Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online

Jaan

Öne çıkan mesajlar

bu topladığımız madenleri vendora nasıl satıyoruz? 50 tane topladım madenin hemen yanında bi vendor var satamıyorum, daha doğrusu sell to vendor kısmına madenleri koyamıyorum.

edit: satmayı başardımda para gelmedi karşılığında uhuhu niye böle oldu? This is a negative transaction diye bi uyarı çıktı ok dedim, item'lar gitti para gelmedi. ya da para miktarımı başka biyerde mi görüyorum ?
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

bu topladığımız madenleri vendora nasıl satıyoruz? 50 tane topladım madenin hemen yanında bi vendor var satamıyorum, daha doğrusu sell to vendor kısmına madenleri koyamıyorum.

edit: satmayı başardımda para gelmedi karşılığında uhuhu niye böle oldu? This is a negative transaction diye bi uyarı çıktı ok dedim, item'lar gitti para gelmedi. ya da para miktarımı başka biyerde mi görüyorum ?

Transaction esnasında atıyorum 200 wood satmak istiyosun, onu koyduğunda altta işte kaç silversa 400 mesela, vendor'dan 400 silver ı da diğer kutuya koyuyosun. Yoksa para alamazsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

orda benim de kastı oyuna girince rahatlio fakat her menuye geçtiğimde mosue um ağırlaşio kasio resmen

oyund ii ama şu blur kısmı gözlerimi aldı

oyunun atmosferi güzel olmuş beklediimden

user guide da da gayet açıklıo ne olduğunu fakat vendorların ne vendoru vs olduğu hakkında hiç bi fikrim ok mal mal dolanıp bakiosun nametag falan şart böle oyuna bi şekilde veya üstüne getirince belli edecek bişey

bi de mining falan yapmak istiorum bişeyler topliim diouım nasıl o işlere girişebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...