zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bağlandım şu an ama save etmiyor charı.bekliyorum edit: girdim komutlar slashsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Alfheim said: Quenas said: hm bilmiorum bende hic olmadı oyle hep kayboldular atın loyalty si bindikce mi artar yoksa komut varmı bunun icin de? atı feed'ledikce artıyor loyalty. nası feedlicem et lazımmı hangi tur et nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 feed hayvanın adı yazıyosun feedliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 okey not hungry dedi sansa bak o szaman biraz surup sonra inip feedlemek mi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Evet feedlemezsen çekip gidiyor loyalty düşünce eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bir oyunda ilk defa dağ gibi dağ gördüm arkadaş. hatta çıktım baya tepelerine. değiodum bulutlara O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 logout olunca at gidio mu? hohoo basardim kosturuo at dort nala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 armor yapmak istiyorum ilk önce hangi sıralamayı izlemem lazım. 3k granum pile topladım hiç bi armor yapılamıyomuş bunla. odun mu toplamam lazım. daha dogrusu leather ı nasıl elde ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 leather için hayvan kes. içinden çıkıor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya şimdi satın aldım da leatherla da armor ypılmıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi bi topluluk oluşturalım. genelde takıldığınız yerler neresi? ben şu an dağ bayır dolaşıyorum keşfe çıktım. geleyim yakınlarınıza. maksat beraber takılmak muabbet sohbet -------------------------------------------------------------- bu arada ne işe yarıomuş o zaman leather? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 bencede beraber takılalım hangi sehirdesiniz siz? ben simdi atımı aldıgım icin kesfe cıkmıstım :D medulideyim ama oyunda degilim dusup duruorum tekrar girmek de problem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nerdeyim bilmiyorum. hala o şehri bulamadım sdfg patchi indiriyordu pc en son ama maşallah 0.02 kb ile falan download 15 kb ile upload yapıyordu. 250 mb 8 saatte bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben şu an fabernum workbenchin ordayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Xenocide said: nerdeyim bilmiyorum. hala o şehri bulamadım sdfg patchi indiriyordu pc en son ama maşallah 0.02 kb ile falan download 15 kb ile upload yapıyordu. 250 mb 8 saatte bitmedi. torrentten indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 torrente +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ben fabernum meduli birde ortadaki göl arası gidip geliyorum sürekli farklı farklı woodlardan kesip topluyorum, at aktarılabiliyor mu başkasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yhahah nacizane loading ve oyundan drop bugı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 beyler fabernumdayım bende work benchlerin oraya gidiorum şimdi.adım KORAK BİDE ALLAHINI KİTABINI seven varsa bana metal yapmayı oretsin az biraz anlıyorum sankı alıyosun kaynağı extract ediosun refine ediosun sonrada workbenchde yapıosun ama en basic ore hangisi onu bilmiyom bide ısıtmak için catalizör die bişey varmış bulamadım onu bi turlu.havuz bitane oraya gidip ısıtıyosun kor havuzu var ısıtıcı kafayı yedim resmen.mo forumundada kımse solemiyo.bi tane char açtım sırf bu skilleri var die yoksa dier charımda firmwood bile yapıyorum adam gibi kassam greywood yapıp çekiç yaparımda nereye kadar hiç vurmuyo adam gibi.kılıç lazım off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kerim said: armor yapmak istiyorum ilk önce hangi sıralamayı izlemem lazım. 3k granum pile topladım hiç bi armor yapılamıyomuş bunla. odun mu toplamam lazım. daha dogrusu leather ı nasıl elde ediyorum Şimdi %100 emin olmamakla birlikte, öncelikle heavy robe skillini kasıyorsun biraz (bu sincapların fur'leri ile falan yapılıyor armor) ondan sonra soft armor crafting'e geçiyorsun(khurite scout armor crafting booku falan alıp) onu da belli bir seviyeye kadar kastıktan sonra bir üst seviye book'unu alıyorsun. Böyle yaparak en son granumları falan kullanabileceğin armor'ı craft edebilecek seviyeye geliyorsun. Gereksinimleri falan tek tek bir üst seviye armor'ı craft etmeye çalışınca required skill'den görüp anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 mertnuh said: beyler fabernumdayım bende work benchlerin oraya gidiorum şimdi.adım KORAK BİDE ALLAHINI KİTABINI seven varsa bana metal yapmayı oretsin az biraz anlıyorum sankı alıyosun kaynağı extract ediosun refine ediosun sonrada workbenchde yapıosun ama en basic ore hangisi onu bilmiyom bide ısıtmak için catalizör die bişey varmış bulamadım onu bi turlu.havuz bitane oraya gidip ısıtıyosun kor havuzu var ısıtıcı kafayı yedim resmen.mo forumundada kımse solemiyo.bi tane char açtım sırf bu skilleri var die yoksa dier charımda firmwood bile yapıyorum adam gibi kassam greywood yapıp çekiç yaparımda nereye kadar hiç vurmuyo adam gibi.kılıç lazım off Extract skilliyle topladığın madeni işliyorsun, fabernumda mesela ana kapıdan çıkıp yolu takip et grinder var(değirmen gibi birşey) onun yanındayken extraction skillini uselayınca, extract interface i açılıyor. Bir slot'a granum pile koyuyosun mesela, catalyst slot'una da catalyst vendor'dan water alıp koy. Extraction(veya refiningdi adı tam hatırlamıyorum) skillini kasmak tam sıkıntı, ultima'daki gibi granum pile ları 2şer 3er extract ederek başla kasmaya en son belli bir seviyeden sonra adam gibi metalleri extract etmeye başlıyosun. Pig iron vs. Silah craftlamak için de handle'ı wooddan yaparsın mesela üst tarafı da pig ironla falan yaparsın. Tamamen wooddan da silah yapılıyor gerçi tırt ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ayrıca craftingi denemek istiyorsanız, server stabil hale gelince ghost mouse la falan macroya bırakın. Betadayken macro yapmaya izin veriliyor böylece görmüş olursunuz releaseden önce craft olayını tam olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Ya şu vendorlarda yeni skill kitaplarını goremem olayı cok boktan oyunu bi daha kurmak lazımmıs. Ama installer mı indirmek lazım ben torrentten indirmistim nedir bunun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 biraz anlar gibi oldum.girince denicem çok saol kardeşim allah razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ghost macro nası yapılıo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar