Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK Hazırlığı


Gangren

Öne çıkan mesajlar

Saçma? Neden?

Her türlü DK oynayacaklar var, şu anda kenara koyacakları rare itemler, netherweave clothlar, potlar, unidentified plantler, vs. onların her türlü avantajına olacaktır.

Professionların ilk düşen recipelerini kapatıp, piyasada ün yapmak için gold kasanlar şimdiden var.

Gelecek yeni prof. itemlerini kasmak için sıfırdan kasanlar olacak, onlara lowbie itemleri satmak isteyenler olacak, o da mantıklı.

Yeni alacağın quest itemlerde socket olacaktır, en azından yeşil gem biriktirmek.

Bir dolu neden var, saçma olduğu kanısında değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Phlox said:
hellfire questleri de 2 gold veriyor ona bakarsanız.şu an nasıl quest yaparak level kasan bir adamın lvl 65 civarında 1k civarı parası oluyorsa expansionla bu 1k herhalde 3-4k olur


evet ama ilk cıktıgında moongose 1k ya mal oluyodu birde suan icin düşün. yani ilk zamanlar herşey ateş pahası olucak orası kesin, önceden kasmak faydalı derim ben ..

rte : EN az 3k gold yapın !!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:
ama mount alınmayacak 80 de.
blizzard ın piyasadaki fazla parayı eritmek için bişey yapması lazım ama.
ayrıca pek gerekli bulmuyorum şimdiden kasmayı. hele bi beta veya biraz daha ayrıntı çıksın yeni prof veya yeni şeylerle ilgili ben ve altlarım her prof sahibiyiz zaten

... Of the Shattered Sun çıkardılar millet 1k versin diye zaten :D
bi de mount çıkmıyor ama çakal blizzard yapar bir hinlik yine. Zaten level 78'e kadar uçan mountlar kullanılamayacak (belki de level 80'e kadar) Northrend'de. Uygun level geldiğinde de kuşların uçabilmesi için kanatlarına zırh falan takıcaz dayı diyerek 3-5k gold ister fln fsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence en iyisi Beta çıktığında Inscription'ı 0-375 yapmak için gereken mağzemelerin listesini çıkarmak. Böylece hemen piyasaya hakim olabilirsiniz. Tabi önden birazda gold toplamak lazım ki recipeleri hemen alıp tekel olalım :D.

Bunun dışında şimdiden herb vb şeyleri biriktirmenin pek anlamı yok. Onun yerine yavaştan azar azar gold toplamak iyi fikir olabilir.

Yalnız şunu da unutmayın. Yeni gelen Daily vb. questler ile herkes gold zengini olmaya başladı. Ayrıca WOTLK'nin çıkmasına nerden baksanız aylar var. Eğer paranın akacağı bir yer koymazsa Blizzard çok fena deflasyon kurbanı olabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:
Var. Rogue kasıyorum :P.
Warlock, Shaman, Druid, Hunter, Warrior dan sonra.. baktım blizzard inatla sınıflarla dalga geçmeye devam ediyor.(en son druid olayı). Bende blizzard ın istediği bir sınıfı açmaya karar verdim :P.)


aynen :P class olarak hazırlanıyorum ben de. pvp için yeni rogue kasıyorum :)

2.5 yıldır salt pve'den sonra jübilemi yaptım raidlerden :) özellikle maplerden birinin 7/24 World PvP olarak dizayn edileceğini iddia eden Blizzard'a güveniyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...