PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 http://www.yetti.be/ isim güzel olmuş + çalışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 oha yetti.be deli hızlıymış normal youtube gibi. gerçi gecenin b u saatinde yoğunluk yok diyede olabilir bu performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 harika site saol paylaşım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Su anda Yetti.be çalışmıyor. Çöktü galiba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 "Yasak geliyorum demez!" güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 http://uncyclopedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdogan rte'nin onayladığı yasalar: * Allowing men to marry four wives * Allowing women to divorce four men * Censoring running animals * Censoring women (because they can run) * Censoring female flies * Censoring his left hand * Legalizing Kitten Huffing * Banning Kitten Huffing * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube * Banning YouTube * Legalizing YouTube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 iyice boku cikti isin, Turkiyeye antipati duyan en ufak gurup hemen Ataturk karsiti bir video yapip banlatabiliyor siteyi yahu. Ben boyle mallik gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 yav ille nümayiş mi yapmak gerekiyor bu işleri çözmek için, deathsponge notepants izleyemiyorum opendns de kafi gelmedi.. işin ilginci yasaklı olan megaupload gibi başka siteleri kullanabiliyorum ama. youtube'a özel ayar çekmiş namertler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 PhysX said: http://www.yetti.be/ isim güzel olmuş + çalışıyor :)az önce giriyordum şimdi girilmiyor.vtunnel de biraz yavaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Ne ilginçtir iPhone'um üzerinden YouTube'a girebiliyorum, video izleyebiliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Aslında takip ettiğim 2-3 vlog var! Bu banlar yüzünden içerik birikiyor uzun uzun izliyorum! :) RTE çalışıyor... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 düz girdim şimdi açılıyo yasak kalktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bende hala mahkeme kararı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 bende kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çerezleri silip deneyin bende de acık. Edit: Çerezle alakası yokmus iyi sallamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 çerez sildim kapalı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Çerezlerle alakası yok. Mahkeme kararı sayfası çıkıyorsa ipconfig /flushdns ile çalıştırsan dns önbelleğinizi sıfırlayın. Girmiyorsa girmez. Bende de girmiyor. Ama eğer yasak kalktıysa yavaş yavaş ipbanı kaldırıyor olabilirler tüm türkiyede aynı anda kalkmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 çerezle hiç alakası yok evet. bana henüz açılmadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 dns ayarı yaptım ben girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 yasak kalktı sanırım. ben de normal giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 aaa açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 sevindirik oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Bir tek beni engellediler herhalde . Hala duruyor ankara 5. sulh ceza mahkemesi! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 demin açılıyordu şimdi yine açamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 açılmış sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar