SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Hz OrCun sevdim lan bu lafı imza yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 baluu imzayı link yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 oldu işte imzammmmmm. oleyyyyyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 orcun ne oldu ya onu merak ettim. orcun şaka demiştim gidip denedin mi yoksa sokakta dediğimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 orçun şu an alsancak devlet hastanesi acil'e kaldırıldı, hepsi senin hatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 şimdi hemşireleri kesiyormuş orada ve her hafta oraya gitmeye niyetliyimş>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 RabbiT said: Arkadaşlar uzun bir iş durumumdan dolayı sık sık nete giremeyeceğimdendir ki bu bölümde yapmış olduğum görevimi isteğimce sona erdiriyorum; umarım güzel, iyi etmişimdir bunca gün yardımlar sağlamışımdır sizlere. :) Neyse sahipsiz mi kalacak koskoca pati. Burdan duyurmak istedim. Ehehe 10 Dk. önce konsol bölümünde açtığım başlıktan. İptal oldum arkadaşlar adsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Cons said: SON_SAVASCI said: cons beni ilgilendirmez konu da küfür yakışmıyor sana kabak gibi küfür o var sa şüphen git sokağa bir vatandaşa söyle o cümleyi. sağlam dayak yersin. yediğin dayağın ölçüsünde de beni daha iyi anlarsın adam hala benim küfür olmadığını iddia ettiğimi sanıyor. ayrıca tavuk mu dövüyorlar? kafa güzelken dartıshmaya girhiyorshun sonra olmuyorss. cons diye küfür mü olur. kimse senin küfür olduğunu iddia etmiyor. hı. konuya farklı bir bakış açısı getirdim. birand yorumluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Zheld said: baluu imzayı link yapsana Benim acc'de imzalar link olmuyor aga : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 ama eğlenceyi kaçırdım ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2008 facebookdaki guruptanda atın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar