mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 yok bende silah yapabiliom ama ben kalkan istiom yaa yeter beeeee yeter lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 said: So with this new patch we're missing a lot of essential skills. The books for these skills DO exist in the game, but there's a really strange bug that makes them only show up for some characters. It seems the people who re-downloaded all the patches *can* see the new books, but the people who copied over their old /mortalonline folder are the ones that *can't* see them. I am running 2 clients on 2 computers and I can see the books on the computer where I did the full patching, but not on the other computer. I tried switching the chars over and it's definitely the installs that are bugged and not the chars. forumlarda gezerken bunu gördüm, bende kafayı yicektim 3 şehir gezdim bulabilmek için. yeni yükleme yapmış birileri varsa medulide başlayan kitaplar için iyi para verebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ne bicim bir bug bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 işte ekonomiyi böle canlandırıolar DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 abi şu yaptıklarına inanamıyorum ya. sadece lag problemimiz vardı, bana background die bişe yumurtladılar. odun kesmeyi kim kitap okuyup öğrenmiş arkadaş şimdiye kadar? bi de dün özellikleri düşürünce çok rahat oynayabiliodum, bugün acayip kasmaya başladı. nowgame.exe hatası oyun içinde hiç almıodum, bana da nasip oldu sonunda. şu 4096-512 muabbetini denedim, az önce patladı benm için. ayrıca bu ne demek şimdi bi daha oturup 5gb mi çekicez. ben bazı kitapları görebiliorum vendorlarda. ama sanki ilk başta çok varmış da satıla satıla bitmiş gibi (ilk 3 slot boş diğerlerinde 1-2 kitap var). of ne biçim doldum ya. bi de görünmez gazel çetesi var abi fabernum civarında hiçbiyer güvenli diil. hepimiz ölücez. ölmeden önce odun da kesemicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 HEPİMİZ ÖLÜCEEEEZ KAAÇIIIIIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 background olayı mantıklı bence gayette open beta için kitap okuma süresini kısaltsalar iyi olurdu, bide şu bug için bi patch gelse hemen. sebebide oyunla alakalı değil yüklemeyle alakalı büyük ihtimalle bozuk bi dosya var. bi arkadaş yeni indirip kurmuştu bugün ondada gözüküyor bütün kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 client ekraninda "scan error!, uzak sunucuya bağlanamıyor" yazıyo ve play tuşu aktifleşmiyor. bu sorunu alan var mı? ya da alıp da düzeltmiş olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aç kapa yap düzelir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ilk pigimi tameledim.hiç gather skillim yok sorc. background yaptım.para neyle kasıcam hiç bilmiyorum ama ortam çok güzel.başladığım şehrin adını da unuttum.deniz kıyısında çölde bi yer.boş boş dolanıyorum. edit: uzak sunucuya bağlanamama hatasını çok sık veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 kraneshin karsısı ormanda gazeller weasellar var orda tame kasabilirsiniz. ben at a geçtim bindim hatta ata ama at atıo bisure sora az daha kasmak lazım sanırım oyuna girerken launcher ın scanning launcher deyip girmemesinden cok muzdaripim ya. oyundan atmasa sorun degilde habire oyundan dustugum icin ottan boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 tamelediğiniz hayvanları nası emir veriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 pet olarak kalmıyo hayvanlar kayboluyo. sadece at a binebiliosun diye biliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 binme değil. komut verme... bu gün weasell tameledim. peşimden gelmeye başladı... ama gel gör ki emir veremedim, çünkü nasıl verilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 follow(target) follow me stay attack(target) attack me protect(target) protect me abandon unprotect transfer : başka oyuncuya vermek için loyalty feed name of your pet bandage name of your pet defensive passive rename new name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hm bilmiorum bende hic olmadı oyle hep kayboldular atın loyalty si bindikce mi artar yoksa komut varmı bunun icin de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 slash koyup mu yapacam yoksa normal mi yazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 onu bilmiyorum.2 türlü dene.ben de deneyemedim daha giremyiorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 aynen... uzak sunucuya bağlanamadı diyor. bağlansa bile charlar gözükmüor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 az önce oyundaydım ben.attı birden.tam da tamelemiştim pigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Sanırım wipe geldi ya background nanesinden dolayı, IRC'de öyle bişey görmüştüm sanki pek emin değilim ama şu aralar yoğunum uzak kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Quenas said: hm bilmiorum bende hic olmadı oyle hep kayboldular atın loyalty si bindikce mi artar yoksa komut varmı bunun icin de? atı feed'ledikce artıyor loyalty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 wipe geldi ama o bu sabahtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ircde wipe diyolar.doğru görmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 sunucuya bağlanabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar