eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 89dayım. 8ile download yapıor. kıracam lan pcyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya garip bi olay var bazı ormanların için sanki sınırlar var ilerleyemiyorum. görünmez bi duvar gibi bu bug sanırım? ya da stress testten dolayı, bunlarla hiç karsılasan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Görünmez duvarlar var olduğunu biliyorum, daha üzerinde çalışılmamış yerlere girişi engellemek için. Mesela Nave'in ana şehri Tindrem'i geçen patch oyuna eklediler ama girişi görünmez duvarlarla engellemiş durumdalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ya şu son updater denen zımbırtıyı indirdim 4 gb. updater.exe'yi açtım MortalOnlineLauncher'ı indirmeye çalışıyor bi süre sonra error: geçerli bir win32 uygulaması değil diyip kapatıyor. launcher'ıda açmıyor aynı hatayı verip. ne bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 sürekli bi kapatıp açınca oluomuş topii vardı ona bakıp yapsana bazılarında öle hata veriomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 haa oldu valla dsfg ama şey yaptım, eski client'in beta launcher'ını attım, çalıştırdım 2 mb'lik bişey indirdi. launcher çalıştı ama sonra başka bi hata verdi. kapatıp tekrar updater'ı açtım oldu busefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 allah rızası için uplayın laaaa! (sözüm gavurlara):D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ulan client'in patch download'ı bile torrent sistemiyle ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu topladığımız madenleri vendora nasıl satıyoruz? 50 tane topladım madenin hemen yanında bi vendor var satamıyorum, daha doğrusu sell to vendor kısmına madenleri koyamıyorum. edit: satmayı başardımda para gelmedi karşılığında uhuhu niye böle oldu? This is a negative transaction diye bi uyarı çıktı ok dedim, item'lar gitti para gelmedi. ya da para miktarımı başka biyerde mi görüyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 löl az evvel öldüm (kazara npc'ye saldırdım) return to nearest shrine dedim canlandım, orda makroya bırakmış bi eleman buldum. elemanı öldürdüm 1700 wood çıktı iyi para eder mi fdghkj bide criminal'lık nekadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 stress test bitmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bitti falan diyoda oyundayım ben hala. şehri bulamıyorum dgkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Xenocide said: bu topladığımız madenleri vendora nasıl satıyoruz? 50 tane topladım madenin hemen yanında bi vendor var satamıyorum, daha doğrusu sell to vendor kısmına madenleri koyamıyorum. edit: satmayı başardımda para gelmedi karşılığında uhuhu niye böle oldu? This is a negative transaction diye bi uyarı çıktı ok dedim, item'lar gitti para gelmedi. ya da para miktarımı başka biyerde mi görüyorum ? Transaction esnasında atıyorum 200 wood satmak istiyosun, onu koyduğunda altta işte kaç silversa 400 mesela, vendor'dan 400 silver ı da diğer kutuya koyuyosun. Yoksa para alamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hıı enteresan. ya ben şimdi en yakın shrine'a git dedim canlandım orda, fakat şehri bulamıyorum napıcaz nerde olduğumu da bilmiyorum şehri seçerken ismine bakmadan seçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Valla ben de fabernum'u biliyorum şuan sadece, yeniyim sayılır. :) Ama yolu takip et elbet şehre çıkarsın hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Launcher'a da update download için torrent ayarları eklenmiş, hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 oyun kapandı, tekrar girmeyi denedim incorrect password diyor. sunucu mu kapandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 nası bi yerdesin. bide en yakın prieste ışınlanma mı var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ve bitti =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o deilde ben hala updater ı indiriorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 aehaeh ben de şaka gibi yüzde 98.6da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 smarthan said: nası bi yerdesin. bide en yakın prieste ışınlanma mı var :S valla en yakındakinemi ışınlıyor bilmiyorum ama P'yemi ne basınca bi seçenek var %10 stat kaybı olur diyor ışınliyimmi aga diyor 60 saniye sonra ışınlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yeni strest test olurmu? çarşamba bir aylığına memlekete dönecem ve boşu boşuna indirmiş olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 patchler bitti. oyuna girdim. en azından log in sayfasına. ama o sayfada bile kasıyor. options da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 orda benim de kastı oyuna girince rahatlio fakat her menuye geçtiğimde mosue um ağırlaşio kasio resmen oyund ii ama şu blur kısmı gözlerimi aldı oyunun atmosferi güzel olmuş beklediimden user guide da da gayet açıklıo ne olduğunu fakat vendorların ne vendoru vs olduğu hakkında hiç bi fikrim ok mal mal dolanıp bakiosun nametag falan şart böle oyuna bi şekilde veya üstüne getirince belli edecek bişey bi de mining falan yapmak istiorum bişeyler topliim diouım nasıl o işlere girişebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar