mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 resmi sitedeki link ten indiriyorum şu an 130 civarı 13 saat gözüküyor.bunu yukleyip kurunca direk açılacak değil mi acc falan aldım bundan sonra update gibi bi olayı olmaz sanırım.en guncel bu
kerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bende son stress testteki versiyonu duruyor onla girilmez mi acaba open betaya
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 15 dakka sonra başlıyo dimi gerilim yapmıyım :D
kerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kerim said: bende son stress testteki versiyonu duruyor onla girilmez mi acaba open betaya
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 @kerim; 4.9 giglik versiyonu indirdi isen bir şey indirmene gerek yok.
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 oyunun open betaya girmesiyle bir guild olayina girebiliriz bence. Hem de o featurelari test etmis oluruz. Ev mev dikeriz bisiler yapariz. Bu tur bir olay icin aksyona girmek isteyenler el kaldirsin plx :) narsor, en tecrubelimiz sensin, bize bilginle yardimci olursan, yol gosterirsen super makbule gecer.
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 banada uyar şayet henuz bir karakter açmış deilim daa oyunu gormedim bile ama iniyo şu an resimlere baktım ırk olarak vikinglere benziyenler hoşuma gitti
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 175/200 arası çekiyo yuzde 30 inmiş sabaha tamamdır
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 amac zaten toplanip beraber malzeme isine girip ev mev dikip guildstone kasmak, o islerin nasil odlugunu kesfedip oyuna hazirlik yapmak ve oyunu daha iyi degerlendirmemiz. Bakalim.
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 1 hafta gecikmeyle benide sayabilirsiniz. 5inde bitiyor finaller. ama açıcam karakteri her türlü pazartesi günü.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Alfheim said: 1 inde başlayacağı bilgisinden kaç gün süreceğini nasıl çıkarıyosun ki? :) nasıl okumuşsam kaçında başlio gibi okumuşum pardon.
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Demin bir elemandan house expansion deed'i çaldım ahaha oyundan büyük keyif alıyorum şu aralar :)
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Azmodai said: oyunun open betaya girmesiyle bir guild olayina girebiliriz bence. Hem de o featurelari test etmis oluruz. Ev mev dikeriz bisiler yapariz. Bu tur bir olay icin aksyona girmek isteyenler el kaldirsin plx :) narsor, en tecrubelimiz sensin, bize bilginle yardimci olursan, yol gosterirsen super makbule gecer. bende varım sanırsam. yalnız; "doktor, kozmetik işine benzemesin?" diye bi replik vardı cem yılmazlı doritos reklamında o aklıma geldi şimdi sdfg
narsor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 en sonki stress testten sonra patch cikmadi, stress test clienti bu durumda betaya girer. patch yayinlanirsa zaten biz de ayni clienti kullanip update edicez, panige gerek yok :)
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 kozmetik işine benzeyeceğini sanmıyorum arkadaşlar. :D burda az öz adamlarız konuşmalardan o belli biraz.sanmıyorum hem zaten oyun fazla ön planda değil açıkşası bir wow ününe sahip değil.iler olur inşşalh:D serverdakı 2 el parmağı geçmicek turk oluruz buyuk ihtimal o yuzden guild işine girmek mantıklı..oyunda kısa surede nufuz sahibi soz sahibi olmak açısından.(nooblara tecavuz etmek :D).bide birbirmize yardım eder eğlenriz.kesınlıkle yapılmalı bence.ben direk varım.
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 narsor benıde uyku tutmuyor bir turlu deli olacam :D
narsor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 guild icin soyle bir yol izlemek gerekli: gatherer ordusu(ore)->extractor(metal/yan urunler)->refiner(alloys)->house->guild tahminimce 4 makro gatherer bir extractoru beslerse 13-14 saatte skiller 100 olur. sira refiner kasmaya gelir ki skilleri 100 olan bi extractor olursa ortalikta sanirim refineri bu zincir besler. 9-10 madenci ile gayet problemsiz olur. Su ana kadar bu olaya girmememin sebebi oyunu oynayanlarin maden kazma ya da extractor/refiner gibi surekli ayni yerde durup ayni butonlara basarak oynamayip oyunun farkli alanlarini gormeleri. Malesef ustte yazdiklarimi yapmadan ev icin gerekli metallere ulasamiyorsunuz ve olay kasici ama kesinlikle yapilabilir. Open beta'da serverin cokecegi gibi bir his var icimde :) Oyunda gorusuruz.
narsor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 hadi yat uyu Mertnur, Pazartesi saglam saldirirsin oyuna :)
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 bu arada, ilk hafta elimizden geldigince girmeye calisiriz ama cok zor ihtimaller yani diyim. O kadar cok mmo beta testine katildim ki, her open betanin basi faciadir :D server bol bol cokecek, bi suru sey gitcek gelcek ama olsun.
Öne çıkan mesajlar