Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 DK lara death&decay gelecekmiş diyolar..oyy oyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 İyide tbc öncesi "lan 600g biriktirip binek nasıl alcas? ohaaa uçan binek 5k mı?" dioduk. e ama 5k zaten questlerden biriktiydi tbcde wotlk de öyle olucak bence ne kasıcam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Kasmak bir zorunluluk değil tabiki. Amaç bir avantaj kazanmak, nasıl bir avantaj? - Yeni proffession itemlerine ilk sahip olmak. - Yeni gelecek factionlar için rep itemlerini (Marks, Signets, Tomes, vb.) parayla almak. - Yaratacağın DK için L50'den itibaren mavi BoE itemlerini toplamak + quest için gerekli olan itemleri toplamak (EPL'de turnin ederek 10k veren questler mesela) - Yeni profession kasanlara lowbie itemleri satmak. - Enchanting, JC gibi proflarda yeni itemleri / enchantleri satan (bu kişiler ciddi ün yapıyor sonra) ilk kişilerden olmak. Devam eder bu liste. TBC ilk çıktığında, 70 olup direk epic flying mount alan fazla kişi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben vardım 3.5 hafta sonra almıstım :) cokta unluyumdur ayıptır soylemesi enchantlerimle ama gecti tabi yaslandık iş guc derken aksamdan aksaama artık sadece. gereksiz post oldu sanırım ama sıkıldım okumaktan bişiler karalayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 3.5 hafta az bi süre değil 70 olduktan sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 önceden hazırlık yapma olayı oyunu öldürüo bence her seasion geldiğin milletin direk 3 part alması gibi ilk gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 wotlk ile birlikte bi de su talent resetlemelerini de sıfırlasalar, yani tekrar 1g odeyerek baslasak işe. 3. exp geliyo artık dusunmeleri lazım bu kıyagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ya aslında doğru E ama alt char kasıorus hımmmm neyse ya o bitsin biriktiriris bi 50 60k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 kasıyomuyus :P Böyle bir mesajı, bir erkeğin söylediğini düşünüyorumda.. Biraz fazla kadınsı olduğundan komik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 toggie said: wotlk ile birlikte bi de su talent resetlemelerini de sıfırlasalar, yani tekrar 1g odeyerek baslasak işe. 3. exp geliyo artık dusunmeleri lazım bu kıyagı.50g 50g koyan bisey degil artik pek ya, 5 daily Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 geffen said: -Wissy said: Sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Penthesilea said: toggie said: wotlk ile birlikte bi de su talent resetlemelerini de sıfırlasalar, yani tekrar 1g odeyerek baslasak işe. 3. exp geliyo artık dusunmeleri lazım bu kıyagı.50g 50g koyan bisey degil artik pek ya, 5 daily max 50g oldugunu bilmiyodum ben ya, iyiymiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 toggie said: Penthesilea said: toggie said: wotlk ile birlikte bi de su talent resetlemelerini de sıfırlasalar, yani tekrar 1g odeyerek baslasak işe. 3. exp geliyo artık dusunmeleri lazım bu kıyagı.50g 50g koyan bisey degil artik pek ya, 5 daily max 50g oldugunu bilmiyodum ben ya, iyiymiş o zaman. hönk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 10g'a kadar falan düşüyor zaten zaman içerisinde respec yapmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fyrwenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Gereksiz.. Oyun bu kadar "casual player" bazlı hale geldikten sonra, 70 - 80 arası gold kazanmanın gerçekten bir problem olucağına inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 su wow hayatımda hazırlık yapmaktan daha cok hicbiseyden nefret etmedim hicbir zmn en ii olcam piyasa bende olcak kaygısı tasımadıgım icin ben hazırlık yapmıcam ne gelirse karsıma ona gore hareket etcem.tabi bu dusuncemde farm yapmaktan nefret edio olmamın etkisi buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Bazı arkadaşlar anlamamakta inat ediyor herhalde. Çoook basit bir şekilde anlatayım. Para piyasada ne kadar az ise o kadar değerlidir. Para piyasada ne kadar çok ise o kadar değersizdir. Herkesde olan şeyin değeri düşer. Herkes de olmayan şeyin değeri artar. Enchant ve trade goods denilen şeyler(herb, ores, shards, diğer mesleklerde kullanılan framework gibi mağzemeler), para gibi değildir. Daima insanın elinin altında bulunmaz. Özellikle yeni 10 level atlayacağın 10 harita geldiğinde bu mağzemelerin yenisi de gelir. Herkese gerekir fakat herkeste yoktur. Ticaret dediğin zaten bir şeyi bir başka şey ile değiştirmektir en basitinden. Para da buna dahil. Senin şuan 5k goldun WOTLK çıktığında rakam olarak 5K olsa bile piyasa değeri 5K olmayacaktır. En basit örneği 0-300 arası enchantlerde kullanılan mağzemeler. TBC çıkmadan önce 4-5g olan shardlar TBC çıkıp piyasada azaldıktan sonra 10g oldu. Bir diğer örnekte Jewelcrafting. TBC ilk çıktığında herkesin serverında piyasayı kapmış 1 adam olmuştur. 1 sene önceki fiyatları ile şimdiki fiyatlarını bir karşılaştırın arkadaşlar. O yüzden WOTLK gelince questlerden gold kasarım, bunlar boşuna vakit harcıyor filan diye düşünmeyin. Çünkü sizin kastığınız gold'un da değeri düşecek. Sonuçta en fazla goldu olanlar avantajlı olacak. En büyük avantajı da, önceden 0-300 Incription mağzemelerini hazırlamış ve hemen piyasayı kapanların olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 geçen bi gm e sormustum blizzardın paraları eritmek için bi planı var mı diye şöle uzun uzun anlattı http://i218.photobucket.com/albums/cc208/wheatbixhands/1192365870050.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ıı şey tamam o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Stblack+1 İşin heyacanı kaçıyor bence. Tabi güzel birşey ne bileyim 0-300 inscripton u çaat diye kasıp işin içinden çıkmak süper birşey. Ben herb/alch adamıym hep öyle kaldım pve için süper. Tembel herifin tekiyim. Ha gold kasılır hep lazım oluyor. 1k goldum var, 900g ye insin 1k ya kadar tekrar kasıp bırakırım. WoTLK un da heycanı burda olsa gerek. Betasındaki noteları bile okumayacam ben. Heycanı kaçıyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 inscripton??? yeni prof mu? ne iş yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 büyü ve skillere enchant diyelim kabaca. mesela (afaki konuşuyorum) fireball attığında adama fazladan birde nature damage vuracak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 mesela demo shout atıcam adam yan etki olarak intahar edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 şu oyunu haddinden fazla oynasam da asla anlamayacağım şey test serverı için para, pot, elixir depolamak veya ek paket öncesi HÖÖÖ kasmalıyım moduna girmek. 2 senede epic mount görmedim bile daha charımda. tank adamım param düşer 500e 600e tekrar ıkınırım daily yaparm 4 günde 1k olur bırakırım. geçen haftasonu smv questlerini bitireyim dedim oyunu bırakıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar