feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 evet şahane insanlar hepsi.Biz hepimiz boy boy posterlerini yapıştırdık duvarlarımıza defterlerimize çıkartmalarını falan yapıştırdık bazıları t-shirtlerini bastırmış yoksa siz hala yapmadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Ping olarak 140-200 arası ping alıyorum. (İstanbul - ADSL) Zaten WoW hariç bütün MMOlarda aşağı yukarı bu pingi alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Serverlar amerikada yanlız benim bildiğim kadarıyla, zira wow da 50 ping alan iskandinavlarda 200 ping alıyor şuanda. (Test serverları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 dün aksam saatlerinde 94ms ile oynadim überdi (1024 adsl) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 araya bi soru sıkıştırayım dedim.. benim client(13GB olan) iniyor şu an 77de falan. şimdi bu indikten sonra ne kadar update eder sizce tahmini olarak, oyuna girebilmem için?? Bu araya sıkıştırılmış olan soruyu arada cevaplarsanız sevinicem bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 400mb a yakın bir update var sanırım son client'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Alalim mi simdi oyunu ? Elinizi vicdaniniza koyup soyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 İlla oynamak istiyorum diyorsanız alın, yoksa 1-2 ay bekleyin, bu buglar ve client stabilite sorunları anca o zaman aralığında kısmen çözülmüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Giovanni said: Alalim mi simdi oyunu ? Elinizi vicdaniniza koyup soyleyin :) emin olmayanlar beklesin tabi ki, oyun çıkınca biz son halini de inceler yorumlarız, ama şu haliyle de çok eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bence alınır gayet güzel oyun warhammer çıkana kadar oynanır warhammer patlamazsa warhammer a geçilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 sexbuff kalkmasaydı bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben warhammer deilde conan i bekleyenlerdendim. warhammer i bayadir takip etmiorum. wow clone gibi gozukuodu bi ara. tabii teknik farkliliklar vardir 4.5 sene sonra cikmis olucak Warhammer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Bu arada Ankara Dostta oyunun 23 mayısta satışa sunulacağı yazıyor.. Şimdidende alıp ayrılta biliniyor ilgilenenlere duyurulur.. fiyatı 70lira.. ce ise 160tı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 open beta server 1deyim nik: Dixius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 sadece dort-bes saat oynadim. eglendim baya. ha ilerde bayar filan bilemem ama sevdim ben. alirim bu oyunu. biraz mmo yonu eksik gibi geldi, belkide o tek basina yapilan gece questleri yuzunden. butun bir oyun ana questler bu sekildeyse bayip, yarida birakabilirim oyunu. end game ve PVP hakkinda pek bir bilgim yok. ama oynayis ve oyunun genel sekli gayet guzel. lotr bayici idi mesala. ha bir de yazi tipi hosuma gitmiyor. bu arada ben de sadece bir crush oldu. arada iki uc saniyelik takilmalar oluyor ama baska hic bir peformans sorunu yasamadim. Q6600 - 8600 GTS 1gb - 2 gb ram - windows xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 rahatsiz said: sadece dort-bes saat oynadim. eglendim baya. ha ilerde bayar filan bilemem ama sevdim ben. alirim bu oyunu. biraz mmo yonu eksik gibi geldi, belkide o tek basina yapilan gece questleri yuzunden. butun bir oyun ana questler bu sekildeyse bayip, yarida birakabilirim oyunu. end game ve PVP hakkinda pek bir bilgim yok. ama oynayis ve oyunun genel sekli gayet guzel. lotr bayici idi mesala. ha bir de yazi tipi hosuma gitmiyor. bu arada ben de sadece bir crush oldu. arada iki uc saniyelik takilmalar oluyor ama baska hic bir peformans sorunu yasamadim. Q6600 - 8600 GTS 1gb - 2 gb ram - windows xp bu dediklerin destiny questleri. ozellikle level 20 ye kadar agirlikla bu sekilde gidiyor. ama dev'lerin ozellikle vurguladiklari bunun level 20 den sonra deisecegi. oynayip gorucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 13 den sonraki questleri yapmayasınız diye open betayı level 13 limited tutuyorlar =P 13-20 arasını direk verip kapanuş yapacaklar open betaya, o 7 leveldaki hikayeyi retail a saklamak istedik diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ya instancelarda takılma feci bana open betada server 1 deki arkadaşlar bi questte yardım etse olurmu? instance da 3 tane prisonu bul diyor yapamadım :/ bide bear shaman açtım şimdi "Caramonbear" onun adı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 3 tane prison dedigin 3 tane prisoner mı ? injured dead falan... onların hepsi giriste yan yana duruyor, o instance'a sehrin icinden bir giris var, onunde koleler oturuyor, o giristen gir hemen solda =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Darksun said: İlla oynamak istiyorum diyorsanız alın, yoksa 1-2 ay bekleyin, bu buglar ve client stabilite sorunları anca o zaman aralığında kısmen çözülmüş olur. 1-2 ay çok iyimser değilmi ? yoksa wow dan bile muhteşem bir girişmi yaptılar oyuna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 wowun başlangıcı muhteşem miydi? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 kfg said: 3 tane prison dedigin 3 tane prisoner mı ? injured dead falan... onların hepsi giriste yan yana duruyor, o instance'a sehrin icinden bir giris var, onunde koleler oturuyor, o giristen gir hemen solda =)... ahah çok sağol boss a kadar gittim ben de orda bulamadım:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 wowda başta kimse yoktu yahu ben grup bulamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin8 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 wow berbat client buglari ve server crashlerle basladi. herkes nisan-mayis basladi saniyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 ulusumuzdaki bu fanatikleşme mantığını anlamadım.tamam oyun süper olabilir ama muhteşem başladı denince tuhaf oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar