Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acı bir durum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birkaç gün önce olan bir kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.
Haberlerde Görkem Gürkanın ağır yaralı oldugu yazıldı, dünde ilk okuldan beri arkadasım olan Görkemi kaybettik. 135 promil alkollü olan sürücü savcılık kayıtlarında 0.35 promil olarak işlendi. Arkasında bıraktığı 3 ölünün yanında savcılıkla anlaşıp "uzlaşmak diyelim" alkol sınırının altında gösterilerek cezayı hafiflettiler. 3 Acılı aile sağlam olmayan düzenimiz ve en önemlisi pırlanta gibi cocukluk arkadasımı kaybettim. Onun alkollü birinin arabasına binceğini hiç sanmazdım.
Görkem Gürkan
huzur içinde yat dostum...

Bazı haberlerin kaynağı...
Polis kayıtlarında 1.35 promil alkollü çıkan Cip'li gencin savcılık kayıtlarında 0.35 promil alkollü olduğu dikkati çekti

Kaza anından sonraki video
ilk çıkan haber.
Mesaj tarihi:
evet aynı fikirdeyim onun için yeterince ağır bir ders ve ceza bu zaten emin ol ömür boyu vicdan azabıyla kendini katil gibi hissederek yasayacaktır zaten. ayrıca ölen diğer iki kişiyi de yani büşra yıldız la okan bektaş ı da unutmamak gerek...
Mesaj tarihi:
Çokakıllıadam said:
Abi çok acı bir durumda o çocuğun ömür boyu hapis yatması birşey değiştirmeyecek sonuçta. Sen ne kadar üzgünsen o senden daha üzgün ve pişmandır. Sonuçta ölenler onunda arkadaşıydı.

Ya sizin ellerinizin yadığını gözünüz görüyor mu? Arkadaş ömür boyu hapis yatsın dememiş. 1,35 promil alkollü olduğu halde 0,35 promil gösterildi diyor. Yaşanan resmen adeletsizliktir. Kendi yakınınız bu kazada ölseydi aynı tepkiyi mi gösterecektiniz? Yaşanan neyse ceza buna göre verilmelidir.

Eğer size göre yapılan normalse gidin meclise talepte bulunun bundan sonra herkese ailesinin gelir seviyesine göre ceza verilsin.. İnsanlar göz göre göre aptal yerine konmasın.
Mesaj tarihi:
Benim arkadaşımın okuldan arkadaşıymış hepsi, o anlattı bugün konu hakkında bildiklerini, direk yapıştırayım logları.

xaenin[everclear]:
Nası olmuş ki
Cem:
hacıosmanda 220 basiolar.. ASR yi kapıyolar araba kaysın drift etsin diye.. 5 ağaçtan sekiyolar.. kızla cocuk camdan ucuyo.. hacıosmanın ortasındaki metal tellere carpıp sekiolar.. 200 metre.. kızın bi bacaa koptu.. beli 180 derece döndü.. cocugun kafa ve bi bacaa koptu..
Cem:
alkoolüymüş hepsi öküz gibi
Cem:
otta içmişler
Cem:
teki komadaydı
Cem:
dün ölmüş
Cem:
kazayı yapanda da bişi yok.
Cem:
ona da 24 yıl kasti adam öldürmekten dava acılmış.. onunda hayatı kaydı
Cem:
hem vicdan azabı..
xaenin[everclear]:
vicdan azabından ölür adam
Cem:
abi hadi neys zaman untturur onu belki bi nebze de 24 yıl hapiste geçer mi?
xaenin[everclear]:
kendine kıyar olm o çocuk
Cem:
muhtemelen.. babası freebird havayollarının sahibi
Cem:
parayla kurtrr diodum ama
Cem:
becermemişler..
Cem:
cocuk itiraf etmiş. ot içtiğini.
Mesaj tarihi:
bu ve benzeri durumlarda söz konusu olan insan ziyanlığının vicdan azabı çekeceğini sanmam..

