ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 demin sp3 ü kurdum. Sonra internette aşırı yavaşlama meydana geldi. youtube a hiç giremiyorum. Sp3 kurupta böle sorun yaşayan var mı? bide youtube a girebiliyormusunuz?
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 şu saniyede youtube giremiyorum,dns ile alakası yok üstelik. dün bir güncelleme indiriyordu ama sp 3 müydü bilemicem.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 e peki sp3 kurulduktan sonra ares galaxy,limewire gibi programlarla arama yapabilen var mı?
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 arıyor şuan limewir,buluyor :) bir sorun yok limewire'da ama youtube çok canımı sıktı,ne güzel illegal episode izliyorduk ya :) Bu arada internet yavaşlamadı bende,sadece youtube'a giremiyorum,acama sp3 ten değil de youtube'dan kaynaklanan bir sorun mu var?
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ya youtube erişime kapalı olsa bile opendns'ye kapalı olmuyor benim bildiğim.Oluyor mu yoksa?
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 artık youtube'a ip ban atıyolar.ktunnel zart zurt sitelerinden girmen lazım
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sp3 official değildi gerçi çıktı mı öylesi onu da bilmiyorum da..güvenmemek gerek.
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bugün cafede denedik internetle pek alakası yok fakat makina baya iyi çalışıyordu performans olarak
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 benim bildigim sp3 hala beta. nereden indirdin?
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 official artık. windows update sitesinden. Link
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 service paclerle ilgisi yok sanirim.. ki zor zaten olmasi da.. $u an bende de yava$ dun ak$amdan beri bir yava$lik soz konusu.. sp2 var bende.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 sp3'de sp2'den sonra çıkan patchler var sadece, o patch'ler zaten sp2'li pclerde de kuruluyor patch yapıyorsanız o nedenle sp3 yavaşlatmaz neti.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 said: Windows® XP Service Pack 3 (SP3) includes all previously released updates for the operating system. This update also includes a small number of new functionalities, which do not significantly change customers’ experience with the operating system. Demişler. Significant olmayan functionlar neler acaba? Bilen var mı?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Windows update sitesinde ilgili bir pdf var. PEk bi olay yok, NAP diye bi özellik var ki windows server 2008 ile yönetilen bi alana bağlanılmıyosa gerekli değil gibi (anladım)
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 evet sanırım dğruluk payı var nette yavaşlama oluyomuş biraz ama nedir bilinmez zamanla öğreniceğiz
Öne çıkan mesajlar