Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 evet hem tadı mükemmel olsun hem de bol alkollü olsun. blue curcao içmiştim ben süperdi ama bulmak kolay değil. kolay bulunur malzemeler tercihimdir. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 beyindeki ur diye bişi var. yapılışını bilmiyorum ama içtiğim en tatlı içki. yapmasını bilip ogretene + rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 cafe pi de yapılıyo galiba o ur. adı iğrenç tadını bilmiyom içmedim henğz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Bol alkollü değil de cardinal melon + buz. En basiti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2008 jungle juice tam senin aradigin sey tarifini bulursam koyarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Sandozu dene derim. vodkasını ve likörünü çok koyarsan bol alkollü olur ve çok güzeldir. Bodrumdan bir kokteyl: Sandoz shaker içine 2 Satsuma ezilerek suyu bıraktırılır 3 küp şeker bol buz vodka mandarin portakal suyu altın likörü Not: Alıntı.(üstteki paragraf hariç) üstteki tarif tam tadını verir mi bilmiyorum. tarifi vardı elime geçerse yazarım buraya. Bu arada satsuma yeşil ham mandalin oluyor belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 vitamin de koyarsan vitamin sandoz olur gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Long Island Iced Tea...Damacana hesabı içiliyor 5 çeşit import var içinde bazuka etkisi gösterebilir yapana göre. Arat arama motorlarında kolay bir oranı var. Alkol olarak tatmin etmez ama tad olarak White Russian da öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 BulletRide said: Long Island Iced Tea...Damacana hesabı içiliyor 5 çeşit import var içinde bazuka etkisi gösterebilir yapana göre. Arat arama motorlarında kolay bir oranı var. Alkol olarak tatmin etmez ama tad olarak White Russian da öneririm. patide bunun guzel bi tutosu olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ferrero said: evet hem tadı mükemmel olsun hem de bol alkollü olsun. blue curcao içmiştim ben süperdi ama bulmak kolay değil. kolay bulunur malzemeler tercihimdir. teşekkürler. Bols blue vardı aynı şeyse harika birşey. Ben gazoz+bols blue+vodka yapardım harika birşey olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 con con seyleri birakalim , sek rakimizi icelim . saka bi yana kokteyl yapmakla ugrasilmaz valla lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sek rakı içen kız az asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bol bardak bol buz bol rom bol orta nane likörü. veya cok cok cok biraz cok cok cok cok birada cok cok cok cok alkol vardır. cok cok cok cok bira cok cok cok cok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 alkol dediin çirkin tatlı olacak ki alkol içtiinin farkında olasın yoksa yerden toplarlar seni paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 swimming pool diye arat bulursun ben de koymuştum tutosunu bi yerlere de arama bozuk bulmaya kasamacağım şimdi. ama içinde blue curaçao var, ama bende var evde mesela öyle zor değil bulması arayan buluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 burn + bazooka en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kokteyllerin şahı (içilebilir olan yeganesi de diyebiliriz :P) margarita'dır. ööle frozen ya da çilekli-kavunlu filan margarita içen bizden değildir. delikanlı margaritasını ben aşağıdaki gibi yapıyorum, süfer oluyor. siz de yapınız. (bir sürahi margarita için) shaker'ın içine, * 2 kahve fincanı tekila * 2 kahve fincanı portakal likörü (aslen cointreau gerekir ama gereksiz pahalı :P) * 2 kahve fincanı lime mix (east'n'bull'un var marketlerde) * 1 limonun suyu * bol bol tuz * aldığı kadar çekiçle kırılmış buz konur. iyice çalkalanır. sürahiye alınır, içine bol bol buz eklenir buzz gibi ohh. servis için; bardağın (ben su bardağında severim margaritamı, o fanfin ayaklı bardaklar sux) ağzına, sıktığımız lmonun kabuğu sürülür ki limonlansın. sonra limonlu kenarları tuz koyduğunuz bir çay vs bardağına batırırsanız kenarlarına tuz yapışmış olur. içerken bol tuz sevenler ordan içer (ben! ben!), isteyen de tuzlara değmeden pipetle içer, kenardaki tuzlar süs olur (içinde de var nasolsa). bardağı tuzladıktan sonra içine sürahiden margarita, gerekiyorsa ek buz (on the rocks olacak), bir iki karıştırmaca... süfer olmazsa para yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Bacardi,Ananas,Çilek içeceğin en manyak kokteyllerden biridir bence.Basit bişey olmasına ragmen favorilerimdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 barbu said: beyindeki ur diye bişi var. yapılışını bilmiyorum ama içtiğim en tatlı içki. yapmasını bilip ogretene + rep Sanırım orcinal adı "Brain Haemorrhage" oluyodu bunun. eğer aynı şeyden bahsediyosak(muhtemelen öyle), yapması acayip te zahmetli bişey, tilt eder adamı söyliyim :D Buyrun tarifine: - Çilekli schnapps(likör yani işte, elitliğe gerek yok sdf) - Nar şurubu - Baileys Yapılışı: Uzun shot bardağına yarıya kadar likörü koyuyoruz, üzerine bir kaşığın tersinden yavaşça dökerek(karışmamaları lazım) Baileys ekliyoruz dolana kadar. Ardından Baileys in tam orta yerine azcık bi nar şurubu damlatıyoruz, o Baileys i dağıtmadan dibe doğru çökertiyor, görüntü "çok iğrenç" le "oha şahaneymiş" arasında gidip gelirken, siz bu kadar uğraştıktan sonra bi dikişte içmeye kıyabilir misiniz onu düşünmeye başlıyosunuz. Afiyet olsun. Aha bu da fotoğrafı size (Wiki sağolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Boşver sen kokteyli falan direk cointreau shot yap süper oluyo mis gibi portakallı :) Ayrıca Bols Blue gördüğün yerde al, hatta bana da bi şişe al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bailey's de kendi ölçülerimi keşfederek hayatın anlamını buldum. 2 bardakta baya baş dönmesi yaşatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bailey's e para verme boşuna Kenny's iç kolay bulunmuyor ama hem fiyatı ucuz hemde tadı birebir diyebirim. Başka markalarda var holiday vs.. ama onun kadar iyi taklit yok. Bu arada yaz içkisi dedinmi Mojito kadar güzel insanı serinleten bir kokteyl daha yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Masticore said: Bu arada yaz içkisi dedinmi Mojito kadar güzel insanı serinleten bir kokteyl daha yok YANLIŞ! margarita pwned mojito's head for 500 gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Emaleth said: Masticore said: Bu arada yaz içkisi dedinmi Mojito kadar güzel insanı serinleten bir kokteyl daha yok YANLIŞ! margarita pwned mojito's head for 500 gold. Tuz ve serinletme ? aha Bir yanlısın var ya Yanlıs anlama Margaritha'ya lafım yok ama serinletmez adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ha tuz serinletmez, mojitonun içindeki ayı kadar esmer şeker serinletir yani? tey tey tey... yanlışlardasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar