yav Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 hangisinde kedi varsa yaz diyor ya, ben seçemiyorum pek hangisinde var hangsnde yok. buraya resmi koysak da garbıç müdavimleri yardım etse müthiş olcak dedim.. neyse kullanılır heralde bu başlık koycam yakında bi kedili resim
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 harbi yak ben de kaçtır koycam diyorum unutuyorum rast gelen bi linkten koycam şimdi. kör eder lan insanı bu pii
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 9 dan emin değilim ama 4N4 te kesin var
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o nasıl resim abi büyütünce başka kod geliyo
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 o konuda 1 numaralı uzmanım ama rapid böle bişi yaparak neyi amaçladıgını anlamış değilim yakında pre üye olalım diye içinden cıkılamz bi labirent oyunu koyacak sonuca varamayan dosya indiremeyecek ondan korkuyorum siz yazın buraya elimden geldiği kadr yardımcı olurum
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Kane&Lynch said: gece gece cok guldum yaf... asdaasdasasfasdasdsafasfsad
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Kane&Lynch said: zuhahahaaa yarldım yaaa ahahaha :D
yav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 o değil de artık linkleri hiperaktif yapıyolar yani başkasına göstermeye çalıştığında başka harfler falan çıkıyo dün kafayı yiyodum sonra happy hours başlayıverdi ben de unuttum dertlerimi =p
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Kane&Lynch said: soruyu kim çözebilir yani çözülebilirmi
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu kedi köpeğin mantığı nedir ki anlamadım gitti
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 TheRaskol said: Cevap integral 3'ten 1'e 9pi-7 >:D< said: bu kedi köpeğin mantığı nedir ki anlamadım gitti öle bakma lan git 20 ytl bayıl diyo
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 slickers said: bu kedi köpeğin mantığı nedir ki anlamadım gitti oldum olası o rakamların bile mantıgını bilemiyorum
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Llama said: slickers said: bu kedi köpeğin mantığı nedir ki anlamadım gitti oldum olası o rakamların bile mantıgını bilemiyorum onlar genelde botlar sitelere üye olmasın, ya da rapid durumunda dosyaları yükleyip sunucuya yük olmasın diye var yoksa kötü niyetli insanlar rapidshare'in sunucusunu çöktürebilir bu tarz botlar yazıp aynı anda bir sürü bağlantıdan dosya yükleyerek d:
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 e zaten onlar resim değil mi düz rakam falan yazsalar bot onu nasıl algılıyabilir ki?
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kedi köpek olayı sırf premium'a kastırmak için işte.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kuyruk kısmına bakın dalgalıysa hafiften kedi o ben öyle yapıyorum, ayrıca o soru efsaneymiş lan
TheRaskol Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Geçekten cevap bu değil mi? integral 3'ten 1'e 9pi-7
Öne çıkan mesajlar