be Can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ben üşensem sen üşensen kim eğitecek bu halkı dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar