ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Casual oyuncuya yatırım yapan kazanır. Blizz haklı yani. Bak belki sizin oynadığınızın yarısı kadar oynamıyorum ama oyun 3 sene mi oldu 2.5 sene mi oldu her neyse sürekli açık. Daha az oynayıp aynı parayı ödüyorum. Sayı olarakta daha kalabalığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Densiz said: kasıyomuyus :P Böyle bir mesajı, bir erkeğin söylediğini düşünüyorumda.. Biraz fazla kadınsı olduğundan komik geliyor. kasmak kelimesinin nesi kadınsı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yalniz adamlarin gearlari daha iyi ombak, dovemeyiz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 saçma olur herhangi bi hazırlık yapmak ne hazırlancakki ? golddan baska bişi kasılmaz o bandage pot olayı 71de yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Nefr said: yalniz adamlarin gearlari daha iyi ombak, dovemeyiz yani Yeterince ağlarsak Blizzard bize onları dövme imkanıda verecektir. Mesele yeteri kadar ağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Oyun abi bu :P neden para filan kasıp kendimi strese sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 niye strese giriyosunuz ya, bi sorununuz mu var? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 para kasmayı sıkıcı bulanlar icin evet sorun haline gelior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 para kasmadan nasıl oynuyosunuz ki oyunu, maaş mı veriyolar aylık :) eninde sonunda dailylere yönelecek ya da farm yapacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Yalnız benim sorum şu: Inscription için ne gibi hazırlıklar yapılabilir reg vs. olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Ki level 70 de yapılan Incription hazırlığı kâr bazında muhtemelen yüksek levelli spellere etki edecek olan bi prof için ne kadar tekel sağlıyıcak? Sanmiyorum ki siz lvl 70 reglerini toplar paranin dibine vururum 80de diye düşünüyorsunuz? Yapılabilicek en mantıklı hazırlık para kasmak olabilir yinede bence gereksiz oyun tek prof üzerinden dönmedi bc de genede dönmez JC büyük bi pay almasına rağmen ekonumi pastasından diğerleri aşağı kalmadı. Bence orta halli oyuncun yapması gereken 5 er 6 şar stack potbi kaç k da para stoklamasıdır. Poposundan ter akıtarak malzeme toplaması saçma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Benim karakterin epic fly yoktu parada çarçur olmuştu zamanında.. Sıfırdan enchanting kastım 275 ledim her dungeonda lps düşürdüm void veya ench yaptım 3 haftad 5k gold cıkardım ama deli gibi heroic veya normal dungeon atardım. günde 10 lps satıyordum. Katılıyorum yani diğer meslekler aşşağı kalmadı kalmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 12k birikmiş gold bi dünya rare/epic jewel + ~600 badge 1 banka dolusu cloth 1 banka dolusu herb/pot 1 banka dolusu maden 3x16 çanta dolusu primal 1 banka dolusu leather banka charların guilt bankında 1 tab dolusu enchanting matları 4adet full lvl70 char, 5.si az kaldı; 5. char ile birlikte mevcut tüm meslekler skin/engi charım ile gunde 1200g kazanıyorum, bi 20/30k gold daha kasar malzeme biriktirmeye devam ederim diye düşünüyorum. Kısacası ben hazırım! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Argue said: 12k birikmiş gold bi dünya rare/epic jewel + ~600 badge 1 banka dolusu cloth 1 banka dolusu herb/pot 1 banka dolusu maden 3x16 çanta dolusu primal 1 banka dolusu leather banka charların guilt bankında 1 tab dolusu enchanting matları 4adet full lvl70 char, 5.si az kaldı; 5. char ile birlikte mevcut tüm meslekler skin/engi charım ile gunde 1200g kazanıyorum, bi 20/30k gold daha kasar malzeme biriktirmeye devam ederim diye düşünüyorum. Kısacası ben hazırım! :D arada tuvalete gidiosun dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bence direk klozetin üzerinde oynuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Argue said: 12k birikmiş gold bi dünya rare/epic jewel + ~600 badge 1 banka dolusu cloth 1 banka dolusu herb/pot 1 banka dolusu maden 3x16 çanta dolusu primal 1 banka dolusu leather banka charların guilt bankında 1 tab dolusu enchanting matları 4adet full lvl70 char, 5.si az kaldı; 5. char ile birlikte mevcut tüm meslekler skin/engi charım ile gunde 1200g kazanıyorum, bi 20/30k gold daha kasar malzeme biriktirmeye devam ederim diye düşünüyorum. Kısacası ben hazırım! :D herşey tamam da. blizzard level 80 için Badge of Justice'ı kullandırmaz. alacak item falan yoksa vortexlerle onları paraya dönüştür X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 toggie said: para kasmadan nasıl oynuyosunuz ki oyunu, maaş mı veriyolar aylık :) eninde sonunda dailylere yönelecek ya da farm yapacaksınız. benim guildimde öyle sayılır gbank karsılıor herşeyi repair bile.. ayrıca bosslardan gelen para arttıgından beri her raid 5 60 g kafadan ve badgelerlede zaten vortex alıp satınca yeteri kadar paran oluo e zaten sadece raid yapan biriysen paraya gerekte kalmıor^^ biriktikce birikio onun dısında her respawnda raid öncesi doomwalker+kazzak tan gelen boe epicleri ilede gbanktaki para dahada artıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 o guildden ben de istiyorum. biz guildbank e para veriyoz hala eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Argue said: 12k birikmiş gold bi dünya rare/epic jewel + ~600 badge 1 banka dolusu cloth 1 banka dolusu herb/pot 1 banka dolusu maden 3x16 çanta dolusu primal 1 banka dolusu leather banka charların guilt bankında 1 tab dolusu enchanting matları 4adet full lvl70 char, 5.si az kaldı; 5. char ile birlikte mevcut tüm meslekler skin/engi charım ile gunde 1200g kazanıyorum, bi 20/30k gold daha kasar malzeme biriktirmeye devam ederim diye düşünüyorum. Kısacası ben hazırım! :D Oha arada fırsat bulup buraya nasıl yazdın bu yazıları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 valla ben piskopat gibi para kasmaya başladm bi 30 40 k biriktirip girmeyi planlıyorum wotlka ki inscription recipelarını gözümü kırpmadan alabileyim her ne kadar pahalı olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Recipe den başka işe yaramaz gold aynı bu expde olduğu gibi hAA birde psikopat AHcıların piyasayı ellerinde tutmasını sağlar o işede en az 8-9k gold ile girin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 LvLarken para harcamak yani ciddi para harcamak yazık bence. 80 olduğumuzda zaten gayet para içinde yüzüyor olcaz veya 1-2 hafta kasıp istediğimiz herşeyi yaptırabilcek durumdas olcaz. O yüzden kasmayın para para para diye huzurlu rahat geniş geniş oynayın :) AHyi ele geçirme planıma paticikten başlıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 ben hatırlıorum yaa magte sathik die bi elemanda 15kg vardı tbc den önce adamın oyunu 3 hafta geç gelmişti o arada para falanda kasmıstı kendisinde 15kg kardeşindede bi okadar vardı ama kastımı satınmı aldı orası belli deil tam ama iyi yanı gm di :D hiç flask problemi cekmioduk tee kara/gruul zamanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 WoW oyuncuları türlü türlü, bazısı ekonomisi güçlü bir karaktere sahip olmayı istiyo, bazısı ise oyunda başka şeyler yaparak eğlenmek istiyo. ben epic formu bi kaç ay önce anca alabildim, şu anda da 1-2 k gold var tüm karakterlerde toplasam. ama bu kadar geç aldığım için hiç pişman değilim. AH ve grindingle zaman geçirmeyi sevmiyorum. repair, respecler ve guildbanka donationlar dışında bi harcamam yok. enchant, gem, raid consumables gibi ihtiyaçlarımı gbank dan karşılıyorum. ayrıca leatherworkerım bi kaç güzek 25men drop epic recipe sahibiyim raiding sayesinde. arada bir epic boe item yaptırmaya gelen oluyo 50-100 gold arası değişiyo fiyat. hmm bu aralar gerçi Quel'danas daki dailyleri de yapıyorum. 30-40 dakka hızlı questing ve world pvp hiç fena değil ^^ 300 rep kaldı exalted a :( WotLK geldiğinde de pek bişeyin değişeceğini sanmıyorum. fakir ama gururlu bir druid olarak kalacağım ühüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar