roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 cücenin verdiği o toparlak şekil dışında beni ohalan dedirtecek kadar şaşırtan bi lego modeli göremedim. dediğim gibi, lego daha ilkel ve basit geliyor (technic hariç, o efsanem, fetiş nesnem zaten :) ) üst üste koy bitsin. bilemiyorum. ayrıca çocukluğunda knex ile bir şeyler icat etmenin hazzı bambaşkadır. mahalledeki tüm çocuklar iyi kötü bi ev yapar legodan, ama sen dönmedolabı koydun mu önlerine mahallenin en güzel kızını kaparsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Laflarına dikkat et kardeşim o toparlak şey dediğin koskoca death star1!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 benm hiç böle oyuncaklarım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 abi o zaman gidip oyuncak satan bi mekandan alabiliyoduk. türkiyede yok mu ya böyle aldığım yeri falan sormuşun? ben en son 8. sınıftayken falan aldım heralde. şu an lise mezunu ve işsizim. hazırlık da okudum lisede asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 lego aklı pek basmayan cocukların çok sevdiği bişey. knex ise yaratıcı olmayanların sevmediği bişey sdfsd. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Oha millet tuvalet kağıdı tutan zımbırtıyı,CD koyacağını falan Knex'ten yapmış...Bilsem ev döşemezdim,5000 parça falan Knex var. Biraz g.te falan batardı ama koltuk takımı falan yapıştırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 minder koyardın altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Yeşil parçalar var çeyrek daire ambiyansında bi yerden mutlaka batar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Zegna said: legonun golgesınde kaldı hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Lego yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 K'nex cok hostur guzeldir ama lego yonetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 K'nex lego'nun firmasının ürettiği bişey değil mi? ben öyle hatırlıyorum. bende de vardı ama jip filandı olanlar. kim bilir nerde şimdi :( karşılaştırmayın bence kombinasyon yapın :hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bence de kombinasyon süper , hatta canım çekti ilk iş şehre inip lego ve knex araştırayım , hatta bırakayım şehri netten alayım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 bence k'nex daha çok yaratıcılık isteyen ne biliyim daha özel bişeydi. lego da güzeldi tamam da yani -nası söylesem- teknik bi olayı yoktu bence. k'nex te parçaları yerine oturtmak, ne biliyim bi araba, bi dönmedolap yapıp motorla çalıştırmak bence legodan kat be kat zevkli bişeydi. lego daha çocuksu geliyo bana, belki çok küçükken lego oynayıp biraz büyüyünce k'nex e geçmemden dolayıdır, bilmiyorum ama k'nex daha bi ciddi, daha bi teknik, ne biliyim daha bi karizma geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 knex döver legoyu. vincinden tut, geri cekince kendiliginden giden araba bile yapıyoduk. hatta derede yüzdürdüğümüz bi gemimiz bile vardı altına tahta koymustuk. hey gidi anılarım depreşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ShadowFury said: bence k'nex daha çok yaratıcılık isteyen ne biliyim daha özel bişeydi. lego da güzeldi tamam da yani -nası söylesem- teknik bi olayı...... artı 1 BulletRide said: Oha millet tuvalet kağıdı tutan zımbırtıyı,CD koyacağını falan Knex'ten yapmış...Bilsem ev döşemezdim,5000 parça falan Knex var. hadi yaa, satsana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 toggie said: knex döver legoyu. vincinden tut, geri cekince kendiliginden giden araba bile yapıyoduk. hatta derede yüzdürdüğümüz bi gemimiz bile vardı altına tahta koymustuk. hey gidi anılarım depreşti. K Nex'le Zaku II F2 yada Gelgoog yapabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bende knex in en küçük kutularından vardı. en fazla diktörtken yapabliyodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 upps. edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 yukarda koymuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 nileppezdel said: Laflarına dikkat et kardeşim o toparlak şey dediğin koskoca death star1!!! :D azuahhaha yalnız lego daha mimari/inşaat bişi iken knex baya baya mekanik/makine bişiydi. lego ile mekanik bişiler kasılıp yapılsa dahi knex'in olayı çarklar marklar falan işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 legoda deathstar yapıyorsan eğer deathstara uygun parça vardır da yaparsın, k'nexin dönekliği yoktur bu konuda verir sana parçaları al n'aparsan yap.Ha lego technic bir bakıma k'nexin eline veriyor yalnız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 SturmVogel said: toggie said: knex döver legoyu. vincinden tut, geri cekince kendiliginden giden araba bile yapıyoduk. hatta derede yüzdürdüğümüz bi gemimiz bile vardı altına tahta koymustuk. hey gidi anılarım depreşti. K Nex'le Zaku II F2 yada Gelgoog yapabiliyor musun? adamlar onlara uygun lego seti yapmış sen de eğleniyorsun burda lego kral diye k'nex öyle lego gibi her şeye bi set çıkarmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ahaha www.knex.com'a girince lego vs knex'le ilgili bir flash cıkıyor karsınıza =), ayrıca bence de knex yonetir, hayatım boyuncca elimde cok az parca oldugu icin cok karısık bir sey yapamasam da =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 PrudenT said: SturmVogel said: toggie said: knex döver legoyu. vincinden tut, geri cekince kendiliginden giden araba bile yapıyoduk. hatta derede yüzdürdüğümüz bi gemimiz bile vardı altına tahta koymustuk. hey gidi anılarım depreşti. K Nex'le Zaku II F2 yada Gelgoog yapabiliyor musun? adamlar onlara uygun lego seti yapmış sen de eğleniyorsun burda lego kral diye k'nex öyle lego gibi her şeye bi set çıkarmıyo epic fail HLJ'de Gundam legosu yok başka yerde de görmedim. Gundam'ın lego setinin paket resmini falan gönder rep vericem. Bilmiyorsanız atmayın kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar