smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 evlere neler yapılabilir derken ? ev kurmak şöyle. 500 golda ev planı alıosun. evi kuracağın yeri seçip evin iskeletini koyuyosun. sonra içine malzemeleri atıp üzerinde çalışıosun. ev tamamlandıkdan sonra moduller var. eve bi vendor koymak ne bilim craft masaları koymak ahır koymak fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hah işte o modüllerin tam listesi falan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Bugün "lag fix" patch geliyormuş, IRC de henrik söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 15'ine kadar düzeltsinlerde ben gelince gıcır gıcır olsun bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertnuh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kımseden guild kuralım agalar sesi çıkmıyor? çok mu erken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 A B C D diye 4 tane modul var zaten. b ahırdı sanırım a vendor diğerlerini bilmiyorum guild kurmak zor. bi ev yapmak lazım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RearViewMirror Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ya bildiğim kadarıyla, open betadan sonra wipe gelicek. release de guild kurmak daha mantıklı bence. guild kurmak gibi bişe çıkarsa güzel olur aslında, tek başına kasmak çok zor oluyo. hem birlikte takılırız eğlenceli olur, hem iş bölümü yaparız verimli olur :) ayrıca bu heriflerin batmayıp da oyunu çıkarıcakları ne yazık ki garanti diil daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 oyun sağlam sistemde kasılmadan çalışıyormu ciddi ciddi? smarthanmı deişti narsor mu demişti yeni makina topladım cillop gibi oldu oyun diye? inanmak istiyorum çünkü ati radeon hd 4670 var. rahat oynıyamıyorum oyunu baya kısmam gerekiyor ondada zevk alamıyorum pek. oyüzden açıp hafif kasıla kasıla oynıyım diyorum, bu seferde .....exe hatası alıyorum paso. ne yapsam bilemedim. gerçekten iyi sistemle güzel yağ gibi çalışıyorsa bi lafım yokta(aslında varda "MO" bu boşşer), öylede çalışmıyorsa çok sakat durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ati 5870, core2duo 3.6 ghz işlemci 4gb ram, çok rahat oynuyorum. gölgeler açık 40fps civarı falan alıyorum. kalabalık mekanlar olduğunu söylemeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o zaman güzel olabilir. ama biraz daha optimizasyon kasarlarsa, düşük sistemlerde daha iyi yanıt verirse oyun cillop gibi olucak ama forumlarda göremedim o tarz konuşmalar. tam tersine upgrade etmenizin zamanı geldi dediklerini duydum da görmemiş olabilirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 serverlar açık mı ya da şöle diim serverlar kapalıyken "scanning launcher" yazısında öle beklio olması normal mi Play butonu çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 RearViewMirror said: Mortis said: girdim dün dolandım biraz etrafta millet koşuşturuodu kasio bu oyun pcimi ya rahat değil, yani oyun içersinde rahat olsa da harbi o menuler falna mouse çooook yavaş, interface içersinde mouse yavaş hareket edio , öle ahım şahım bi grafiği de yok yani umarım düzelir bi şekilde. abi bende de oldu o menü de kasmalar falan -ki benm bilgisayar 2 yıllık laptop yani çalıştırsa iyi diodum o kadar- options ın video bölümünde sanırım, screen percentage diye bi ayar var 20-100 arasında değiştiriliyor, onu azaltırsan hem menüde hem de oyunda sağlam performans yakalıosun, görüntü kalitesi çok düşüyo ama performans daha önemli diosan dene derim. vallal çok saol şimdi gördüm o nu yarısına düşürdüm %50 yaptım çook rahatladı direk mouse, harbi görüntü biraz çöktü ama salla artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 client is up to date diyor.play'e basıyorum bişe olmuyor.bari bi hata ver de aratalım dimi... napıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Login serverı açık ama oyun serverı kapalı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o ne demek ya dasfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 anlamadım ezdi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 pardon yahu bir sürü şeyle uğraşınca kafa biraz karman çorman oldu. editledim mesajı, tekrardan kusura bakamyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 hehe şimdi olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 benim oyun başlamıyor hala ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 odun toplarken saldırdı biri.fena paranoya yaptım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bende oyun kasmaya başladıgı an hata veriyor nowgame.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 bende de yapıyordu onu..ayarları düşür özellikle textureleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Phsyx indirdim calisti ama sağlam ekran kartı istiyor bütün ayarları düşürdüm hızlı fakat eski prens oynundaki gibi görüntü elde ettim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 model ne ekran kartının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 7100gs 256mb paylasimli 1gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar