malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 moriQ said: turizm katilleri ayrıca o oküzler. kesinlikle. bu öküzler "are you sex?" diye turistlere yaklaşan öküzler. bir nedeni de budur heralde turistlerin otellerden pek çıkmayışının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ne istiyorum biliyor musunuz? Bu tip abazanları, sonra orada burada youtube'da falan Türkiye ve Atatürk'e sövenleri, acımasızca gasp edenleri, Liselerden başlayarak orada burada ben dayıyım ne dersem o ayakları kesen kişileri ve aklıma gelmeyen buna benzer kişileri yok etmeyi amaçlayan gizli bir yer altı örgütü kurup, üstün bir teknolojiye sahip olup, bu adamları teker teker yakalayıp, sorguya çekmek istiyorum. Hepsinin gözlerindeki o korkuyu, yalvarışları, haykırışları görmek istiyorum. Bilmem çok mu sadistim. Ama nedense mit falan değil de sırf bu pislikleri temizleyen bir kuruluş olsa keşke diyorum işte bazen. Nese uçtum biraz galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 öyle özel time gerek yok. o are you sex diyen oküzü polis bi karakola alacak bitti. bi nevi nüfus kontrolü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 laf atma sorun değilde, elle taciz büyük sorun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 geçen kombo laf attım yoldan geçen 3 kıza, 1000 puan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Polan said: Ne istiyorum biliyor musunuz? Bu tip abazanları, sonra orada burada youtube'da falan Türkiye ve Atatürk'e sövenleri, acımasızca gasp edenleri, Liselerden başlayarak orada burada ben dayıyım ne dersem o ayakları kesen kişileri ve aklıma gelmeyen buna benzer kişileri yok etmeyi amaçlayan gizli bir yer altı örgütü kurup, üstün bir teknolojiye sahip olup, bu adamları teker teker yakalayıp, sorguya çekmek istiyorum. Hepsinin gözlerindeki o korkuyu, yalvarışları, haykırışları görmek istiyorum. Bilmem çok mu sadistim. Ama nedense mit falan değil de sırf bu pislikleri temizleyen bir kuruluş olsa keşke diyorum işte bazen. Nese uçtum biraz galiba.. aynen ya topunun o kalleş kafalarını ödlek bedenlerinden tek bir katana darbesiyle uçurmak istiyorum , devlet bunu bize çok görmesin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: laf&taciz jazz&blues okudum ben bunu. nasıl yaptıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 uymuyor da değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Biz dahil herkes suçlu bence bu noktada. Biri birine bakmaktan çekinmemeli bence,tabi aç gibi bakmak,ve laf atmak modunda değil.Ama göz kaydırmasından tut,kesmeye kadar,her türlü bakışmanın uygun olduğu ve türban gibi saçma şeylerin olmadığı bir ortam olmalı bence. Yoksa tecavüzüde,tacizide,laf atmasıda gayet normaldir,açlığını doyurucak sonuçta bir türlü adam. Yemek bulamayan adamın hırsızlık yapması gibi birşey. Ha buna kardeşine bacına sevdiğine vs bakıcaklar ne düşünürsün modunda bir cevap alıcağım için şimdiden söyliyim;buyursun baksınlar "insan gibi". -Sevdiğim kız akşamın 7 sinde taksimde laf yemeden dolaşsın-ı istiyorsam bunuda karşılığında veririm zaten. Gerçi çok minimal yazdım konuya,özellikle bizim toplum için şuan ütopik şeyler söyledim,herşey aynen devam edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 harbi fail yani geçmiş olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 guzel veya cirkin farketmiyor, tacize ugramak malesef ulkemizde bayanlarin genel sorunu. ankaraya geldigimden beri, bu konuda ciddi bişey yasamadim ben allahtan. evim oyle abzurt bi semtte değil, yuzuncu yil gayet ogrenci mekanı ve sanırım okumusluk mudur nedir, adamlarin tamami kendi işinde gucunde, burasi bir cennet sankim. memlekete donunce işler değişiyor tabi, orda bir sürü malla ugrasmak zorundayiz, soz ile yapilan tacize bi yere kadar goz yumabiliriz ama işe fiziksellik girince insan ister istemez urkuyor. benim de onerim bibergazi tasiman olucak, sayet oyle bi durumda annesinden ciktigi gune lanet edicek duruma dusurebilirsin adami, cok da haketmis oldugundan icin rahat olsun, bosalt kutuyu uzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Malesef evlenmeden olmaz, yada namusum gider gibi saçma , çarpıtılmış zihniyet yüzünden yurdumuzun abazanı çoktur , ben bunu etki tepki döngüsü diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 said: yavruu nereye gidiyorsun?? arada bize de uğra Hiç yaratıcı değil. Laf atan insan modu korkunç zaten. sadece türkiye'de olmuyor bu ama, oldukça global. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 25 yaşına geldim hayatımda bi kere laf atmadım.atamadım ya da. gülümsemeyle işi çözmüşlüğüm var ama 4-5 kez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: yaşadığım en boktan günlerden biri desem yeridir. sabah dersaneye gitmek için evden çıktım. başka bir dersanenin altından geçerken o dersanenin öğrencilerinden biri "yavruu nereye gidiyorsun?? arada bize de uğra" diye bağırdı. neyse gençtir, evrimleşememiştir, salaktır, abazadır dedim geçtim. neyse hala kendi dersaneme doğru ilerliyorum yoldan geçen elemanın biri "karnımızı doyuramıyoruz bari şuna bakalım da gözümüz doysun" dedi. oha laf atma tarzı da değişmiş diye geçirdim içimden. hadi bu da amele yapıcak bişey yok dedim. sağ salim dersaneme ulaştım falan filan.. akşam üstü evime dönerken antalyanın en kalabalık duraklarından birinden geçiyorum adamın biri göğsümü avuçladı. ani bir refleksle kolundan tuttum "napıon lan sen??" diye bağırdım. adam başladı ben bişey mi yapmışım ayağı yapmaya. zaten herkez bize bakıyor noluyo orda diye. kız başıma elimden gelen birşey de yok etraftaki insanlar da öküz olunca onlar da bişey yapmıyor. azcık küfrettim çektim gittim. hiç bu kadar antalyadan nefret etmemiştim, hiç bu kadar sinirlenmemiştim. heryer amele doldu artık. yolda rahat rahat yürüyemiyorsunuz bile. bana ulaşıyosun.geliyoruz.önce gidiceğin yere bırakıyoruz.sonra laf atanları arabaya at götür bi araziye ağzını dağıt bırak orda.gayet başarılı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 lorrotar'dan benim telefonu da alabilirsin geliriz antalya tayfası rox ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bir günde 3 taciz tesadüf olamayacak kadar fazla. Üstünde başında mutlaka senin farketmediğin, ırz düşmanlarının farkettiği birşey vardır. Herhangi bir şekilde üstüne başına çeki düzen ver, ahlaklı giyin vb. şeklinde demiyorum yanlış anlaşılmasın, ulu orta göğüs tutan hayvanlar bu tarz şeyleri davet veya hareketlerini mazur gösterebilecek şeyler olarak kabul ediyorlar, başına kötü birşey gelebilir. Çözüm olarak keşke o taciz yapan denyoyu karakola şikayet etseymişsin. Bunun dışında hayat görüşüne bağlı olarak çözümler filizlenebiliyor, mesela 2-3 tane tanıdık erkeğe olanları anlatsan eminim o boku yiyenleri bulup biletini keserler, en efektif yöntemdir. Yurdum esnafı da bu konuda iyidir ama onların müdahalesi için olaya şahit olmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 urmesque said: bir çok şehir gezdim hiçbir yerde antalyada yediğim kadar laf yemedim. burda elini attığın yer kürt oldu artık. üstüne bide baharın etkisi olsa gerek ki direk kombo oluyor. erkek milletinin beyinine kan gitmiyor heralde bu sıralar. ayrıca say no to racism - FIFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bizim arkların hepsinde biber gazı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Llama said: bende bigün barda iken bi kız bana pandik atmıştı gecmis olsun dostum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 geçmiş olsun urmesque. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 said: -Sevdiğim kız akşamın 7 sinde taksimde laf yemeden dolaşsın-ı istiyorsam ... değil kız arkadaşın sen bile. bazı yerlerde durum çok fena :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Fistan said: 25 yaşına geldim hayatımda bi kere laf atmadım.atamadım ya da. 22 yaşındayım hem yalnız değilim dedim ama ben gülücüğü bırak debelenmeden de kimseyi ayartamadım arkadaş . charlie chaplin gülüşü falan senin ki heralde böyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Fistan said: 25 yaşına geldim hayatımda bi kere laf atmadım.atamadım ya da. gülümsemeyle işi çözmüşlüğüm var ama 4-5 kez. banada gülsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar