gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 @mortis; Zaten oyunda nametag olmayacak, amaç gerçekçi olması. İnsanların ormanda ya da başka yerde fark edilmeden saklanabilmesi için falan düşünülmüş. İlk başta biraz yorucu geliyor ama şehirleri kafanda oturtunca hangi vendorun nerede olduğunu öğreniyorsun. Maden için ise "L" basıp skill listen gatheringin içinde mining var o skill e tıklarsan orta kısımda bir ikon var, o ikonu quickbar'a taşıyacaksın, sonrası taşın yanına gidip tuşu spamlamak:) Motion blur ve diğer zımbırtıları kapatabiliyorsun, tikleri kaldırıp oyunu yeniden başlatacaksın, yalnız bir daha options a girdiğinde tekrar tikli görebilirsin. Merak etme deaktif olmuştur ama hala işaretli duruyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yeni bir test söz konusu diil dimi şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tekrar karakter yarattım çook alakasız bir yerden başlattı yanımda kule vardı herhangi bi vendor vs bulamadım bi önceki charda enazından şehirde başlatmıştı vendorlar vs vardı burda alakasızdı yürüdüm bi yerlere vs o sausage lake denilen yerin ordaki kuledeydim neyse player houseları vardı 3 tane PK vard birisi gördü direk atla geldi üstüme yere düştüm indi atından vurdu kafama öldüm ehuheu neyse yarın devam edicem teste bakalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 gleoddyn said: @mortis; Zaten oyunda nametag olmayacak, amaç gerçekçi olması. İnsanların ormanda ya da başka yerde fark edilmeden saklanabilmesi için falan düşünülmüş. . biliorum ya ama darkfalldaki gibi enazından kafalarının üstünde dememitşim e n azından npcler in üsütne gelince bilmemen the merchant bilmemen the banker vs tarzı bişey yazabilir die şey etmiştim. ama alışılır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ya oyundaki karakterlere bakarken tab'a basınca sağ üstte ismi cismi yazıyor ama pek kullanışsız abi. hani direk kafasının üstünde nametag yazmasında atıyorum belli bi mesafe yaklaştıktan sonra karaktere bakarken yazsın ekranın biyerinde. gizlenme olayını etkilemez böyle olursa. ya da en azından NPC'lerin üstünde nametag olsun. hatta hatta sadece vendorların üstünde nametag olsun. vendorun bize gizlice yaklaşması gibi bi durum söz konusu değil sonuçta :) bide oyunda detayları fulleyeyim diyorumda optionstaki detayların üstünde Select yazıyor seçiyorum High'ı hala select yazıyor. seçiyormu seçmiyormu anlamadım. gerçekçilik mantığı güzel tabi ama şöylede bişey var gerçek hayata hiçbirimiz zobolonk diye bilmediğimiz bi dünyanın bilmediğimiz bi noktasına, 25 yaşında başlamadık. nebilim en azından hometown'ımızın bi map'i falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Mortis karakterin Fabernum'da baslamis ve ters yone yurumussun. Karakter yaratinca son adimda sehrini random degil de herhangi bi sehiri sec, en azindan nerde oldugunu bilirsin. Sonra gonderdigimiz harita linklerinden haritayi incele, cok yardimci olur E acik alanda bi red yakalamis seni hic sansin yokmus. Bugun sehir disinda bi okcu hakladim yumruklayarak yaylarini aldim, boylece yay skillini arttirabilicem yeni savasci chariyla, iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 şu an karakter açıp öçaıp siliorum bu akşam tekrar bi açar dediin gibi yaparım hatta o an nerdeyseniz yakın bi şehirde açarım mining mi artık ne farmliosanız yardım etmeye çalışırım. bu arada oyundaki fpsem de bi sorun yok fakat interface e geçince (inventorydir, bankadır, optionsdır vs) mouse yavaşlio yani ağırlaşio. Oyuna log in olurken de ana menude de aynı şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mortis fraps kurup kare/sn rakamina bi bakiver, tahminen inventory'yi acinca kare/sn cok dusuyor (niyeyse?). Ancak o zaman mouse atlayarak biyerlere gidiyor gibi gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mouse atlamio direk yavaşlio ilk oyun açıldı menu de o login olurken böle ağır oyun yazılar geç gelio mouse ağır hareket edio eyvah dedim benim pc mi kaldırmıo sonra oyunu açtım bşalayınca fena deildi normal oynadım etrafıma dönerken vs ama tekrar inventory açiorum mouse ağırlaşio o login menusu gibi çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 mortis 1 kisi daha katilip benim refineri beslerse 3 kisi sanirim 5-6 saatte bayagi bi skill aldiririz o karaktere. Sizden de biri extractor kasmaya baslayip maden uretebilir (steel turevleri) Su an pig iron uretebiliyorum ama halen skillerim yarida, cok da kasmiyorum artik o karakteri, yardim lazim sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skelld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Bu gün postacı amca sarı bir pakette kutumu getirdi. Kutunun içinden bir dvd çıktı setup var kuruyorum şimdi bakalım neyin nesi eski client çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Narsor, bu oyun cıktımı abi yoksa siz beta damısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 yok çıkmadı hala beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 allah allah, adamlar oyunu alın diye link koyup hatta step leri yazmışlar https://account.mortalonline.com/ alınca beta access mi geliyor yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Eğer oyunu alırsan beta ya girme hakkı kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 evet aylık bişey vermiosun test bitene kadar oyun release olunca da normal aylık verip devam ediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @Mortis; Oyunu satın aldın mı? Biz birkaç şey yazdık çizdik. Senin yorumların neler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Nefret ediyorum boyle bir post atmaktan cidden fakat son izlenimleriniz ne durumda? 50 kişi sormuştur heralde bunu lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben birisinden ödünç aldım şimdilik accountu biraz göriim die oyunu çekip ama satın almadım daha narsorun dediği gibi şu an satın almayın oyunun sistemi güzel olsa da dün girdim ayının POLISH edilmesi gereken çooook şeyi var. Optimizasyon , grafik animasyon bugları, interface gibi. Bunlar halloldu mu gayet güzel bi sisteme sahip çoğu oyun çıakrken bunları halledio o yüzden SV de halleder die umuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Onlarda düzeldi mi zaten tadındna yenmicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bug sayisi eskisine gore cok daha az, ama halen bug var ortalikta. Her gecen gun umidim artiyor. Eurogamer'da preview var MO hakkinda http://www.eurogamer.net/articles/mortal-online-hands-on?page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 darkfallunkiyle karşılaştırırsak baya optimist bi review olmuş da bu pek review olmamış asılnda adam yorum yapamış oyunu anlatmış bi de developerın dediklerini quotelamış adam betayı oynayıp interface şöle animasyonlar böle die yorum yapmamış xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 özellikle grafik - animasyon buglarını çözerlerse iyi olur. her nekadar "grafik önemli değil hacu" desekte, sorun grafiklerin kalitesinde olmadığı için inanılmaz göze batıyor ve sinir bozuyor. grafikleri dandik olur ama hatasız olur eyvallah. fakat Gölgelerin kesik kesik olması, parıldaması, havada duran ağaçlar ve çimenler, karakterlerin animasyonları, verdikleri tepkiler abuk olunca olmuyor. yaklaşık 2-3 saat kadar oynadım oyunu şu söylediklerim gözümün içine içine girerek rahatsız etti beni fazlasıyla. umarım düzeltilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 ya bu yeni client ne zaman gelir arkadaşlar? şu ankini çekmeye çalışıyorum..4-5kb ların üzerine çıkamıyor..4-5 gündür hiç bişi çekemedi daha %2...sinir oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 yeni stres test yok mu? hazır olda bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar