odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Yarımağan sınava giren adaylar arasında dört işlemi bile yapamayanlar olduğunu belirterek, şu örneği verdi: "Bir soru vardı hiç unutamıyorum. 2006 yılında sorduk. Rakamlar tam hatırımda değil ama soru şöyleydi: 15-(8-3) =? Sonucun ne olduğunu sorduk. 8'den 3'ü çıkaracak, 5 kalacak, 15'ten 5'i çıkaracak 10 kalacak. Bunu adayların yüzde 48 yapamadı. Yani 1.5 milyon kişiden nerede ise yarısı bu sorunun cevabını veremedi. Maalesef seviye böyle." Haber Linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kural aynen devam etmiş 2 kişiden 1' i şeklinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o değil de milli eğitimle daşşak geçerdik çok kolay soruyolar sınavları çok basit abi eheh diye bu seneki sınavın mat2 kol böreğiydi.Çok güzel sorulardı yalnız internette bulursunuz çözünce eğleniyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dört işlemi bile yapamayan 750.000 insan hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hatta 1 işlem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bence hava hoş keşke ben hariç kimse matematik çözemese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ösym başkanı yanlış yapsa amma gülerdim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o da mı girmiş sınava :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ben onun taaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 maelstrom said: o da mı girmiş sınava :P yok konuşma sırasında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: ösym başkanı yanlış yapsa amma gülerdim lan ösym başkanı daha fog gof nedir onu bilmez olm adam unutmuştur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Abicim o soruyu 750.000 Yapamamış ama.. Kaç kişi alıp yerleştiriyorsun üniversite diyebileceğin yerlere onu söyle bana.. 1 soru demek dünya demek.. Kasmasınlarmış, hasta'ya bak.. 10milyon insan girse nolur ki sınava senin yüzde kaçı yerleştirdiğin önemli. Gerisi palavra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bide şunu düşünün: o soruyu yapamayıp üniversiteye giren var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 PrudenT said: maelstrom said: o da mı girmiş sınava :P yok konuşma sırasında sdfsbiz de öyle girsek ya össye fln sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 GwindonSurion said: bide şunu düşünün: o soruyu yapamayıp üniversiteye giren var.. malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi olay işlem değilki işlem sırası olsa gerek hasiktir lan yoksa :( :X NASIL YAPAMAZLAR LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 eminim yapamayanların çoğu "lan kesin bi puştluk var bunun altında, bunun cevabı bu olamaz" diyip başka bişey işaretlemişlerdir benim öss ye girdiğim sene sormuşlardı böyle bi soruyu, kesin bi puştluk var altında diye defalarca tekrar tekrar okumuştum (e doğal olarak ilköğretim 1. sınıf sorusunu öss de sorunca insan biraz şaşırıyo) hayır yok yere strese sokuyodu adamı, hileli bi soruysa kolay diye atlayıp yamulmak var, hileli değilse şüpheli yaklaşıp beleş soruyu kaçırmak var, yani yapamayan o kadar kişinin olması beni şaşırtmadı açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu soru yüzünden paranoyak oldum sınavda öss lan bu bukadar kolay olmaz böyle iş vardır şöle iş vardır diye 5 sn işlemi 2 dkda çözdüm deli olucaktım nerdeyse hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar