hunty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Bu oyun da Bug'lari ile sohret yapacak.
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 beyler lag durumu nası can sıkan cinsten mi? ''yoohk bea betadır olur la ole ''gibi mi? alıyorum kısa zamanda nası adamlar tatilden donduunden beri gelişme bug fixleme olayı nası? size de hep sorumluluk yuklemiş gibi oluoz. ama baba bu oyun guzel olacak.bizi surekli haberdar edin MO da karizma kısaltma ha darkfall oynadım geçen..dürüstçe diyim çok kötü bi oyun olmuş. indirdim yukledim.kendi kendime lna hiç guleceim yoktu ne atmosfer ne grafik ne sürükleyicilik hiç bir bok yok.habire tek tuş spam vur vur kaç kaç zıpla zıplarken sağa bas yana doru gidiyo falan aptal aptal şeyler yaptım glabal tek şey yazdım.''man this game is shitty as hell lol'' millet feci hayal kırıklıına uğramış heralde çok kızdılar.ama harbiden kötu.millet ne derse desin youtube çok tartışmalar oluyo bu oyun hakkında fanboy savaşı var resmen DF ile MO çatışıyo.DF yi geçtim zaten komik.MO çok boktan bir oyun olarak çıksa bile ki çıkmayacak tam öncü ve zamanı hak ediyor 2 yıl beklemek gerekse bile beklenir.çunku eğer bu tur denemeler olmazsa 12432345235 tane WoW klonu mmmporg oynarız.bu forumu okuyan herkes oyunu alsın ve betasına katılsın yardım edin admalara tatilede falan çıkıolar zaten verdiimiz paralarla YEDEK adam falan alırlar tatile çıkanlar yerine onları koyarlar vardiya falan yaparlar belki:D:D:
narsor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 lag degil bende durum fps olayiymis megerse. Makinayi upgrade edince lag problemi de kalmadi milletin etrafinda daireler cizip vurmaya basladim. Bu aslinda baska bir problem, makinan iyiyse savaslarda iyi bir ustunlugun olacak gibi. Bug cozme hizlari bence iyi, cikan her patchde oldukca hatiri sayilir bug cozuyor adamlar, ama halen bug var. Iyi olan yani adamlar release'i erteliyorlar (ki aslinda mecburlar ama neler gorduk :))
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Lag olayına stress teste rastladım, onun dışında beta testte pek rastlamadım. Evet buglar var ama halledilir cinsten gibi. Bu oyunun en büyük avatajı devlerin farklı bir şey yapmaya çalışması ve gerçekten gayret göstermesi.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 open beta geliyo kimseden ses çıkmamış
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 beyler millet şok mu oldu noldu konussanıza?
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 1 inde başlio die official announcement yaptılar nasıl belli değil?
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 1 inde başlayacağı bilgisinden kaç gün süreceğini nasıl çıkarıyosun ki? :)
kerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 hayda ocak 31 çekiyomuş hehe said: The wait is over! On Monday, Feb 1st, Mortal Online moves to it's next development phase: Open Beta. During open beta we will also lower the price for the digital download pre-order by 5€. Check out the shop here. 5€ da ucuzluyor
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 indirirken firefoxun kendini kapatması ve daha sonra "ben bööle bişi indirmiodum ki" demesi... şimdide baştan indirmek... iğrenç bişi...
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 open beta yarın başlıcakta şimdi indirebilio muyuz?
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 pazartesi başlıcak. sitesinde indirebilmen için link var
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 eregorn2 said: indirirken firefoxun kendini kapatması ve daha sonra "ben bööle bişi indirmiodum ki" demesi... şimdide baştan indirmek... iğrenç bişi... torrent neden indirmiyosun ki
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 torrente ne yazıoz? bide şimdi indirmekte fayda var dimi?açılınca direk gireriz
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bitane buldum v.0.2.0.1. beta client dio onu mu indiriyim yada siz ne indiriosunuz link koyun bi zahmet
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.mortalonline.com/downloadbeta
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 kardeşimin pc'si ziyan bi bir pc... chrome yada msn bile yüklesem "xp sürüm eski" diye hata verip yüklemior. torrenti de "uygun dosya deil" die açmadı
mertnuh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 verilen lınkten indiriom da kardeş şaka gibi ile indirio 4mb netim var
Öne çıkan mesajlar