dahası, gazetelerde yer alan "üniversiteli leyla doğumgünü dönüşü mavi gözlerini hayata yumdu" benzeri yumuşatmalarla hazırlanan ve içeriği "salak leyla alkol almış ve deli gibi hızlı giderken bariyerlere dalmıştır" olan haberlere de gıcık oluyorum.. haber metninin doğrusu şu olmalıydı; "leyla başkasının canını alacağına bariyere çarptı. yihu! bi trafik canavarı daha eksildi"

sonuç olarak "bakın pek bi gazcıyım, çok hızlı sürerim hede hödö" insan ziyanlıklarının mezarlarını işiyerek sulamak isteyen zebani benim efenim..
Mesaj tarihi:
1,35 diyo 135 demiyor? Yanlış mı anladım.

üzücü bi durum. sevenlerine, ailesine sabır ve kuvvet. Alkolün yokluğunda bile, 120'yi aşanları hız yapmayı yanlış görüyorum. Bir arkadaşımı kaybettim böyle bir kazada geçmişte. Hız, ve anlık heyecanlar sizi ve yakınlarınızı ölümden başka hiçbiyere götürmez. Herkes aklını başına alırsa, millete artistlik olsun kendini tatmin etmek olsun arabayı amacının dışına taşacak şekilde sürerse sonu malesef böyle oluyor. Büyük geçmiş olsun yakınlarının da başı sağolsun tekrardan.
Mesaj tarihi:
Sabır diliyorum spompas. Az gelişmiş bir ülkenin az gelişmiş insanları olarak, araba sahibi olmayı statü atlamak olarak görüyor, ve arabayı da işlevsel amaçlı değil hava atmak amaçlı kullanıyoruz. Cahillik ve ilkellik göstergesinden başka birşey değil hız yapmak. Gelişmiş ülkelerde yok böyle birşey. Tam tersine insanlar mümkün olduğunca bisikleti tercih etmeye çalışıyorlar ulaşım amaçlı. Ne kadar yazık pisi pisine bir ölüm, sürücünün de hayatı ne biçim kaydı. İnsanların aklının başına gelmesi için illaki kaza geçirmeleri mi gerekiyor?, yaşanılanlardan nasıl ders almıyorlar?,aklım almıyor...
Mesaj tarihi:
Büşra Yıldız'da benim arkadaşımdı. Yazık oldu üzüldüm baya , her ne kadar yakın olmasa da gördüğüm , konuştuğum insanlar ölünce insan bir garip oluyor. Allah kimseye böyle ölüm nasip etmesin. Başımız sağolsun.
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin..

Alkollu ustune ot cekip direksiyon basina gecen kisiyide artik naparlar bilmiyorum adam oldurme x 3 fln yapmalari lazim.. Tabiki pisman olucak vicdan azabi cekicek zaten hapishaneler bunlar icin var..
Mesaj tarihi:
cip ile nasıl drift yapmaya kalkıyorsun o da ayrı. Öküz boy merso cip yani, 2 sağ sol yapsan kendiliğinden dengeden çıkar. Hey allam ya.

220 değildir ama 100 üstünde çarpmışlar bir yere belli, sen kalk arka koltuktan fırla, çelik kablo bariyerlerden sek, yola düş sonra.

Bizim arkadaşlar itfaiyede benzerlerine rastladı. Ben daha böyle trafik kazasına çıkmadım itfaiyede. Bu arada 80-120 yeterli böyle fırlamak için iyi savrulursa o cip.
Mesaj tarihi:
O kız bizim guildden bir rogue'un eski kız arkadaşıymış. çocuk mahfoldu. Bende sanırım Bursa'dan biliyorum kızı. Allah rahmet eylesin, kalanlara allah sabır versin.

Şöför çocukta drift atacam diye nelere yol açtı, herkesin dediği gibi bu vicdan azabı ona yeter. Çok kötü durum çok..
  • Yeni Oluştur...