Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FedEx Takip Numarası Hakkında.


Xaenin

Öne çıkan mesajlar

FedEx'e de mail attım da belki daha öncebaşına gelmiş olan birileri vardır diye buraya da açmak istedim. Bikaç gün önce play-asia'dan gta4 ısmarladım, hemen gelsin diye de FedEx ile yollayın dedim. En geç 3 gün içinde elinizde olur dediler, 2 Mayıs'ta da play-asia'dan mail geldi order shipped diye, ama hala elime ulaşmadı meret. Tracking number verdiler FedEx'den bakayım diye, ama numarayı girince şöyle bir uyarı mesajı alıyorum:

Bulunamadı
Aşağıdaki gönderiler için henüz sistemimiz tarafından herhangi bir bilgi alınamadı. Lütfen tekrar deneyin ya da Müşteri Hizmetleri ile görüşün.


Nedir bu? Daha önce de play-asia'dan sipariş vermiştim hiç sorunsuz gelmişti bir de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
gümrükte takılmış olma ihtimali var birde item shipped denildiği zaman çoğu site ürünü daha yeni kargoya vermiş oluyor. çeşitli kargo merkezleri arasında giriş çıkış yaparken fedex'deki sisteme kayıt yapılıyor ancak hiç kayıt yoksa daha kargoya verilmemiş olabilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dear Kaan,

Thank you for contacting Play-Asia.com.

I am very sorry. The tracking number should be in 12 digits. Please delete
the last four digits. It should be ok now. Really sorry for the
inconvenience caused.

If you have any further questions, please do not hesitate to ask.

Best regards,

Tony
Play-Asia.com


Tey allam. Zaten geldi kargo elime, göremedim nerede nasıl diye, direk geldi =/. Neys arkadaşlar saolun, ben şimdi gidip GTA IV oynıyım birazcık. bbz nihaha.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
oyunlar region free diye biliyorum ancak filmlerde bölge sınırlaması var. play-asia'da satılan bazı playstation ürünlerinde region sınırlaması yokmuş ki öğrendiğim iyi oldu :)

sormak istediğim birşey var, şimdi play-asia güvenilir bir yermidir? eğer playstation 3 sipariş edip amerika'daki bir adrese gönderirsem gümrüğe takılma olasılığı varmıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...